Spring til hovedindhold
Best Western logo

BWH Hotels – hotelkæden for iværksættere

Som medlem af BWH Hotels har du stor indflydelse på organisationen og din egen fremtid som hotelejer. Vi er en stærk og global organisation, samtidig med at vi tilbyder det unikke og lokale.

Dit medlemskab skaber vores styrke

Hovedmålet med BWH Hotels som organisation er at sikre, at netop dit hotel øger sin omsætning og sænker sine distributionsomkostninger. Samtidig giver vi dig og dine medarbejdere de forudsætninger, der kræves inden for service, salg og markedsføring for at øge dit overskud.

Et medlemskab hos os betyder bl.a.

  • Du vil være i stand til at reducere nogle af dine indkøbs- og distributionsomkostninger.

  • Vores honorarer er konkurrencedygtige, og vi har vundet priser for vores marketingprogrammer og partnerskaber gennem årene.

  • Vores loyalitetsprogram er et af de stærkeste og bedste i vores branche.

Vi giver dig støtte

Vores funktioner indenfor salg, marketing, e-handel, distribution & revenue management sikrer, at dit hotel er på markedet gennem forskellige koncepter, programmer og kanaler.

Vores opgave er at øge din indkomst ved at bruge mærket og kædens storhed. Vi giver dig muligheden for at fremvise dit hotel til verden og tiltrække gæster til den rigtige pris og på det rigtige tidspunkt. Vi er der altid som sparringspartner for at øge din indkomst på den mest effektive måde.

Best Westerns supportfunktioner

Sådan gentænker vi

Entreprenørskab

Vi lever vores idé. Vi er personlige og overbeviste. Vi tager ansvar og er engagerede.

Personlighed

Vi tilbyder farverige hoteller med forskellig stil og karakter. Vi giver en personlig behandling. Der er en person og iværksætter bag hvert hotel.

Betragtning

Vores gæster fortjener opmærksomhed og omsorg, at vi altid bestræber os på at give det "lille ekstra".

Mangfoldighed

Vi kan lide forskelle og kan ikke lide standardisering. Vi er en stor og global hotelfamilie. Vi byder velkommen, du er velkommen!

Slut dig til kæden

Kontakt vores CEO eller Chief Growth Officer, så fortæller vi dig mere om, hvordan du kan drage fordel af et medlemskab i BWH Hotels.

Kontakt os