Best Western Rewards - vores globale loyalitetsprogram

loyalitetsprogramI over 25 år har vores globale og prisbelønnede loyalitetsprogram, Best Western Rewards, bidraget med stamgæster til Best Western hotellerne. Foruden at disse loyale gæster er medvirkende til at kunne generere en højere ADR, så muliggør loyalitetsprogrammet også en lang række effektive muligheder ift. markedsføring og specifikke kampagner.

Programmet er et af de hurtigst voksende loyalitetsprogrammer i branchen med mere end 24 millioner medlemmer over hele verden. Takket være et effektivt loyalitetsprogram skaber vi nye samarbejder, holder på vores eksisterende kunder, og vi har tilmed suveræne muligheder for at tiltrække nye gæster til dit hotel.

 

 

best western rewardsFunktioner og fordele

  • Ét af ganske få loyalitetsprogrammer der i sandhed er globale. Gennem Best Western Rewards kan gæster optjene og anvende Rewards point på samtlige af vores mere end 4.000 hoteller rundt om i hele verden.
  • Vi tilbyder et bredt udbud af anvendelsesmuligheder for at optjene Rewards point. Eksempelvis til frinætter og Best Western Travel Cards® samt gavekort til attraktive samarbejdspartnere indenfor detailhandel, attraktioner, oplevelser etc.
  • Best Western Status Match - Vi kan tilbyde elitemedlemmer hos andre hotelkæders loyalitetsprogram at blive opgraderet til eliteniveau i Best Western Rewards.

 

Menu

 Dansk
Menu