Salg og Marketing

Salg og MarketingSalg og marketing er nøglen til øgede indtægter, og i kraft af et effektivt arbejde med bl.a. branding, samarbejdspartnere og vores mange kommunikations-kanaler sørger vi for øge dit hotels synlighed.

For sammen at kunne øge indtægterne og kendskabet til dit hotel, er det vigtigt med en direkte og tæt forbindelse mellem hvert hotel og Best Western Hotels & Resorts. Denne gode relation opretholdes og styrkes ved en kontinuerlig og direkte kommunikation samt en række seminarer og regionsmøder. Vi er altid til rådighed, når det gælder support til salg og marketing.

Salg

Vores salgsafdeling har fokus på sikre at medlemshoteller får en god lønsomhed gennem regionale, skandinaviske og globale logi- og konferenceaftaler. Det skandinaviske salgsteam er strategisk placeret på tværs Skandinavien og skaber nærhed til kunder og medlemshoteller. Desuden har vi et aktivt og tæt samarbejde med vores kolleger fra Best Western Worldwide Sales. Dette gør at hvert medlemshotel bliver tilgængeligt og synligt markeret på det globale landkort, hvorved vi i fælleskab sikrer øget markedsandele for alle vores hoteller.

Vi har en stor og omfattende kundekreds i form af diverse firmaaftaler, som bidrager til volumen af reservationer på dit hotel, både når det gælder overnatninger og konference-bookinger. Målet er at vi i fællesskab skal øge indtægterne for dig og dit hotel.

Vi arbejder kontinuerligt for at styrke samarbejdet med arrangører inden for Leisure-segmentet for på bedste vis at øge salget inden for denne kategori.

Marketing

Best Western er et stærkt brand, og som hotel i en global kæde får du tilgang til såvel globale såvel som nationale kampagner. For at kunne markedsføre hotellerne bedst muligt, har vi desuden et tæt samarbejde med andre stærke brands. Vi stræber efter at være synlige på alle platforme, og attraktive for alle gæster. Kampagnerne er skræddersyede for at passe til vores gæster og vores hoteller.

Marketingsafdelingen sørger også for at synliggøre vores hoteller i form af bl.a. sociale medier og online annoncer. Som hotel har du tilgang til mange professionelle værktøjer, som kan anvendes til din egen markedsføring. Det er b.la i form af tryksager, webshops, hjemmesider og hjælp til udarbejdelse af annoncemateriale. Vi er desuden behjælpelige med at tilrettelægge information og uddannelse til nyt personale, og vi er altid til rådighed ved spørgsmål.

I vores stræben efter at styrke kendskabet til Best Western opfordrer vi hotellerne til at benytte sig af fælles kampagner fordelt over høj- og ikke mindst lavsæsoner. Desuden giver vi dig mulighed for at deltage i specifikke kampagner, tilrettelagt efter hotellets eget behov.

 

Menu

 Dansk
Menu