Spring til hovedindhold
Best Western logo

Hoteller i Gøteborg

Der er mange gode grunde til at tage et smut til Gøteborg, om man så rejser med familie, venner eller kæresten. Gælder det en familietur, er Liseberg, en af Europas bedste forlystelsesparker, selvfølgelig et must med spas og fart for store og små.

Gøteborg er et fantastisk sted at skrue helt ned for tempoet og bare nyde livet. Sæt dig på en café og ”fika” – det svenske ord for at få sig en kop kaffe med noget godt til. Gå en tur langs en af de mange fine kanaler eller tag skridtet videre og tag en sejltur på kanalerne. Uanset planernes karakter har vi rigtig mange fine hoteller at vælge imellem i Gøteborg. Underordnet hvilket hotel du vælger i denne smukke by ved havet, vil du blive mødt af en venlig betjening, smukke værelser med et gennemtænkt design og ikke mindst en overdådig lækker morgenbuffet hver morgen. 

Hoteller i Gøteborg

Nyd roen på et hotel i Gøteborg

De fleste hoteller ligger centralt i Gøteborg, så det spiller ikke den store rolle, om du kommer med fly, bil eller andet. Fra Hotel Mektagonen kan du nyde udsigten over byen fra din egen tagterrasse. Udsigtsmuligheden kunne være Botanisk Have, Sveriges største botaniske have og en smuk oase med omkring 16.000 forskellige planter og vækster. Her finder du også det velkendte palmehus, hvor du kan slentre rundt i 1000 kvm tropisk varme mellem eksotiske palmer. Lige ved Kungsportplatsen i centrum af Gøteborg kan du gå om bord i Paddanbåden. Båden er flad og kan derfor fragte dig rundt på byens kanaler, hvor en guide giver dig Gøteborgs historie. Lær om voldgraven og kanalerne fra 1600-tallet, få historien om byens udvikling og se de mange, lange broer (herunder Ostehøvlen) og byens flotte fiskerihavn. Haga, Gøteborgs ældste arbejderbydel, er naturligvis også et besøg værd. Den ligger mellem Järntorget, Hagakyrkan og Skanstorget for foden af Skansen Kronan. Tidligere var det forbudt at bygge træhuse inden for bymurene, hvilket tvang arbejderne til at bygge deres billigere træhuse længere ude. Bydelen udgør i dag et smukt vidnesbyrd om Gøteborgs historie med originale bygninger fra 1800-tallet, hyggelige gågader med specialforretninger og et skønt udvalg af caféer og spisesteder. Den kulturinteresserede bør tage forbi Operaen, som ligger ved siden af den postmoderne skyskraber Lilla Bomen, helt nede ved vandkanten. De otte etager lægger hus til en række forestillinger inden for musik, ballet og opera. Gøteborg Kunstmuseum giver dig kunst, der spænder over fem århundreder med værker af kunstnere som Munch, Carl Larsson, Picasso, Rembrandt og Chagall. Gøteborg har rigtig meget at byde på, og når du bor hos Best Western Hotels & Resorts, vil du altid opleve en venlig og indbydende betjening, bløde senge og skøn morgenmad hver morgen. Du kan blot tage et kig på de mange anmeldelser på nettet, hvor du også kan finde tips og råd fra tidligere gæster. På vores hoteller er morgenmaden er et overflødighedshorn af frugt, grønt, brød samt müsli, pandekager, croissanter, æg, marmelade og alle mulige andre lækkerier. Uanset hvilket hotel du vælger, vil du altid bo på de bedste hoteller i Gøteborg, når du bor hos Best Western Hotels & Resorts.

Lad dig forkæle

Hvad enten du skal til Gøteborg på weekendtur eller en længere ferie med venner, familie eller kolleger, skal du give dig tid til at opleve denne smukke by, som siden den blev grundlagt i 1621, har udviklet sig til at blive Sveriges næststørste by. Mærk det historiske sus over byen, som også emmer af konsekvenserne af byens strategiske beliggenhed mellem Norge, Sverige og Danmark. Du får det bedste udgangspunkt for en vidunderlig oplevelse, når du bor på hotel i Gøteborg. 

Oplevelser i Gøteborg

  • Besøg forlystelsesparken Liseberg

  • Gå en tur i den smukke Botaniske Have

  • Tag med på en sejltur med Paddanbåden på byens kanaler

  • Besøg de små butikker og hyggelige gågader i den historiske bydel Haga

  • Nyd en forestilling i Operaen

  • Besøg Gøteborg Kunstmuseum