Hoteller i Herning

Book et af vores hoteller i Herning og bo tæt på både konferencecenter, museer, sjove aktiviteter og den skønne midtjyske natur.

Herning er en vaskeægte konferenceby. Med både MCH Herning Kongrescenter, MCH Messecenter Herning kongrescenter og Jyske Bank Boxen er det en populær destination for messer, konferencer og andre typer af events. Byen passer dog også godt til ferier, hvis man sætter pris på herlige naturoplevelser. Her er der gode muligheder for at fiske, spille golf og cykle, hvilket gør det til et spændende rejsemål for hele familien.

Hoteller i Herning

Find dit hotel i Herning centrum

Vores hotel Hotel Eyde er en del af Plus-sortimentet inden for Best Western Brands og giver dig et perfekt udgangspunkt, når du skal udforske byen og dens mange tilbud. MCH Herning Kongrescenter ligger for eksempel kun 400 meter fra hotellet. Leder du efter hundevenlige hoteller, er dette et godt valg af hotel i Herning. Mod et ekstragebyr kan du nemlig nyde en hyggelig ferie sammen med din firbenede ven.

Kun 10 minuters gang fra vores hotel i Herning, Danmark og kun nogle minutter fra byens gågade ligger Frilandsmuseet Herning. Her får du mulighed for at rejse 200 år tilbage i tiden og opleve, hvordan folk levede på egnen i 1800-tallet.

Hotel Aiden i Gødstrup

Blot 7 km fra Herning centrum ligger vores nyåbnede Aiden by Best Western Herning. Hotellet åbnede februar 2023 og lægger vægt på højteknologiske og praktiske løsninger for at sikre så behageligt et ophold som muligt. Hotellet har 204 værelser fordelt over tre etager.

Vælg vores hotel i Herning

Book dit hotel hos os, næste gang du planlægger at besøge Herning, Danmarks Tekstilhovedstad. Det er stedet, hvor der altid venter interessante koncertoplevelser og arrangementer lige rundt om hjørnet! Glem ikke at blive medlem af Best Western Rewards, som er vores eget loyalitetsprogram. Du optjener point, hver gang du foretager en booking. Disse kan du herefter omsætte til gratis overnatninger eller andre services på vores hoteller rundt om i verden.

Oplevelser i Herning

  • Besøg Frilandsmuseet Herning

  • Tag til konference i MCH Herning Kongrescenter

  • Oplev diverse messer i MCH Messecenter Herning Kongrescenter

  • Deltag i koncerter og events i arenaen Jyske Bank Boxen