Spring til hovedindhold
Best Western logo

Hoteller i København

København er den ultimative destination for livsnydere – her kan du nyde mad i verdensklasse, gode øl, skønne butikker og en række andre spændende og berigende oplevelser.

Den danske hovedstad har en række spændende og berigende oplevelser, hvor du bl.a. kan lade morskaben råde i charmerende Tivoli, nyde havnemiljøet i herlige Nyhavn, fråse i lækkerier hos Lagkagehuset og lære nye ting på de mange museer – og dette er blot en brøkdel af, hvad der venter i denne metropol.

At bo på hotel i København er noget, der tiltaler alle – hvad enten du er rejst i bil over Storebæltsbroen, har taget flyet til Kastrup Lufthavn eller har valgt at rejse direkte til Københavns Hovedbanegård, der ligger lige over for Tivoli.

Hoteller i København

Find det bedste hotel i København

Når du skal nyde Glyptotekets statuer den ene dag og feste den næste, er det særligt praktisk at vælge et centralt hotel i København. Vil du bo ved Kongens Nytorv og i nærheden af centrale knudepunkter, kan vi nævne The Huxley som et godt alternativ. Vil du bo midt i det hele, lige uden for portene til Tivoli, er Hotel Hebron et godt tip.

Det kan godt blive lidt bøvlet, hvis man skal gå alt for langt til de forskellige seværdigheder, når man færdes i den danske hovedstad, så en central hotelplacering er helt klart værd at overveje. På denne måde bliver det lettere at komme rundt i byen, og ikke mindst bære shoppingposer tilbage til hotellet. I København finder du alt fra små nichebutikker til de helt store varemærker.

Sjove aktiviteter i København

København er en by for alle, uanset om du er til kultur eller aktive ferier. Her får du en kort liste over nogle af de utallige gøremål og attraktioner, som København kan tilbyde dig som turist

Optjen point på vores hoteller i København

Når du overvejer hoteller i København, er det en god ide at tænke lidt over, hvad du har af kriterier. Hvad er det vigtigste, når du bor her hos os på Best Western? Er det den centrale beliggenhed eller selve prisen? Mulighed for sen check-out eller gratis parkering? Når du har afklaret med dig selv, hvad du ønsker dig af opholdet, bliver det en del nemmere at finde det, der for dig er det bedste hotel i København.

Er du desuden medlem af loyalitetsprogrammet Best Western Rewards, optjener du point, hver gang du bor på et Best Western-hotel. Pointene kan du bruge på ting som frinætter eller gavekort hos Best Westerns partnere, ligesom du kan udnytte eksklusive tilbud og kampagner, kun for medlemmer. Derfor får du endnu mere ud af din ferie i København.

Oplevelser i København

  • Spis pulled pork i Kødbyen, der er Københavns svar på New Yorks Meatpacking District

  • Nyd desserten på La Glace – byens mest traditionsrige konditori i en sidegade til Strøget

  • Tag mod kongeslottet Amalienborg og oplev gardernes vagtskifte kl. 12.00

  • Se København fra vandsiden via en af de mange kanalrundfarter

  • Stik forbi Planetariet eller akvariet Den Blå Planet

  • Bliv opdateret på de nyeste interiørtrends hos stormagasinet Illum ved Kongens Nytorv

  • Tag Instagramvenlige billeder i to af verdens ældste forlystelsesparker Tivoli og Bakken!

  • Tilbring en varm sommerdag i idylliske Amager Strandpark