Spring til hovedindhold
Best Western logo

Hoteller i Malmø

Helt nede på sydspidsen af vores langstrakte naboland ligger Malmø – den tredjestørste by i Sverige. En spændende og levende destination med et varieret og betagende bymiljø med over 150 forskellige nationaliteter blandt indbyggerne.

Du finder et hav af hoteller i Malmø, der kan prale af en god beliggenhed i forhold til attraktioner, oplevelser og seværdigheder.

Hoteller i Malmø

Nemt at komme fra Danmark til dit hotel i Malmø 

Byen har masser at byde på, og den korte afstand via Øresundsbroen gør det nemt at kommer dertil, hvad end du tager tog eller bil. I Malmø bør du unde dig et besøg til Malmøhus Slot, som blev opført første gang for næsten 600 år siden og har gennemlevet en spændende og dramatisk historie i både danske og svenske hænder. Rådhuset fra 1546 og The Turning Torso er også to spændende bygninger, der er et besøg værd. Sidstnævnte ser man tydeligt fra Danmark, og det er ikke så mærkeligt – da det er Sveriges højeste bygning, som oven i købet skruer 90 grader fra bund til top.

Er du mere til sjov og spas, kan du lægge vejen forbi Folkets park, en af de ældste, offentlige forlystelsesparker i verden, som ligeledes lokker med store grønne områder. Mens børnene muntrer sig på karrusellerne, kan de voksne kigge på loppemarkederne, og bagefter kan I sammen aflægge nogle af de mange, søde dyr i parken et besøg. Den kunstinteresserede kan tage en tur i Malmø Kunsthal, en af de største kunsthaller i Europa, som viser en blanding af klassisk og moderne kunst.

Grib nuet!

Hvad enten du kommer til Malmø med tog, bil eller på anden vis, ligger de fleste hoteller centralt i byen. Efter at have nydt en dejlig frokost kan du drive ud til Kungsparken, som bugner af statuer og skulpturer. Her finder du også to små indsøer samt en skøn have. Når du har slentret længe nok, kan du bruge lidt kvalitetstid på at ”fika” (det svenske ord for at hygge sig med kaffe og lidt lækkert) i Café Slottsträdgården midt i parken og nyde stilheden og de smukke omgivelser. Malmø har dog masser af caféer at ”fika” på, som eksempelvis det charmerende konditori Hollandia eller museumscaféen SMAK i Malmø Kunsthal. Et besøg på Malmøs eneste chokolademuseum og/eller Malmø chokoladefabrik er nærmest et must for chokoladeelskere.

Er du i byen i løbet af sommeren, kan du tage dig en dukkert fra en af de mange strande, men selv i de køligere sæsoner er strandene et besøg værd. Ribban er en af de mest kendte, og der er tale om en 3 km lang strand, ca. 10 minutters cykeltur fra Malmø. Efter dagens oplevelser kan du finde vej tilbage til hotellet og få dig en lille lur og så småt begynde at planlægge din aften. Er du til fine dining, er du kommet til den helt rigtige by, idet Malmø har flere Michelin-restauranter. Der er også rigeligt med spændende muligheder i andre pris- og niveauklasser, Malmø er trods alt en multikulturel by, og du finder et stort udvalg af indisk, caribisk, kinesisk, vietnamesisk og alskens andet eksotisk mad. Der er ligeledes mange hoteller at vælge imellem. Uanset hvilket du vælger, vil du altid bo på de bedste hoteller i Malmø, når du vælger et ophold hos Best Western Hotels & Resorts.

Forkæl dig selv

Hvad enten du skal til Malmø på weekend eller er på ferie med venner, familie eller kolleger, skal du tage dig tid til at opleve denne smukke by i ro og mag. Dyk også ned i den spændende historie om, hvordan byen i mange hundrede år var en del af Danmark. Bor du på hotel i Malmø, er du garanteret et lækkert ophold og en skøn oplevelse i denne smukke og spændende by.

Oplevelser i Malmø

  • Besøg det historiske Malmøhus Slot

  • Nyd stemningen på den centralt beliggende Rådhusplads

  • Se Sveriges højeste bygning Turning Torso

  • Nyd forlystelsesparken Folkets Park

  • Oplev klassisk og moderne kunst ved Malmø Konsthall

  • Nyd søer og skulpturer i Kungsparken

  • ‘Fika’ på hyggelige Café Slottsträdgården

  • Besøg Malmø chokoladefabrik

  • Tag en dukkert ved Ribban og nyd udsigten over Øresundsbroen