Spring til hovedindhold
Best Western logo

Hoteller i Umeå

Sommer eller vinter, efterår eller forår - uanset hvornår du besøger det nordlige Sverige, har et ophold i Umeå meget at tilbyde.

Et hotelophold i Umeå har noget at byde på for alle.

Umeå ligger i det nordøstlige Sverige, lige ud til Den Botniske Bugt. Byen lægger dermed op til dejlige naturoplevelser, og hvis man tror, at byen med sine godt 120.000 indbyggere kun byder på afslappet provinsstemning, kan man godt tro om igen. Umeå blev nemlig sammen med Riga i Letland kåret som europæisk kulturhovedstad i 2014.

Uanset om det er den rustikke skærgårdsnatur eller en af Skandinaviens største jazzfestivaler, som får dig til at booke et hotel i Umeå, tager du uden tvivl herfra med masser af oplevelser i bagagen.

Hoteller i Umeå

Book et Best Western-hotel i Umeå centrum

Det er en smal sag at finde et godt hotel i Umeå – vi har nemlig hele tre hoteller i byen. Det centralt beliggende Stora Hotellet, en del af BW Premier Collection, byder på luksuriøse omgivelser kombineret med moderne komfort og et klassisk interiør, mens du lige ved siden af finder U&Me, som med sit moderne og minimalistiske udseende danner en slående kontrast til sin nabo.

Leder du efter et hotel i Umeå, hvor du har byens puls lidt på afstand, har du selvfølgelig også mulighed for at vælge Best Western Hotel Botnia, som ligger knap tre kilometer fra centrum, og som byder på smukke og rolige omgivelser lige ned til Umeälven.

Uanset om den står på underholdning, finkultur eller måske lidt af det hele, er sagen klar: Umeå centrum er der, hvor det sker, og vil man være helt sikker på at få set og gjort så meget som muligt under opholdet, er et hotel i Umeå centrum af største vigtighed.

Spændende seværdigheder i Umeå

Måske kommer du til byen for at opleve Umeås musikalske puls. Et besøg i byen er ikke fuldendt, uden man først har været omkring Norrlandsoperan.

Fra dit hotel kan du også tage familien med videre til forlystelsesområdet Megazone, som byder på aktiviteter for hele familien. Her er der både lasergame, paintball og – hvis man foretrækker et lidt roligere tempo – billard, pool, snooker og dart.

Er I en større gruppe venner, som har lavet en gruppebooking på et hotel, eller skal familien sætte samarbejdsevnerne på prøve, tilbyder Megazone også det såkaldte Arosfort, hvor man spærres inde i en celle, som man skal slippe ud af ved hjælp af sin kreativitet og evne til at tænke logisk – det er altid er sjov udfordring!

Find det bedste hotel i Umeå

Brug lidt tid på at overveje, hvordan vi kan forsøde dit hotelophold i byen. Er det mon beliggenheden, der tæller mest? Eller går du udelukkende efter den bedste pris? Er du prisbevidst, kan du passende melde dig ind i vores loyalitetsprogram  Best Western Rewards, hvor du kan omsætte dine optjente point til gratis overnatninger på et af vores Best Western-hoteller.  

Book en komplet hotelpakke i Umeå hos Best Western allerede i dag!

Oplevelser i Umeå

  • Gå på opdagelse i et af de mange museer, såsom Guitars The Museum, Västerbottens Museum eller Bildmuseet

  • Oplev skærgårdsnaturen helt tæt på, eksempelvis via et besøg på Holmön

  • Tag et herligt snapshot af elgene i Älgens Hus eller drag ud i et af områdets naturreservater

  • Nyd en aften i Norrlandsoperan

  • Tag en god, lang shoppetur blandt byens mange butikker