Spring til hovedindhold
Best Western logo

Hoteller i Visby

Føler du at du har lyst til at mærke havets salthed i ansigtet og at det måske er på tide at tage turen over til Gotland og besøge den hyggelige by Visby.

Med knap 25.000 indbyggere er byen rolig og afslappet, og med sine tydelige elementer fra hansetiden er det også et sted at opdage historien. Et af Visbys mest kendte vartegn er den 3,4 km lange ringmur, der omkranser byens centrum og alle dens kirker. Ringmuren er på UNESCOs verdensarvsliste.

Hoteller i Visby

Uden for den lilla by När ligger När fyrtårnet, et smukt sted at opleve havet og naturen. Bålet kan nås i bil, til fods eller på cykel på alle årstider. Den botaniske have er også et besøg værd, hvor der er smukke planter og blomster året rundt. Haven har en rosenhave, en urtehave og flere andre typer haver. Hvilke blomster der blomstrer under dit besøg afhænger af årstiden.

Tid til "fika"

Selvom Visby er en forholdsvis lille by, er der masser af forskellige cafeer og restauranter at vælge imellem. Når det er tid til en kop kaffe, så sørg for at prøve en safranpandekage, en gotlandsk specialitet med røde bær og fløde.

Ting at lave i Visby

  • Tag dig tid til at gå rundt om ringmuren i Visby

  • Tag dine venner eller familie med og besøg Högklint naturreservat

  • Tag børnene med til Gotlands museum (gratis entré) og lær om historie og kultur

Se flere destinationer