Spring til hovedindhold
Best Western logo

Funnys Äventyr Familiepakke

Bo med familien på Best Western Malmø Arena Hotel og besøg Funnys Äventyr. Pris fra 1840 kr. for 1 nat.

Book en hyggelig miniferie for familien! Bo på Best Western Malmø Arena Hotel og besøg Funnys Äventyr - Sveriges nyeste kulturcenter for børn. Her træder du ind i en verden af eventyr med Pettson & Findus, Mumin og Alfons Åberg. Tag en tur i den magiske eventyrkarrusel og se hyggelige teaterforestillinger, før du tager tilbage til hotellet. Her kan du spise en lækker middag og nyde udsigten fra Malmøs største skybar. Om morgenen serveres en stor morgenbuffet med bl.a. pandekager. Hotellet har også et fantasifuldt legerum til børnene, en lille smagsprøve på Funnys verden.

Pakken indeholder:

  • Parkeringsplads ved hotellet

  • Morgenmadsbuffet

  • Billet til Funnys Äventyr (dette er din indangsbillet)

Pris og booking:

Priseksempel: 2 voksne & 2 børn (op til 12 år) fra 1840 kr.

Book via tlf. +46 40 642 04 00 eller skriv en mail til reservation@malmoarenahotel.com og nævn ”FUNNYS ÄVENTYRS FAMILIEPAKKE”

Praktisk info:

For dem, der kører i bil, er parkering ved hotellet inkluderet i pakken. Der er 300 meter fra hotellet til Hyllie station og 5 minutter med bus til Funnys Äventyr. Ved Funnys Äventyr, ved Mobilia shoppingcenter, er der god adgang til parkering (gratis i 5 timer), hvis man foretrækker at køre dertil.

Om Best Western Malmø Arena Hotel

Best Western Malmö Arena Hotel er et familieejet og farverigt destinationshotel med en førsteklasses beliggenhed i Malmö Hyllie, kun 12 minutter fra Københavns Lufthavn. Med 395 værelser er det det næststørste hotel i Malmø. Her kan du nyde en god nats søvn, køkkenets ægte madhåndværk og en enestående udsigt fra Skybaren.