Spring til hovedindhold
Best Western logo

Medlemsfordele – Best Western Rewards

Som Best Western Rewards-medlem får du altid mindst 10 % rabat. Der vil selvfølgelig løbende komme flere tilbud og rabatter, ud over de fordele, som vi fortæller her.

Tidlig check-in - Sen check-out

Tidlig check-in - Sen check-out

Medlemmer tilbydes tidlig check-in og sen check-out. Vi kan muligvis ikke tilbyde det hver gang da det afhænger af belægning, men vi vil altid gøre vores bedste for at tilbyde dig denne fordel.

Medlemspris

Medlemspris

Medlemmer får altid mindst 10 % rabat på vores hoteller verden over.

Vores point er gyldige for evigt

Vores point er gyldige for evigt

Hos os behøver du ikke frygte at dine point udløber. De gælder for evigt. Så benyt lejligheden til at spare op og veksle dem om til en bonusnat eller andet i pointshoppen.

Drinks voucher

Drinks voucher

For at du som medlem altid skal føle dig ekstra velkommen når du bor hos os, tilbyder vi dig en drinks voucher på næsten alle af vores hoteller i Danmark. Jo højere niveau, jo større værdi har din drinks voucher.

Fordele ved højere medlemsnivau

Velkomstgave eller 500 point

Velkomstgave eller 500 point

På de hoteller, der ikke tilbyder drinks voucher, tilbydes du som Gold medlem og opefter en velkomstgave eller 500 point. Du vælger det, der passer dig bedst. Indholdet af velkomstgaven varierer.

Opgradering

Opgradering

Gold medlemmer og derover tilbydes en værelsesopgradering ved check-in. Opgraderingen betyder, at du, afhængig af plads, kan blive opgraderet til næste niveau af værelsestype. I nogle tilfælde, grundet fuld belægning, vil vi ikke kunne tilbyde dette.

Værelsesgaranti 48 timer før ankomst

Værelsesgaranti 48 timer før ankomst

For medlemmer på Diamond Select-niveau, kan vi garantere værelsesreservationer 48 timer inden ankomst på vores hoteller i Sverige, Norge og Danmark. Der kan dog være undtagelser i tilfælde af større arrangementer eller møder i det pågældende tidsrum.

Drinks voucher

I Danmark introducerer vi nu en drinks voucher med pålydende værdi:

  • Blue 25 kr

  • Gold 40 kr

  • Platinum 75 kr

  • Diamond 75 kr

  • Diamond Select 75 kr

Medlemmet modtager en drinks voucher pr. ophold.

Rejsepartnere

Hvad end du rejser med fly eller bil, privat eller med arbejde, så betaler det sig, at være medlem af Best Western Rewards. På verdensplan kan du opnå en lang række fordele via vores mange samarbejdspartnere.

Vores rejsepartnere

Bonusnætter

En bonusnat er en hotelnat, som du booker og betaler for med dine point. Du kan bruge dine point til bonusovernatninger på alle vores hoteller rundt om i verden. Prisen i point for en bonusnat varierer mellem 5.000-70.000.

Læs mere om bonusnætter

Pointshoppen

I Pointshoppen kan du bruge dine optjente point til gavekort fra en af ​​vores partnere eller Travel Cards.

Til Pointshoppen