icon
icon
icon
icon

Medlemsfordele – Best Western Rewards

Tidlig check-in - Sen check-out

Medlemmer tilbydes tidlig check-in og sen check-out. Vi kan muligvis ikke tilbyde det hver gang da det afhænger af belægning, men vi vil altid gøre vores bedste for at tilbyde dig denne fordel.

Medlemspris

Medlemmer får altid mindst 10 % rabat på vores hoteller verden over.

Vores point er gyldige for evigt

Hos os behøver du ikke frygte at dine point udløber. De gælder for evigt. Så benyt lejligheden til at spare op og veksle dem om til en bonusnat eller andet i pointshoppen.

Fordele ved højt medlemsnivau

Velkomstgave eller 500 point

Medlemmer på guldniveau og derover tilbydes altid en velkomstgave eller 500 ekstra point ved hvert ophold. Du vælger det, der passer dig bedst. Da vores hoteller er lige forskellige overalt, vil indholdet af velkomstgaven variere.

Opgrader

Gold medlemmer og derover tilbydes en værelsesopgradering ved check-in. Opgraderingen betyder, at du, afhængig af plads, kan blive opgraderet til næste niveau af værelsestype. I nogle tilfælde, grundet fuld belægning, vil vi ikke kunne tilbyde dette.

Værelsesgaranti 48 timer før ankomst

For medlemmer på Diamond Select-niveau, kan vi garantere værelsesreservationer 48 timer inden ankomst på vores hoteller i Sverige, Norge og Danmark. Der kan dog være undtagelser i tilfælde af større arrangementer eller møder i det pågældende tidsrum.

Rejsepartnere

Hvad end du rejser med fly eller bil, privat eller med arbejde, så betaler det sig, at være medlem af Best Western Rewards. På verdensplan kan du opnå en lang række fordele via vores mange samarbejdspartnere.

Vores rejsepartnere

Bonusnætter

En bonusnat er en hotelnat, som du booker og betaler for med dine point. Du kan bruge dine point til bonusovernatninger på alle vores hoteller rundt om i verden. Prisen i point for en bonusnat varierer mellem 5.000-70.000.

Læs mere om bonusnætter

Pointshoppen

I Pointshoppen kan du bruge dine optjente point til gavekort fra en af ​​vores partnere. Lige nu arbejder vi på en ny skandinavisk pointshop. I mellemtiden henviser vi til pointshoppen på bestwestern.com, hvor du blandt andet kan købe Travel Cards.

Til Pointshoppen