* Obligatorisk felt

Thank You

Thank you for enrolling in Best Western Rewards®. Your membership materials will be sent shortly.

Tilmeld dig Rewards

OPRET EN KONTOADGANG

PERSONLIG INFORMATION

Adresse

Kontakt

Vælg din standardindstilling for optjeningspræference

Kommunikationspræference

Jeg ønsker at modtage tilbud og markedsføringsmateriale fra Best Western

Jeg ønsker at modtage tilbud og markedsføringsmateriale fra Best Westerns tredjeparts samarbejdspartnere

Fortrolighedspolitik

Fortrolighedspolitik

PRIVATLIVSPOLITIK

SIDST OPDATERET: September, 2016

BEST WESTERN INTERNATIONAL, INC.

Best Western International, Inc. (herefter angivet som “BWI”, “vi” eller ”os”) er engageret ift. at sikre dit privatliv og ønsker at gøre dig bekendt med, hvordan vi samler, bruger og videregiver Personlige Oplysninger (som defineret nedenfor). Henvisninger til “BWI”, “vi” eller ”os” i denne politik refererer, afhængig af konteksten, kollektivt til BWI eller datterselskaber af BWI.

Ved at anvende hjemmesiden eller en mobil app (“Side”), ved at afgive Personlige Oplysninger (som defineret nedenfor) til BWI, eller på anden måde indikere dit samtykke til modtagelse af marketing eller anden information fra os, giver du samtykke til de fremstillede handlinger i denne politik i forbindelse med dine Personlige Oplysninger. Hvis du ikke samtykker til denne politiks betingelser og vilkår, bedes du ophøre med at anvende siden eller afgive Personlige Oplysninger til BWI gennem vores side eller andetsteds.

Denne politik beskriver ikke indsamlingen, brugen eller videregivelse af information fra tredjepart. Dermed menes tredjeparter der ejer eller driver hoteller og ejendomme med varemærket Best Western® (”licenserede hoteller”) og tredjeparts ”associerede selskaber” med tilladelse til at sub-licensere hoteller udenfor USA og i andre lande og territorier. Bemærk venligst at associerede selskaber og licenserede hoteller er selvstændige entiteter der hverken ejes eller kontrolleres af BWI eller BWI-datterselskaber. Licenserede hoteller og associerede selskaber kan have deres egen privatlivspolitik, som kan være anderledes fra denne politik. For at lære den pågældende praksis for licenserede hoteller og associerede selskaber at kende, referer venligst til disses privatlivspolitikker, ikke til denne privatlivspolitik.

Selvom denne politik har til hensigt at være den bredeste beskrivelse af vores globale aktiviteter, er det muligt, at disse aktiviteter indenfor visse jurisdiktioner er mere begrænsede af lovens restriktioner. I den udstrækning hvor aktiviteter beskrevet heri ikke er tilladte under dit lands, din stats, din landsdels love, indvilliger du i, at den tilbageværende del af denne politik der er tilladt, gør sig gældende til maksimal udstrækning under denne lovgivning.

PERSONLIGE OPLYSNINGER SOM VI SAMLER

BWI kan indsamle ”Personlige Oplysninger” fra dig, hvilket vil sige information der identificerer dig som individ, eller gennem hvilken du kan identificeres. For eksempel kan vi indsamle:

 • Kontaktoplysninger såsom navn, postadresse, email-adresse og telefonnummer
 • Kreditkortoplysninger eller andre betalings-kontonumre, faktureringsadresse og anden betalings- og faktureringsinformation (”Betalingsoplysninger”).
 • Information om dit medlemskab af Best Western Rewards ® ("BWR®") loyalitetsprogram, online brugerkonto, profil- eller password-oplysninger og enhver tilknytning til frequent flyer- eller rejsepartnerprogrammer.
 • Optegnelse og kopier af din korrespondance med os.
 • Information i forbindelse med særlige forespørgsler (f.eks. helbredstilstand der påkræver særlig indkvartering).
 • Overnatningsdetaljer, såsom på hvilke hoteller du har boet, ankomst- og afrejsedato, samt varer og ydelser du har anskaffet.
 • Information samlet gennem kameraovervågningsanlæg, nøglekort og andre overvågningsystemer og;
  i begrænset omgang, vores kunders kreditvurdering.

 Vi er berettiget til at indsamle information fra en række kilder såsom:

 • gennem hjemmesiden
 • gennem reservationer og callcentre
 • gennem sociale medier og varemærkets kanaler (e.g. Facebook, Twitter)
 • gennem BWI-datterselskaber og fra licenserede hoteller, associerede selskaber, tredjepart; eller
 • information som du på anden vis frivilligt afgiver, inklusiv i forbindelse med vores loyalitetsprogram (dvs. BWR).

Vi forholder os også retten til at kombinere Personlige Oplysninger, som vi samler med offentligt tilgængelig information og Personlige Oplysninger, som vi modtager fra andre eller sammenholder med andre. Samlingen og brugen af Personlige Oplysninger, separat eller kombineret, sker i henhold til formålene beskrevet i denne politik.

Hvis du frivilligt deler ”følsomme oplysninger” (f.eks. Personlige Oplysninger om dit helbred) med os, vil denne information kun blive anvendt til at opfylde disse særlige ønsker (f.eks. helbredstilstande der kræver særlig indkvartering). Hvis du for eksempel frivilligt kommunikerer et helbredsrelateret behov til os, forholder vi os retten til at opbevare og anvende denne information, så et licenseret hotel kan forsyne dig med et værelse med passende forhold. Vi samler eller opbevarer kun følsomme oplysninger, når de frivilligt overbringes os. Ved at angive sådanne følsomme oplysninger tilkendegiver du samtidig dit samtykke til, at vi indsamler, bearbejder og opbevarer oplysningerne i henhold til denne politiks vilkår.

Best Western Rewards® (“BWR®”) Program

For at blive medlem af BWR-programmet stiller du Personlige Oplysninger til rådighed, såsom dit navn, din email-adresse, din postadresse og dit telefonnummer. Disse anvendes til at oprette og administrere din konto, administrere BWR-programmet og stille programmets fordele til rådighed for dig.

Ved at blive eller forblive medlem af BWR-programmet accepterer du BWR’s ”Vilkår og Betingelser” (kan gennemgås på WWW.BESTWESTERNREWARDS.COM), og du angiver dit skriftlige samtykke til vores brug af dine Personlige Oplysninger i overensstemmelse med denne politik. Din fortsatte brug af siden efter udløb af BWR-programmet, konstituerer dit forudsatte samtykke til alle handlinger fra vores side ift. dine Personlige Oplysninger i overensstemmelse med denne politik.

SÅDAN ANVENDER VI DINE PERSONLIGE OPLYSNINGER

BWI indsamler Personlige Oplysninger om sine gæster, besøgende på siden og andre, så vi kan give en oplevelse, der passer til den enkeltes behov. BWI har ret til at samle, anvende og videregive Personlige Oplysninger til de følgende formål:

 • Eksekvering af reserverings- eller informationsforespørgsler. Til at eksekvere dine forespørgsler såsom kreditkorttransaktioner eller bookingreservationer til ethvert af vores licenserede hoteller gennem vores centrale bookingsystem. Eller i henhold til forespørgsler om at modtage marketing, information eller nyhedsbreve fra os (og at personliggøre sådanne nyhedsbreve samt denne hjemmeside). Vi indsamler f.eks. oplysninger, hvis du foretager en reservation gennem BWI’s centrale bookingsystem. Vi indsamler muligvis betalingsoplysninger fra dig, som vi tillader os at anvende til gennemføring af din reservering. BWI opretholder en globalt tilgængelig hjemmeside, callcentre, databasecomputere i USA og andre steder i verden. Disse har til hensigt at hjælpe BWI med at udføre sine forretninger og facilitere driften og vedligeholdelsen af dets centrale bookingsystem.
 • Til at administrere og drive de frivillige medlemsprogrammer, inklusiv loyalitetsprogrammer som BWR, der tillader medlemmer at optjene og indløse præmier, point eller kredit i forbindelse med disse programmer. Læs programmets komplette betingelser og vilkår HER
 • Best Western Travel Card®. Til at ekspedere og levere et Best Western Travel Card, som er et gavekort der kan anvendes til at betale for overnatning (værelsets pris + gældende afgifter) på licenserede hoteller over hele verden. Vi forholder os retten til at anvende dine Personlige Oplysninger for anvendelse og indløsning af et Best Western Travel Card. For de fuldstændige betingelser og vilkår se venligst HER.
 • Administrative og andre kommunikationer. For at sende dig vigtig information om vores side, ændringer af vores betingelser, vilkår og politikker, samt anden administrativ information (f.eks. information om dine reservationer, såsom bookingbekræftelser). Vi kan også anvende dine Personlige Oplysninger til at bestemme, om du er berettiget til – eller har tilkendegivet dit samtykke - i forbindelse med produkter, programmer, forbedringer, events, særlige tilbud og ydelser fra BWI, BWI-datterselskaber og tredjeparter (inklusiv licenserede hoteller og associerede selskaber), der kan have interesse for dig. For mere information, se ”Dine Valg” nedenfor.
 • Til at drive konkurrencer eller andre reklame/marketing-aktiviteter (samlet ”Reklamekampagne”). Vi beder dig typisk om specifikke Personlige Oplysninger, når du tilmelder dig eller deltager i en sådan kampagne, samt hvis du skulle vinde en præmie. Vi anvender denne information til at administrere kampagnen. Deltagelse i disse kampagner er fuldstændigt frivilligt, og du kan fravælge at videregive dine Personlige Oplysninger. Hvis der foreligger regler for kampagnen, bedes du gennemgå disse grundigt, da disse regler kan indeholde vigtig ekstra information om BWI’s anvendelse af dine Personlige Oplysninger. Skulle kampagnens regler ifm. behandling af dine Personlige Oplysninger stå i konflikt med denne politik, er det kampagnens regler, der gør sig gældende.
 • Undersøgelser. Til at gennemføre eller facilitere undersøgelser og til at bede om svar på spørgeskemaer for at forbedre produkter og ydelser til gæster og hjemmesidens besøgende. Besvarelse af ethvert spørgeskema eller undersøgelse er fuldt ud frivilligt.
 • Til at spore, bearbejde og svare på kundeservicehenvendelser og til at forbedre og udvide kundeoplevelsen. Vi forbeholder os også retten til at overføre dine Personlige Oplysninger til tredjeparts-serviceudbydere, licenserede hoteller og associerede selskaber, så disse tredjeparter kan spore, bearbejde og svare på kundeservicehenvendelser.
 • Intern anvendelse. Til intern anvendelse, som f.eks. dataanalyse, revision, udvikling af nye produkter, udvidelse af hjemmesiden, forbedring af vores services, identificering af trends for brug og anvendelse af siden, vurdering af vores reklamekampagners effektivitet og kontraktmæssige forpligtelser (f.eks. en kontraktuel forpligtigelse ifm. optjening og indløsning af BWR-point eller miles gennem vores flyselskabspartnere).
 • Vores juridiske forpligtelser. For at efterleve retslige og regulatoriske betingelser og krav ift. den pågældende lov, en retskendelse, stævning eller anden juridisk proces.
 • Brugsbetingelser. Til at håndhæve og anvende vores BRUGSBETINGELSER for hjemmesiden.
 • E-mails til venner. Til at tillade dig at videresende information om vores produkter, ydelser og licenserede hoteller til et andet individ, f.eks. en ven eller kollega. Hvis du ønsker at anvende denne funktion, kan du blive bedt om at angive dette individs navn og e-mailadresse, så en sådan besked kan sendes. Vi forbeholder os retten til at anvende disse oplysninger, samt de oplysninger som du selv angiver – såsom dit eget navn og adresse. Disse oplysninger vil blive videregivet til det individ, der modtager din besked. Ved at anvende denne funktion bekræfter du, at du har tilladelse til at videregive denne persons navn og e-mailadresse for dette formål. Vi vil ikke anvende modtagerens oplysninger til andet end at modtage denne specifikke e-mail, med mindre vi angiver andet ifm. din angivelse af oplysninger, eller hvis vi uafhængigt heraf har samlet sådanne Personlige Oplysninger gennem andre kanaler.  
 • Co-brand kreditkort. Til at promovere og vurdere eventuel kvalifikation til Best Westerns co-brand kreditkort.
 • Yderligere brug. Vi forbeholder os retten til at anvende dine Personlige Oplysninger på anden vis som beskrevet, når du samtykkende afgiver oplysninger til os til andre formål.

SÅDAN BLIVER OPLYSNINGER DELT OG VIDEREGIVET

 • BWI- Vi kan dele dine Personlige Oplysninger med BWI-datterselskaber, så de kan anvende informationen som beskrevet i foreliggende politik. BWI-datterselskaber er forpligtede til at beskytte dine Personlige Oplysninger i overensstemmelse med denne politik. BWI er enheden, der er ansvarlig for forvaltningen af sådanne fællesanvendte Personlige Oplysninger.  
 • Licenserede og associerede hoteller, og tredjeparter. Vi forbeholder os retten til at dele dine Personlige Oplysninger med licenserede hoteller, associerede selskaber og tredjeparter på verdensplan ifm. formål beskrevet i foreliggende politik (f.eks. til at sende informationer om reservationer til det pågældende licenserede hotel eller associerede selskab, til at udstyre licenserede hoteller, associerede selskaber eller tredjeparter med information om belønninger, point eller kredit optjent ifm. BWR og til at tillade disse at bestemme, om du er berettiget til produkter, programmer, ydelser eller reklamefremstød, som de mener du kunne være interesseret i).  
 • Tredjepart serviceleverandører. BWI er afhængig af talrige tredjepartsserviceleverandører, der leverer visse produkter og services på vores vegne, inklusive kundeservice, e-mailleveringsservice, kommunikation og levering af promoverings- og marketingsmateriale via e-mail og post, administration af gæsteundersøgelser og reklamekampagner, administration, dataanalyse og/eller lignende services. Vi deler dine Personlige Oplysninger, så disse tredjeparter kan levere deres services, eller som en nødvendig del af BWI’s forretning, inklusive driften af programmer som BWR og Best Western Travel Card. Når vi outsourcer behandlingen af dine data til tredjeparter, kræver vi, at disse tredjeparter beskytter dine oplysninger med rimelige sikkerhedsforanstaltninger og begrænser deres brug af oplysningerne til de formål, hvortil vi har videregivet disse oplysninger.  
 • BWR-partnere. BWI forholder sig retten til at dele dine Personlige Oplysninger med partnerselskaber eller selskaber, som deltager i vores BWR-program. Dermed muliggøres det, at du kan optjene og indløse belønninger, point og kredit ifm. vores BWR-medlemskab og i overensstemmelse med din valgte optjenings- og anvendelsespræference (f.eks. valg af en bestemt flyselskabspartner, hvorigennem du kan tjene BWR-point).
 • Reklamekampagner. Personlige Oplysninger afsendt i forbindelse med kampagner må deles med tredjepartssponsorer af disse kampagner (uafhængigt af, om disse kampagner afholdes af os), eller ellers i henhold til kampagnens regler.
 • Overdragelse. I tilfælde af en reorganisering, fusionering, salg, joint venture, overdragelse, henlæggelse, e.l. af hele eller dele af BWI eller BWI-datterselskabers forretning, værdier, aktier (inklusiv ifm. enhver konkurs eller lignende forseelser), kan vi også overføre dele af eller den samlede information, som vi har indsamlet i henhold til denne politik. Enhver efterfølger eller erhverver har ret til at anvende din personlige information som angivet i denne politik.  
 • Sociale fora. BWI kan oprette interaktive services (f.eks. fora, opslagstavler eller blogs), hvorigennem du kan dele materiale og information på siden. Bemærk venligst, at enhver information som du deler gennem sådanne services bliver offentlig og kan være tilgængelig for besøgende på siden og offentligheden som sådan. Vi opfordrer dig til at være diskret og varsom, hvis du vælger at dele Personlige Oplysninger eller anden information gennem disse services. Hvis du frivilligt vælger at dele Personlige Oplysninger gennem et sådant forum, kan disse blive offentligt tilgængelige, og kan anvendes af andre til ethvert formål.
 • Retshåndhævelse; Nødsituationer; Overholdelse. Vi forbeholder os retten til at dele dine Personlige Oplysninger: (i) når vi har grund til at tro, at det er nødvendigt at identificere, kontakte eller anlægge sag mod personer eller entiteter der volder skade mod dig, til BWI, BWI’s datterselskaber, licenserede hoteller, associerede selskaber, eller andre; (ii) når vi har grund til at tro, at den gældende lovgivning (inklusive love og bestemmelser udenfor dit land eller din bopælsstat) kræver det; (iii) som krævet af stævning, retskendelse eller retsproces; (iv) til at etablere eller udøve vores ret, forsvare os mod retslige krav, eller til at beskytte vores aktiviteter, eller aktiviteter for BWI-datterselskaber, licenserede hoteller eller associerede selskaber; (v) til at opklare, forhindre eller handle i henhold til formodede illegale aktiviteter;  (vii) til at opklare, forhindre eller handle i henhold til formodet svindel; (viii) til at opklare, forhindre eller handle mod potentielle trusler mod den fysiske sikkerhed af enhver person; (ix) til at opklare, forhindre eller handle imod krænkelse af vores BRUGSBETINGELSER eller anden aftale eller politik, eller (x) hvis det på anden vis er påkrævet af loven.
 • Kreditvurdering. Når du ansøger om et Best Western co-brand kreditkort, vil dine Personlige Oplysninger blive anvendt og videresendt til en passende tredjepart iht. gældende lov, med det formål at bestemme hvorvidt du er kvalificeret til kreditkortet, og hvorvidt kortudstederen vil bevillige og/eller opretholde et kredittilsagn for dig.
 • Ansvar når oplysninger overflyttes. Hvis en serviceudbyder, der modtager Personlige Oplysninger fra os om et EU data-subjekt, foretager handlinger der er i strid med EU-US Privacy Shield, er vi ansvarlige for disse handlinger med mindre vi beviser, at vi ikke er ansvarlige for at have forårsaget dem.

IKKE-PERSONLIG INFORMATION

BWI forbeholder sig også retten til at samle “Ikke-personlige Oplysninger”, dvs. sammenlagt og/eller anonymiseret information, demografisk information og enhver anden information, der ikke afslører din specifikke identitet. Fordi Ikke-Personlige Oplysninger ikke identificerer dig personligt, kan vi anvende og dele denne information med BWI-datterselskaber, licenserede hoteller, associerede selskaber og andre tredjeparter til ethvert formål, inklusive (men ikke begrænset til) muliggørelse og forbedring af din vedvarende adgang til og anvendelse af vores hjemmeside, skræddersyning af services og til andre forretningsanalyser. Når du navigerer rundt på siden, indsamler vi og vores serviceudbydere visse typer ikke-personlig information, såsom computertype (Windows eller Macintosh), skærmopløsning, styresystemsversion, internetbrowser og internetbrowserversion vha. automatiske dataindsamlingsteknologier.  
 

Derudover beskikker vi muligvis tredjeparts tracking- og annonceringsudbydere, der på BWI’s vegne sporer og analyserer din brug af vores side gennem automatisk dataindsamlingsteknologi. Disse tredjeparter samler og deler analyser, som vi efterspørger hos dem, såsom brug af hjemmesiden, information om vores annoncers effektivitet, sporing af brug og stier som besøgeren følger på hjemmesiden, målretning og sporing af vores internetbannere på hjemmesiden og andre hjemmesider, og analyse af links fra vores marketingpartneres hjemmesider til denne side. Vi kontrollerer ikke disse tredjeparts tracking-værktøjer, eller hvordan de anvendes. Hvis du har spørgsmål om en annonce eller andet målrettet indhold, bedes du kontakte den ansvarlige udbyder direkte.  

COOKIES

Vi forbeholder os retten til at indsamle informationer ifm. cookies. En cookie er en simpel tekstfil, der gemmes på din computer eller mobile enhed af en hjemmesides server. Den indeholder anonym information, f.eks. en unik identifikation af hjemmesidens navn, såvel som numre og cifre. Cookies tillader en hjemmeside at huske dine præferencer og varer, du har placeret i din indkøbskurv. De fleste browsere vil vise dig, hvordan du kan ophøre med at acceptere nye cookies, hvordan du kan blive informeret, når du modtager en ny cookie, og hvordan du deaktiverer eksisterende cookies. ”Hjælp”-funktionen i din browser skulle kunne fortælle dig hvordan. Alternativt kan du besøge Www.Allaboutcookies.Org, der giver dig omfattende information om deaktivering af cookies i forskellige browsere. Hvis du deaktiverer eller afviser cookies, skal du være opmærksom på, at visse dele af denne hjemmeside vil være utilgængelig eller ikke fungerer korrekt. 

IP-ADRESSER

Din IP-adresse er et tal, som din internetudbyder automatisk tildeler den computer, du anvender. Dette tal identificeres og lagres automatisk i vores servers journal-filer, når en bruger besøger denne hjemmeside, sammen med tidspunktet for hvert besøg og hvilke sider der blev besøgt. At indsamle IP-adresser er normal praksis på internettet og foretages automatisk af mange hjemmesider. Vi anvender IP-adresser til at udregne brugen af siden, til at diagnosticere serverproblemer, validere eller berettige brugersessions via Google® captcha og til at administrere siden. Bemærk venligst, at vi behandler IP-adresser, serverlog-filer og lignende information som ikke-personlig, på nær når vi er påkrævet andet af den pågældende lovgivning. 

DO NOT TRACK

Din webbrowser lader dig muligvis vælge, om du tillader websider at indsamle information om dine online aktiviteter på forskellige websider, online services og til forskellige tider. For nuværende reagerer denne webside ikke på sådanne ”Do Not Track” -eller lignende præferencer for din browser, og siden vil muligvis fortsætte med at indsamle information som angivet i denne politik. Dog tillader vi dig, som angivet ovenfor i sektionen ”Ikke-Personlige Oplysninger”, at udøve en hvis kontrol over den information som samles ved at tilpasse din browsers cookieindstillinger.

TREDJEPARTSIDER

Hjemmesiden kan indeholde links til tredjepart-websider. Disse linkede sider (det kan være licenserede hoteller, associerede selskaber og forskellige BWR-partnere eller andre tredjeparter) ligger ikke under for BWI’s kontrol, og vi er ikke ansvarlige for deres privatlivspolitik eller indholdet på disse linkede sider (eller noget link der optræder på en linket side). Vi tilbyder udelukkende sådanne links som en service, og inkluderingen af et link på vores side betyder ikke BWI’s eller BWI-datterselskabers godkendelse af den linkede side. Hvis du beslutter dig for at tilgå disse linkede sider, gør du det på eget ansvar og underlagt vilkår og betingelser for brugen af siden samt dennes privatlivspolitik. Hvis du angiver Personlige Oplysninger gennem en tredjepartsside, vil disse oplysninger behandles i henhold til denne sides egen privatlivspolitik.

SIKKERHED

Fordi dine Personlige Oplysningers sikkerhed ligger os på sinde, har vi implementeret sikkerhedsforanstaltninger, der udgør rimelige forholdsregler mod uautoriseret adgang til, videregivelse af, modifikation eller ødelæggelse af Personlige Oplysninger. De Personlige Oplysninger vi indsamler fra dig online opbevares af os og/eller vores serviceudbydere. De beskyttes gennem en kombination af fysiske og elektroniske adgangskontroller, firewall-teknologi og andre passende sikkerhedsforanstaltninger. På trods af det kan disse foranstaltninger ikke forhindre alle former for tab, adgang til, misbrug eller ændring af Personlige Oplysninger. Hvor vi er forpligtet dertil af loven, vil vi meddele dig, hvis noget sådant (dvs. tab, adgang til, misbrug eller ændring af Personlige Oplysninger) skulle påvirke dig, så du kan tage hensigtsmæssige forholdsregler for at beskytte dine rettigheder. Vi kan kontakte dig gennem post, e-mail eller telefon, afhængig af den pågældende lovgivning.

Send os venligst ikke dine betalingsoplysninger eller anden følsom information per e-mail eller andre steder på hjemmesiden, der ikke er beregnet dertil (f.eks. indsendelse af dit kreditkortnummer i et kommentarfelt). Hvis du har grund til at tro, at din kommunikation med os ikke længere er sikker, skal du omgående kontakte vores Kundeserviceafdeling med det angivelige problem, som angivet i denne privatlivspolitik. Bemærk venligst, at det vil forsinke processen, hvis du vælger at kontakte os per fysisk post.

DINE VALG

Du kan altid vælge hvilke Personlige Oplysninger (hvis overhovedet nogle) du vil dele med os. Hvis du ikke vælger at dele visse oplysninger, får du muligvis en anden oplevelse af siden. For eksempel kan vi ikke tage imod en reservation uden navn, og hvis vi ikke kan videregive dine Personlige Oplysninger til licenserede hoteller eller associerede selskaber, kan vi være ude af stand til at give dig visse bookingservices, andre services og fordele af medlemsskabsprogrammer. Ligeledes, hvis vi ikke kan videregive dine Personlige Oplysninger til tredjeparter, såsom BWR-partnere (f.eks. flyselskaber, kortudstedere og andre tredjeparter), er vi muligvis ikke i stand til at stille medlemskabsprogramservices til rådighed for dig (f.eks. optjening af loyalitetspoint hos disse selskaber, eller fremskaffelse af disse services kan blive forsinket). Vi vil bestræbe os på at efterleve dit ønske om mere anonymitet så hurtigt som praktisk gennemførligt. 

Indenfor visse lovgivninger kræver datalovgivning eller andre love muligvis, at vi opnår dit samtykke, før vi sender dig informationer, som du ikke specifikt har efterspurgt. I visse tilfælde vil dit samtykke være underforstået (f.eks. når kommunikation er nødvendig for at fuldføre en forespørgsel og/eller når du frivilligt har afgivet oplysninger til vores brug). I andre tilfælde kan det være påkrævet, at vi aktivt indhenter dit samtykke (f.eks. når de oplysninger der er indsamlet regnes som følsomme oplysninger under den lokale lovgivning).

Hvis du ikke ønsker, at vi anvender dine kontaktoplysninger til reklamefremstød for vores egne eller tredjeparts produkter eller services, kan du frabede reklamemæssig kommunikation, eller trække dit tidligere samtykke tilbage ved at kontakte vores kundeservice. Deres detaljer finder du i sektionen ”Kontakt os” i denne privatlivspolitik. Hvis du har modtaget en reklamemæssig e-mail fra os, og ikke længere ønsker at modtage sådanne e-mails, kan du anvende ”afmeld”-knappen i de e-mails, du modtager fra os. Bemærk venligst at dine data dermed ikke slettes, men ”tilbageholdes”. Dette sikrer, at din forespørgsel er registreret og bibeholdt, med mindre du senere indgiver et samtykke der tilsidesætter den oprindelige afmeldelse.

Hvis du har en BWR-konto, beder vi dig om at angive dine kommunikationspræferencer, når du bliver medlem. Du kan senere ændre disse ved at logge på din konto.

Bemærk venligst, at selv om du framelder dig som angivet her, er vi ikke i stand til at fjerne dine Personlige Oplysninger fra licenserede hotellers, associerede selskabers eller tredjeparters databaser med hvem vi allerede har delt dine oplysninger.  

ADGANGS- & MODIFICERINGSRETTIGHEDER

BWI kan give dig adgang til at gennemgå visse Personlige Oplysninger gennem websiden eller andre online-former. Information om disse muligheder er generelt tilgængelige på Siden eller i det trykte materiale, hvor denne type Personlige Oplysninger først blev overdraget.

I henhold til gældende lov har du muligvis ret til at bede om adgang, sletning eller ændring af de Personlige Oplysninger, vi opbevarer om dig. Hvor det er relevant, kan du bede om opdatering af Personlige Oplysninger, hvis du mener at vide, at disse er upræcise eller ikke aktuelle. Du kan også forespørge om vi besidder Personlige Oplysninger om dig. Selvom BWI vil forsøge at imødekomme din efterspørgsel, er det ikke sikkert, at vi er i stand til at udlevere, slette eller ændre dine Personlige Oplysninger i alle tilfælde. F.eks. er BWI muligvis ikke i stand til at tilvejebringe, ændre eller slette sådanne informationer, hvis det udgør en uforholdsmæssig byrde eller udgift, eller hvis det indebærer, at BWI samtidig ændrer data for en anden person. Derudover vil det i visse tilfælde være din ret at bede BWI om ikke længere at anvende Personlige Oplysninger om dig, hvis det viser sig, at disse oplysninger er opnået gennem ikke-retsmæssige midler eller gennem overtrædelse af loven. BWI vil indfri sådanne forespørgsler indenfor de tidsgrænser som loven specificerer. BWI kan muligvis, hvor dette er retsligt tilladt, opkræve et passende beløb for behandlingen af din forespørgsel.

De ovennævnte forespørgsler skal fremsendes i skriftlig form til BWI’s kundecenter som fremsat i sektionen ”Kontakt os”. Husk at angive fulde navn, adresse, telefonnummer og en kopi af et dokument, der bekræfter din identitet (såsom ID-kort eller rejsepas) – dette så vi kan bestemme om vi har information om dig, eller hvis vi har behov for at kontakte dig for yderligere information. 

DATATILBAGEHOLDLESE & MINIMERING

BWI samler kun Personlige Oplysninger der menes at være nødvendige for at udføre de services fra BWI, som du anvender og til at udøve sine rettigheder og efterleve den foreliggende privatlivspolitiks forpligtelser. Vi beholder kun dine Personlige Oplysninger så længe, vi har brug for dem ifm. de formål hvormed vi indsamler dem, eller som loven ellers tillader.

ANMÆRKNING OM SIDENS BRUG AF MINDREÅRIGE

Denne side henvender sig ikke til mindreårige (som defineret af pågældende love), og vi frabeder os, at disse individer afgiver information gennem siden. Hvis vi erfarer, at vi har indsamlet eller modtaget Personlige Oplysninger fra mindreårige (under 13 år) uden samtykke fra forældre eller værge, vil vi slette disse oplysninger. Hvis du mener at vide, at vi har oplysninger om en mindreårig under 13 år liggende, beder vi dig kontakte vores Kundeservice som fremsat i afsnittet ”Kontakt os” i denne privatlivspolitik.

EU-US PRIVACY SHIELD

BWI retter sig efter US-EU Privacy Shield og US-Swiss Safe Harbor Frameworket fremsat af det amerikanske handelsministerium ifm. indsamling, brug og tilbageholdelse af Personlige Oplysninger fra EU-medlemsstater og Schweiz. BWI er undervejs med fremsendelsen af dets selv-certificering, der viser at BWI overholder Privacy Shields principper om varsling, valg, videresendelse, sikkerhed, dataintegritet, adgang og håndhævelse. Besøg Http://Www.Privacyshield.Gov for at erfare mere om Privacy Shield-programmet og for at se BWI’s certificering, når den er godkendt af USA’s handelsministerium. Bemærk at en overtrædelse af BWI’s forpligtelse overfor Privacy Shield-programmet kan blive efterforsket af Federal Trade-kommissionen eller det amerikanske handelsministerium.

Hvis du mener at BWI har fejlhåndteret dine Personlige Oplysninger i strid med Privacy Shield’s principper, bedes du kontakte BWI gennem vores Kundeservice med en skriftlig beskrivelse af din klage. Efter modtagelse af denne klage vil en repræsentant for BWI’s kundeprogram kontakte dig for at arrangere et tidspunkt og en måde at diskutere denne klage. BWI er dedikeret ift. at adressere alle legitime klager ifm. dets forpligtelse overfor denne privatlivspolitik og overfor Privacy Shield’s principper, og vil forsøge at indgå i en dialog om disse klager. For uafklarede klager under Privacy Shield Privacy Principles har BWI indvilliget i at deltage i JAMS EU Privacy Shield Program, et selvstændigt disputløsningsprogram. Hvis du ikke modtager bekræftelse af din klage i tide, eller hvis din klage ikke behandles tilfredsstillende af BWI, bedes du besøge JAMS programmets hjemmeside Https://Jamsadr.Com/File-An-Eu-Us-Privacy-Shield-Or-Safe-Harbor-Claim for mere information og/eller for at fremsende en klage.

 JURISDIKTIONELLE/ DATA-TRANSFERPROBLEMER

Siden og BWI opererer fra USA i overensstemmelse med loven i USA, og besøgende på denne side, de som fremlægger Personlige Oplysninger, eller de som på anden vis indikerer deres samtykke til modtagelse af marketing eller andre informationer fra os, skal være bekendt med, at lovene i USA kan afvige fra lovene i dit hjemland. BWI garanterer ikke, at websiden eller nogen af dens dele er passende eller tilgængelige i et specifikt lovgivningsområde. Besøg på siden sker på eget initiativ og eget ansvar og under forpligtelse på at efterleve lokal lov, lokale regler og reguleringer. Vi forbeholder os retten til til hver en tid og efter eget skøn at begrænse sidens tilgængelighed, helt eller delvist, ift. enhver person, ethvert geografisk område eller lovgivning. Ved at indsende enhver form for Personlige Oplysninger til os, accepterer du, at denne information overføres og behandles i andre lande end dit hjemland, inklusive lande der yder en anden databeskyttelse end dit eget, inklusive andre lande end USA, hvor BWI er placeret. Bemærk venligst at overførslen af data ifm. licenserede hoteller, associerede selskaber eller tredjeparter kan ske til lande der ikke nødvendigvis regnes som ”tilstrækkelige” i henhold til EU Data Protection Directive eller andre love.

KONTAKT OS

Hvis du har spørgsmål til denne privatlivspolitik, eller hvis du ønsker at opdatere dine informationer eller modificere din kontaktpræferencer, bedes du kontakte os via e-mail: CustomerCare@Bestwestern.Com, over telefon +1800-528-1238, eller ved at skrive til os på:

Best Western International, Inc.
Customer Care Department
P.O. Box 10203
Phoenix, AZ 85064

USA
Attn: Customer Care

ÆNDRING AF PRIVATLIVSPOLITIKKEN

BWI forbeholder sig retten til at ændre, modificere eller udvide denne politik til hver en tid. Tidspunktet for sidste revision af denne politik ses øverst på denne side. Hvis vi foretager en væsentlig ændring af politikken, vil dette fremgå på hjemmesiden, og vi vil tilføje et link til den nye politik. Hvis vi foretager væsentlige ændringer i vores omgang med Personlige Oplysninger, vil vi varsle på e-mail til den adresse, du har opgivet på din konto (hvis tilgængelig) og/eller gennem en varsling på hjemmesiden. Vi giver dig samtidig muligheden for at framelde dig ifm. nye betingelser og vilkår. Alle ændringer effektueres, så snart de vises på siden. Anvendelse af siden efter sådanne ændringer indikerer din accept af den reviderede politik. 

Menu [Dk]

 Dansk
Menu