Rabatter & Pristyper

  • 1 Nat

Opdater

Vores udvalg af pristyper og rabatter

Hos Best Western Hotels & Resorts har vi et bredt udvalg af faste rabatter og pristyper. Nedenfor kan du få et overblik over, hvad vi har at tilbyde lige netop dig. Med over 4.000 på verdensplan har vi altid noget interessant at tilbyde dig - hvad end formålet med rejsen er. 


 

Faste pristyper:

BAR - Best Available Rate

Dette er den dagsaktuelle bedste pris, der giver dig fuld fleksibilitet til at reservere, ændre eller annullere reservationen i henhold til afbestillingsreglerne. Den bedste tilgængelige pris kan variere fra dag til dag og følger efterspørgslen og tilgængeligheden af hotelværelser. Medlemmer af Best Western Rewards optjener med denne pristype altid point.

Den pristype kan bestilles via vores hjemmeside, direkte via hotellet eller hos vores centrale reservationskontor: 80 01 09 88.

Best Save

Specialpris der kan bookes helt frem til ankomstdagen. Denne pristype kan kun bookes via vores hjemmeside. Prisen er forudbetalt, og reservationen kan ikke ændres eller annulleres.

Early Web Special

Book online og i god tid, så er der store besparelser at hente. Bestil og betal senest 21 dage før din ankomst, og så kan du få 15-30% rabat på hotellets bedste pris (BAR). Denne pristype skal forudbetales med kreditkort, og hele beløbet bliver trukket i forbindelse med foretagelsen af din reservation. Reservationen kan ikke ændres eller annulleres. Denne pristype kan kun bookes via vores hjemmeside. Se mere

Best Western Rewards Rate

Denne pristype kan kun bookes af medlemmer af Best Western Rewards. Du kan få 10-15% rabat på alle værelser, alle dage og på alle vores hoteller i Skandinavien (gælder ikke for suiter). På hoteller i resten af verden får du 10% rabat.

OBS: For at få denne pristype vist skal du være logget ind på din online Rewards-konto. Se efter prisen "Best Western Rewards" 

 

Faste rabatter:

Senior-rabat

Senior-rabat

Seniorer på 65 år eller derover kan få 10% rabat på alle vores danske hoteller. Vær opmærksom på, at der skal forevises bevis på alder ved ankomst til hotellet.

Foretag reservationen online eller ring gratis til vores centrale reservationskontor på 8001 0988. For at benytte dig af rabatten skal du anvende den priskategori, der hedder: "European Senior Rate". Denne rabat er ikke tilgængelig på alle hoteller og er afhængig af tilgængelighed.

Show Your Card

Show Your Card

Best Western Hotels & Resorts og vores partnere er stolte af rabatprogrammet Show your Card!®. For at være kvalificeret til denne pristype skal man være medlem af udvalgte automobile klubber i Europa eller Nordamerika, som deltager i programmet "Show your card" og "Show your Card and Save". 

Find alle deltagende klubber her : www.arceurope.com 

Der kan opnås 10% rabat af dagens bedste pris, når der bookes forud for ankomstdagen. Denne rabat er ikke tilgængelig på alle hoteller og er afhængig af tilgængelighed.

 

 

Menu

 Dansk
Menu