Spring til hovedindhold
Best Western logo

Aiden - Stay fresh

En ny generation af hoteller til den smarte og informerede gæst, der søger bekvemmelighed og effektive løsninger, mens de rejser.

Nyd fleksibel selvindtjekning, hæng ud i en af vores hyggekroge, eller udfordr din ven til et spil i gamingområdet. Vil du hellere binge? Det er selvfølgelig muligt at streame din yndlingsserie direkte fra din telefon til tv'et på dit værelse. Eller er du mere den aktive type? Gå i fitnesscenteret. Alt er muligt hos Aiden - næsten.

Åben

Vi elsker at teste og lære nye ting. Vi er nysgerrige på alt fra den nyeste teknologi til innovative løsninger, der kan forbedre din kundeoplevelse. Vi er åbne og byder alle velkommen.

Læs mere

Livlig

Vi er dedikerede, men ikke selvhøjtidelige. Livet handler om at have det sjovt sammen. Vi kan godt lide når der er gang i tingene, og synes livet er bedre, når vi deles om alt det sjove.

Snakkesalig

Vi kan godt lide at få en snak, og vi er lidt udadvendte. Men det handler ikke om, hvad vi har at sige, men hvordan vi kan lære mere om dig for at gøre dit ophold hos os endnu bedre. Det skal være nemt at komme til os.

Bevidst

Vi er opmærksomme og bevidste. Ikke kun om de nyeste og bedste restauranter og aktiviteter, men også om verden omkring os, og hvordan vi i fællesskab kan passe på den. Derfor opfordrer vi altid vores gæster til at handle, som vi gør. Med bevidsthed og respekt for klimaet.