Spring til hovedindhold
Best Western logo

Badehoteller - Badevenlige hoteller

Her finder du et udvalg af badehoteller som har pool, jacuzzi, egen strand, badebro eller ligger nær havet – alt lige fra by-hoteller til landlig idyl.

Perfekt til dem, der ønsker at bo på et hotel nær vand – uanset årstiden. Velkommen til et af vores badevenlige hoteller i Skandinavien!

Hoteller med pool

Her finder du hoteller med indendørs og udendørs pool til alle vores badeglade gæster. Hvorfor ikke starte dagen med en svømmetur? Eller afslutte dagen med et skønt dyp i poolen. Flere af vores hoteller tilbyder desuden sauna- og afslapningsmuligheder.

Læs mere

Hoteller ved havet og søen

Her finder du et udvalg af vores hoteller ved havet eller søen. Nogle har egen strand eller badebro, andre ligger i let gåafstand til vandet. Glem ikke at pakke dit badetøj!

Læs mere

Hoteller med jacuzzi

Vi har flere hoteller med jacuzzi – enten jacuzzi på værelset og/eller i hotellets spa/relaxområde. Forbedre dit ophold med lidt afslapning i boblebadet!

Læs mere

20% rabat i sommer

Stranden, byen, skoven, den uendelige morgenmad. Nu er sommeren her, og du får 20% rabat, når du booker mindst to nætter på et af vores 191 forskellige hoteller i Skandinavien. Kan du nå dem alle? Psst. 25% rabat for medlemmer!

Tag mig til kampagnen

Oplev vores lige forskellige hoteller – læs mere: