Spring til hovedindhold
Best Western logo

Best Western Hotel Herman Bang

Boutique hotel i Frederikshavn

Byens historiske hotel med de stolte traditioner ligger som en funklende stjerne midt i byen og byder gæster fra nær og fjern velkommen

Moderne værelser i høj international standard

Best Western Hotel Herman Bang er løbende renoveret med respekt for tiden og traditionerne og fremstår moderne og indbydende. Værelserne varierer fra standard, deluxe og til rummelige suiter med terrasser.  


Restaurant Empire – en Amerikansk inspireret restaurant

Hotellets Restaurant Empire byder velkommen med retter inspireret af det amerikanske køkken. Store grillede steaks, gourmet burgers og friske salater, alt sammen serveret i den helt særlige og meget hyggelige restaurant, som er meget populær.


Spa og wellness

Hotellet har en imponerende wellness afdeling med mange former for behandlinger. Besøg gerne Den Syvende Himmel på densyvendehimmel.com for mere info.


Attraktive pakkeophold

Hotellet tilbyder mange former for ophold og har tilbud til enhver smag. Der er både 5 dages miniferie, wellness pakker, golfpakker, budget ophold med flere.  


Unik beliggenhed

Med Best Western Hotel Herman Bang som udgangspunkt, er der lagt op til mange gode oplevelser i området. Smutture til Læsø, med den helt særlige natur, Skagen med historiens vingesus fra Skagen malerne og de historiske bygninger til Sæby med den helt særlige danske købstads stemning med en lille hyggelig havn. Nærområdet byder også på en natur, man ikke finder mange steder i Danmark.

Kundevurderinger: 4,5/5 (902 anmeldelser)
Best Western Hotel Herman Bang

Tordenskjoldsgade 3, 9900 Frederikshavn

Telefon: +45 98422166

E-mail: info@hermanbang.dk

Herman Bang - forfatter og provokatør

Hotellets rødder går tilbage til 1882, omkring den tid, hvor den verdensberømte forfatter og provokatør Herman Bang flittigt besøgte Frederikshavn og omegn. Han havde en god ven som boede i Frederikshavn, hvorfra han skrev flere af sine bøger. Herman Bang har flere gange besøgt venner på hotellet, men det vides ikke om han selv har været indlogeret.

Vælg værelse

Mad og drikke

Diner

Amerikansk diner kultur

Restaurant Empire byder velkommen i helt særlige hyggelige rammer. Her serveres god mad med inspiration fra det amerikanske køkken. Grillede steaks, gourmet burgers, Tex Mex, Pizza, friske salater og frisktappet fadøl og gode vine. What's not to like?

Morgenmadsbuffet er inkluderet

Morgenmaden er noget af det bedste ved at bo på hotel. Derfor er den altid inkluderet i prisen, når du bor på hotellet. Morgenmad er også et spørgsmål om personlige præferencer, og man vil helst nyde den på sin egen måde. Best Breakfast-konceptet indebærer, at du selv kan vælge blandt et stort udvalg af ordentlige råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

BW Herman Bang Caf

Byens bedste kaffebar

Friskbagt surdejsbrød, croissanter, kager, tærter og sandwich serveres på byens hotte Cafe: Cafe Empire. Italienske kaffevarianter, friske smoothies og andre kolde drikke kan nydes i den velbesøgte og hyggelige cafe. Her er der mulighed for at nyde udvalget ned mod gågaden hvor man kan drikke sin kaffe og følge byens rytme fra en lounge stol på terrassen.


Værd at vide

Ind-og udcheckning

Indcheckning: kl. 14:00

Udcheckning: kl. 11:00


Barn

Et barn op til 3 år bor gratis i forældrenes seng. Babyseng 0-3 år tilgængelig mod et dagligt gebyr på 150 DKK.


Kæledyr

Kæledyr må medbringes på familie værelse eller suite hvor der er trægulv, mod et dagligt gebyr på 150 DKK.


Green Key

Hotellet er miljømærket med Green Key, turismens internationale miljømærkning.


Parkering

Hotellet har egen p-plads og tilbyder parkering med video overvågning til kr. 95,-/døgn. Ladestandere til elbiler findes for enden af vejen.


Andre ydelser

  • Restaurant
  • Kontinental morgenmad inkluderet
  • Lounge/bar
  • Morgenmad er inkluderet
  • Spa
  • Receptionen er åben 24 timer
  • Bagageopbevaring
  • Print-service tilgængelig
  • Ismaskine
BW Herman Bang SPA

I den syvende himmel

På hotellet forefindes en spa og wellness afdeling: Den Syvende Himmel, der ligger i samme bygning som hotellet. Her kan gæster booke tider direkte i Den Syvende Himmel til forkælelse af krop og sjæl. I afdelingen kan der bookes tider til massage, spabade, skønhedsbehandlinger, hotstone-massage og meget mere.

Møder og konference

Hotellet har ingen mødelokaler, men samarbejder med Kattegat Siloen herom. Kontakt receptionen for mere info.

    Hvorfor Best Western?

    Best Western er rygraden i vores hotellandskab. Tre-eller 4-stjernede hoteller, lige ulige overalt.