Spring til hovedindhold
Best Western logo

Best Western Hotel Royal

Moderne hotel i hjertet af Holstebro

Midt i byen ligger det moderne og eftertragtede Hotel Royal, der er kendetegnet ved sin unikke placering, som betyder fantastisk udsigt fra alle hotellets indbydende værelser.

Central beliggenhed og store skønne værelser med bjergtagende udsigt er bare lidt af det, som hotel Royal forkæler gæsterne med.


Udsigt til by og natur

Det første gæsterne møder er bygningens imponerende 27 meter høje glasspir, som prydes af skulpturen solvognen. Overalt er det noget godt at kigge på ved et ophold på Hotel Royal. Værelserne har enten udsigt til det summende byliv eller den rindende Storeå, der løber igennem hele Holstebro.


Store rummelige v��relser

Hotellet har 40 værelser fordelt på 3 etager. Alle værelser er meget rummelige, luftige og lyse. Det mindste er hele 24 kvadratmeter stort! Stilen i værelserne er nordisk, rolig og klassisk moderne. Sengene er yderst behagelige og udsigten altid i top.


Udendørs terrasse og bar-miljø

Når vejret tillader det, kan gæsterne nyde den danske sol på hotellets udendørs terrasse. Kalder vejret på indendørs ophold, findes der også en bar på hotellet. Området kaldes ”Minibaren” og her kan bestilles mange lækkerier fra drinks til smoothies – med og uden alkohol. Og naturligvis også varme drikke.


Aktivt ophold

Ønsker gæster at dyrke motion, tilbyder hotellet gratis adgang til det nærliggende træningscenter, Motion & Trivsel.


Danmarks hyggeligste handelsby

Det moderne og hyggelige Hotel Royal ligger i hjertet af Holstebro tæt ved Musikteatret og i gåafstand til byens mange butikker. Holstebro har tidligere vundet titlen som Danmarks hyggeligste handelsby.

Kundevurderinger: 4,5/5 (820 anmeldelser)
Best Western Hotel Royal

Den Rode Plads 10, 7500 Holstebro

Telefon: +45 97402333

E-mail: hotelroyal@hotel-royal.dk

Ponte Vecchio

Inspiration fra Firenze

Hotel Royal i Holstebro er bygget over åen Storå, som løber igennem Holstebro og er Danmarks næstlængste å med 104 kilometer. Arkitekterne bag hotellet lod sig inspirere af den berømte og meget gamle stenbro, Ponte Vecchio, fra Firenze. I flere af hotellets værelser kan man se ud over åen og de små buede broer, der nærmest svæver over den.

Vælg værelse

Mad og drikke

Breakfast

Morgenmadsbuffet er inkluderet

Morgenmaden er noget af det bedste ved at bo på hotel. Derfor er den altid inkluderet i prisen, når du bor på hotellet. Morgenmad er også et spørgsmål om personlige præferencer, og man vil helst nyde den på sin egen måde. Best Breakfast-konceptet indebærer, at du selv kan vælge blandt et stort udvalg af ordentlige råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

BW Hotel Royal hotellounge

Bar med mocktails

Hotellets loungeområde huser baren, der til daglig kaldes Minibaren. Her tilbydes kolde drinks, lækre cocktails og en hyggelig atmosfære. Ved sæsonskifte tilbydes spændende eksotiske drinks, med og uden alkohol, ligesom vinkortet løbende udskiftes. Til gengæld er der altid bobler på køl sammen med et bredt udvalg af øl på flaske. Baren tilbyder også et bredt udvalg af mocktails. Lækre eksotiske og alkoholfrie cocktails.


Værd at vide

Ind-og udcheckning

Indcheckning: kl. 15:00

Udcheckning: kl. 11:00


Barn

Et barn op til 12 år bor gratis i eksisterende senge ved to betalende voksne.


Kæledyr

Hunde er velkomne på Hotel Royal. I flere af værelserne må der være op til to hunde ved en mindre tillægsbetaling. I kort afstand fra hotellet er der en hundeskov og smuk og alsidig natur - de helt perfekte omgivelser til at lufte hunden.


Parkering

Ved ankomst i bil er det muligt at køre op til hotellet og sætte bagagen af. Herfra vil personalet være behjælpelige med at henvise til nærliggende parkeringspladser i gåafstand fra hotellet.


Andre ydelser

  • Morgenmad er inkluderet
  • Morgenmadsbuffet er inkluderet
  • Lounge/bar
  • Bagageopbevaring
  • Safety boks
  • Wi-fi
  • Tilgængelige faciliteter
  • Ismaskine

Møder og konference

50

Hotelværelser

1

Mødelokale

50

Bio opstilling

Hotellet har et stort, moderne og meget rummeligt mødelokale. Her er der mulighed for flere indretninger og helt op til 50 personer i biografopstilling. Det store og rummelige mødelokale er holdt i afdæmpede jordnære farver, der skaber en behagelig atmosfære og farvevalget bidrager til en intim stemning, skønt størrelsen.

    Hvorfor Best Western?

    Best Western er rygraden i vores hotellandskab. Tre-eller 4-stjernede hoteller, lige ulige overalt.