Spring til hovedindhold
Best Western logo

Best Western Hedåsen

Naturnært hotel uden for Sandviken

Søger du en harmonisk og afslappende hoteloplevelse i naturnære omgivelser, hvor du samtidig er tæt på byen? Så er du kommet til det rette sted. På Best Western Hedåsen i Sandviken kan du spise, sove og trives godt i et beroligende miljø, hvor der samtidig er et stort udvalg af aktiviteter i nærheden.

Moderne, stemningsfyldte værelser  

Best Western Hedåsen har 61 værelser, heraf elleve med egen altan. Værelserne har en moderne indretning, der er holdt i en neutral farveskala, og en varm og behagelig atmosfære. Fire af værelserne deler en stor veranda, som vender ud mod hotellets gårdhave og har en fantastisk udsigt. Her tilbydes også langtidsophold for dig, der skal arbejde i Sandviken eller af andre årsager har brug for indkvartering i længere tid.


Restaurant, pool og relaxområde  

I hotellets restaurant kan du indtage både morgenbuffet og middag a la carte. Desuden er der en hyggelig bar med et stort udvalg af drikkevarer. Fra restauranten har du en flot udsigt over den nærliggende golfbane og omgivelserne med skov og eng. Bar og restaurant er åben i tidsrummet  17.00-22.00 mandag til lørdag. Som gæst har du også gratis adgang til en mindre pool med relaxområde, som du og dit selskab kan booke i en time. Relaxområdet er åbent i tidsrummet  08.30-21.30 alle ugens dage.


Aktiviteter i Sandviken  

Lige ved siden af hotellet ligger Trebo golfbane, der har to nihulsbaner, som du kan benytte uden at booke tid. Lige foran hotellet ligger også søen Storsjön, der har flere fine badesteder og fiskemuligheder. Om vinteren kan du i stedet tage en tur på søens skøjtebane, som drives af en frivillig forening. Fra hotellet er der ca. ti minutter i bil ind til det centrale Sandviken. Her kan du for eksempel besøge badelandet Parkbadet samt forskellige restauranter og butikker.

Kundevurderinger: 4,5/5 (1.206 anmeldelser)
Best Western Hedåsen

Årsundavägen 100, 811 61 Sandviken

Telefon: +46 262 51 20 0

E-mail: info@hotellhedasen.se

Best Western Hedåsen Facade

Fra skole til hotel

Den bygning, som i dag huser Best Western Hedåsen, er en tidligere skolebygning. Skolen var placeret i området Hedgrind i Sandviken. I 1992 blev bygningen flyttet fra Hedgrind til dens nuværende placering, og knap ti år senere blev den omdannet til hotel. I dag mærker man ikke, at bygningen engang var en skole – eller kan du måske forestille dig, at en gruppe elever bliver undervist i lobbyen?

Vælg værelse

Mad og drikke

Best Western Hedåsen Restaurant

Morgenmadsbuffet er inkluderet

Morgenmaden er noget af det bedste ved at bo på hotel. Derfor er den altid inkluderet i prisen, når du bor på hotellet. Morgenmad er også et spørgsmål om personlige præferencer, og man vil helst nyde den på sin egen måde. Best Breakfast-konceptet indebærer, at du selv kan vælge blandt et stort udvalg af ordentlige råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Best Western Hedåsen Lobby bar

Restaurant og bar

Hotellets restaurant har plads til ca. hundrede siddende gæster indendørs og lige så mange udendørs i den store veranda. Her serveres god mad i et afslappet miljø. Hvis du ikke er sulten, kan du også bare tage et glas i den hyggelige bar. I højsommeren afholdes forskellige arrangementer såsom fællessang, koncerter og standup på hotellet.

Best Western Hedåsen Outdoor seating Restaurant

Udeservering

Når vejret tillader det, er du velkommen til at slå dig ned og nyde mad og drikke i restaurantens veranda. Her har du en flot udsigt mod den omkringliggende skov og de åbne marker.


Værd at vide

Ind-og udcheckning

Indcheckning: kl. 15:00

Udcheckning: kl. 12:00


Barn

Et barn på op til 12 år bor gratis sammen med en betalende voksen, hvis der ikke er behov for ekstraseng.


Kæledyr

Kæledyr er tilladt i nogle af dobbeltværelserne mod et gebyr på 200 SEK pr. nat. Kontakt hotellet for at få oplyst, om der er ledige dyrevenlige værelser.


Green Key

Hotellet er miljømærket med Green Key, turismens internationale miljømærkning.


Parkering

Hotellet tilbyder gratis overvåget parkering. Ladestandere til elbil forefindes.


Andre ydelser

  • Morgenmadsbuffet er inkluderet
  • Wi-fi
  • Gratis parkering
  • Indendørs pool
  • Lounge/bar
  • Udendørs parkering
  • Restaurant
Best Western Hedåsen Spa Pool indoor

Indendørs pool

Når du vil slappe af efter en lang dag, kan du booke en tid i hotellets pool med tilhørende relaxstole. Poolen er åben i receptionens åbningstid. Du kan ringe til hotellet og booke en tid på forhånd eller booke i receptionen, når du ankommer.

Møder og konference

Hotellet har ingen konferencelokaler på stedet, der kan bookes. Det nærmeste konferencecenter er Göransson Arena, som tilbyder lokaler til alt fra små møder med to deltagere til større arrangementer med op til 5.000 deltagere.

    Hvorfor Best Western?

    Best Western er rygraden i vores hotellandskab. Tre-eller 4-stjernede hoteller, lige ulige overalt.