Spring til hovedindhold
Best Western logo

Best Western Hotel Park Astoria

Hyggeligt hotel med harmoniske værelser

Her på Park Astoria bor du behageligt og godt i flot indrettede værelser i centrum af Enköping. Hotellet er ikke blot populært blandt de overnattende gæster, men er også et af lokalbefolkningens foretrukne steder, når det gælder mad og drikke. Book et værelse eller kig forbi til en bid mad, så vil du forstå hvorfor!

Hotellets værelser 

Park Astoria tilbyder skønne værelser i afdæmpede farver, som gør det nemt at slappe af og falde til ro. Ud over de behagelige senge har værelserne tv, skrivebord og en åben garderobe. Mange af værelserne har desuden en fredfyldt udsigt over en af Enköpings mange frodige parker.


Hotellet

Når du træder ind på hotellet, bliver du mødt af en indbydende lobby, som fører dig videre til hotellets populære restaurant med nordisk menukort. Her kan du nyde såvel morgenbuffet som dagens frokost og a la carte-menu. Derudover er der en hyggelig bar, hvis kyndige personale som gerne guider dig til nye favoritter inden for øl, vin og drinks.


Ting at tage sig til i Enköping

I Enköping kan du besøge de smukkeste parker og botaniske haver. Til trods for, at byen ikke arealmæssigt er så stor, er der faktisk hele 24 grønne områder at gå på opdagelse i. Herudover er der en del middelalderhistorie at fordybe sig i. For eksempel den smukke Vor Frue Kirke, som ligger ved siden af hotellet og blev opført tilbage i 1100-tallet og dermed regnes som en af landets ældste kirker.

Kundevurderinger: 4,2/5 (1.656 anmeldelser)
Best Western Hotel Park Astoria

Kyrkogatan 7, 745 31 Enköping

Telefon: +46 171478080

E-mail: reception@parkastoria.se

160 års erfaring med hoteldrift

Mød Lena og Susanne – to af Park Astorias stjerner, som har arbejdet på hotellet næsten hele deres arbejdsliv. I næsten 40 år har de budt hotellets gæster velkommen i forskellige roller inden for rengøring og reception. Og de er ikke de eneste, der befinder sig godt her. Halvdelen af hotellets medarbejdere har arbejdet på stedet i over ti år, hvilket giver en samlet erfaring på cirka 160 år.

Vælg værelse

Mad og drikke

Breakfast

Morgenmadsbuffet er inkluderet

Morgenmaden er noget af det bedste ved at bo på hotel. Derfor er den altid inkluderet i prisen, når du bor på hotellet. Morgenmad er også et spørgsmål om personlige præferencer, og man vil helst nyde den på sin egen måde. Best Breakfast-konceptet indebærer, at du selv kan vælge blandt et stort udvalg af ordentlige råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Best Western Park Astoria restaurant private table

Restaurant

Hotellets restaurant serverer om aftenen lokalt produceret mad med afsæt i nordiske smage og til frokost serveres dagens frokost bestående af svensk husmandskost. 

Best Western Park Astoria Bar

Bar

I hotellets bar er der mulighed for at hænge ud i hyggelige omgivelser og nyde et bredt udvalg af øl, vin og drinks. Hvis du foretrækker alkoholfri drikkevarer, er der flere forskellige valgmuligheder. Her kan du også bestille snacks og små, lette retter.


Værd at vide

Ind-og udcheckning

Indcheckning: kl. 15:00

Udcheckning: kl. 12:00


Barn

To børn på op til 12 år bor gratis sammen med en betalende voksen, hvis der ikke er behov for ekstraseng.


Kæledyr

Husdyr er tilladt mod et gebyr på 200 SEK pr. booking.


Svensk Miljöbas

Hotellet er miljømærket med Svensk Miljöbas, hvilket betyder at det kan fremvise et struktureret, dokumenteret og fungerende miljøarbejde.


Parkering

Gratis udendørs parkering lige uden for hotellet (afhængig af tilgængelighed).


Andre ydelser

  • Morgenmadsbuffet er inkluderet
  • Sen udtjekning
  • Lounge/bar
  • Restaurant
Best Western Park Astoria Sauna Relax

Sauna og spa

Park Astoria har en sauna, som du har gratis adgang til, når du bor på hotellet. Desuden samarbejder hotellet med Harmony Hud och Spa, som tilbyder flere forskellige behandlinger såsom massage og ansigtsbehandling til fordelagtige priser. Kontakt hotellet for at booke.

Møder og konference

134

Hotelværelser

6

Mødelokale

65

Bio opstilling

På hotellets fjerde sal ligger to lyse konferencelokaler, som egner sig til både store og små arrangementer. Desuden er der fire mindre grupperum, som kan bookes til interviews eller individuelt arbejde. Lokalerne er indrettet med flotte indslag fra naturen.

Konferencebooking

E-mail: reception@parkastoria.se

Telefon: +46 0171 - 47 80 80

  • Liljan

    Number of personsMax 60 gæster
    Area70 m2

    Liljan er hotellets store lokale, som kan indrettes til både store og små konferencer. Fleksibel møblering og dejligt dagslysindfald.

  • Violen

    Number of personsMax 32 gæster
    Area35 m2

    Violen er mindre end Liljan og egner sig til små og mellemstore møder og konferencer.

  • Grupperum (4 styk)

    Number of personsMax 5 gæster
    Area8 m2

    Fire grupperum med unikke dekorative tapetvægge. Lokalet har fast mødebord. Kan bookes separat eller i forbindelse med større konferencer.

Hvorfor Best Western?

Best Western er rygraden i vores hotellandskab. Tre-eller 4-stjernede hoteller, lige ulige overalt.