Spring til hovedindhold
Best Western logo

Tylebäck Hotell, Sure Hotel Collection by Best Western

Natur- og strandnært hotel i Halmstad

I et roligt og afsides beliggende skovområde lige ned til Tylösands hvide sandstrand bydes du velkommen til Tylebäck Hotel, Sure Hotel Collection by Best Western. Dette ferieparadis tilbyder moderne værelser, restaurant, konferencelokaler og et meget veludstyret fitnessrum. Desuden kan du nyde et varmende bad i en jacuzzi under åben himmel og en svalende dukkert ved Sveriges bedste strand – hele året rundt.

Værelser med egen terrasse

Tylebäck Hotel, Sure Hotel Collection by Best Western har 70 værelser i nordisk design med harmoniske farver. Alle værelser har to enkeltsenge og egen terrasse med enten aften- eller morgensol. Værelserne er fordelt på tre forskellige bygninger, hvoraf den ene har værelser, der kan lejes på ugebasis i sommerperioden, og desuden rummer fælles stue og køkken.


Mødelokaler, restaurant, fitnessrum og relaxafdeling

Hotellet har ni fleksible lokaler med en kapacitet på op til 150 deltagere. Lokalerne egner sig til forskellige typer af arrangementer såsom konferencer, messer, kickoffmøder og meget andet. Både som konferencedeltager og hotelgæst er du desuden velkommen i Restaurant Tylebäck, som serverer morgenmad, frokostbuffet og en skiftende bistromenu hen under aften.


Hvis du kan lide at træne, bliver du ikke skuffet over hotellets fitnessrum, som byder på hele 225 kvadratmeter med maskiner, håndvægte, vægtstænger og andet udstyr. Hvis du foretrækker at slappe af og få pulsen ned, kan du besøge hotellets relaxafdeling med jacuzzi, sauna og massagestole.


Tylösand og Halmstad  

Tylösand er måske mest kendt for sin hvide, vidtstrakte sandstrand af samme navn. Stranden er flere gange blevet kåret til Sveriges bedste, og på en varm sommerdag er det næsten som at befinde sig ved Middelhavet – hvis ikke bedre. Tylösand har desuden et stort udvalg af restauranter, barer og aktiviteter såsom cykling, vandreture og golf. Med bil tager det ca. et kvarter at køre ind til Halmstad centrum, hvor du kan slentre rundt i de hyggelige brostensbelagte gader, besøge unikke butikker og finde endnu flere restauranter og barer.

Kundevurderinger: 4,3/5 (104 anmeldelser)
Tylebäck Hotell, Sure Hotel Collection by Best Western

Kungsvägen 1, 302 70 Halmstad

Telefon: +46 35191800

E-mail: info@tyleback.com

Fra vandreklit til hotelkompleks

Det stykke land, som hotellet ligger på, har siden 1908 været brugt af det svenske hjemmeværn til uddannelsesformål. Oprindeligt var området blot en vandreklit. Den første bygning blev opført i 1930 og fungerede som køkken for kursisterne. I årenes løb blev der opført forskellige former for indkvartering, og i slutningen af 1990'erne blev de første hotelværelser til det, der i dag er Tylebäck Hotel, Sure Hotel Collection by Best Western, bygget.

Vælg værelse

Mad og drikke

Breakfast Area Tyleback Hotell

Morgenmadsbuffet er inkluderet

Morgenmaden er noget af det bedste ved at bo på hotel. Derfor er den altid inkluderet i prisen, når du bor på hotellet. Morgenmad er også et spørgsmål om personlige præferencer, og man vil helst nyde den på sin egen måde. Best Breakfast-konceptet indebærer, at du selv kan vælge blandt et stort udvalg af ordentlige råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Restaurant Tyleback Hotell

Restaurant Tylebäck

Hotellets restaurant serverer retter, der hovedsageligt er præget af lokale smage fra Halland, men også har en del påvirkninger fra andre dele af verden. Her laves maden fra bunden af råvarer fra lokale leverandører i videst muligt omfang. Menuen er baseret på den aktuelle sæson, da udvalget af råvarer varierer med årstidernes skiften. I restauranten kan du indtage både morgenmad og frokost, og hen under aften åbner hotellets bistro, som serverer små og store retter a la carte.


Værd at vide

Ind-og udcheckning

Indcheckning: kl. 15:00

Udcheckning: kl. 10:00


Barn

To børn på op til 12 år bor gratis sammen med en betalende voksen, hvis der ikke er behov for ekstraseng.


Kæledyr

Kæledyr tilladt i nogle få værelser mod et gebyr på 150 SEK pr. nat.


Green Key

Hotellet er miljømærket med Green Key, turismens internationale miljømærkning.


Parkering

Stor, gratis parkeringsplads med 200 pladser. Der er mulighed for at oplade elbil via en app.


Andre ydelser

 • Utsjekking kl 11.00 lør-søn
 • Morgenmadsbuffet er inkluderet
 • Gratis parkering
 • Lounge/bar
 • Udendørs parkering
 • Restaurant
 • Receptionens åbningstider: mandag-lørdag 07.00-21.00, søndag: 07.00-12.00. Hvis du planlægger at ankomme efter lukketid - kontakt venligst hotellet i god tid for at få hjælp
Relax Tyleback Hotell

Relaxafdeling

I hotellets relaxafdeling kan du nyde et varmt spabad under åben himmel eller blot slå dig ned i en liggestol og lytte til vindens susen i fyrretræerne. Indenfor er der desuden mulighed for at slappe af i en dejlig sauna og en af flere massagestole. Relaxafdelingen har en aldersgrænse på 18 år, men børn er velkomne i selskab med en voksen. Relaxafdelingen kan benyttes mod et mindre gebyr. Te, vand og lån af badekåbe, tøfler og håndklæde er inkluderet.

Gym Tyleback Hotell

Fitnessrum

Hotellet har et stort og veludstyret fitnessrum med håndvægte, vægtstænger, kettlebells, maskiner til konditions- og styrketræning og meget andet. Som gæst på hotellet har du gratis adgang til fitnessrummet, mens øvrige personer, der ønsker at træne, kan købe et fitnesskort i receptionen. Der er desuden en udendørs crossfitcontainer, som kan benyttes af grupper med godkendte crossfitinstruktører.

Møder og konference

69

Hotelværelser

9

Mødelokale

150

Bio opstilling

Tylebäck Hotel, Sure Hotel Collection by Best Western har ni fleksible mødelokaler, som kan kombineres på forskellige måder baseret på dine ønsker og behov. Da lokalerne er omgivet af natur, og hotellet ligger tæt på stranden, kan konferencen eller arrangementet nemt kombineres med udendørs aktiviteter.

Konferencebooking

E-mail: info@tyleback.com

Telefon: +46 35 19 18 00

 • Kattegatt & Skagerak

  Number of personsMax 150 gæster
  Area112 m2

  Kattegat og Skagerak er to store lokaler, som kan benyttes separat eller kombineres til ét større lokale. Lokalerne er lyse og venlige med store vinduer, som vender ud mod den omgivende skov.

 • Bäcken A & Bäcken B

  Number of personsMax 100 gæster
  Area98 m2

  Bäcken A og Bäcken B er to mellemstore lokaler, som kan benyttes separat eller kombineres til ét større lokale. Lokalerne ligger i receptionsbygningen.

 • Sandhamn & Görvik

  Number of personsMax 42 gæster
  Area44 m2

  Sandhamn og Görvik er to små lokaler, som kan benyttes separat eller kombineres til ét mellemstort lokale. Lokalerne ligger i samme bygning som Kattegat og Skagerak og har adgang til samme lobby.

Hvorfor Sure Hotel Collection by Best Western?

En personlig hoteloplevelse, et skønt og behageligt sted med charme. Gode hoteller med fornemmelse for design til en overkommelig pris.