Statt Hässleholm, BW Signature Collection

Moderne byhotel med et personligt design

Når du ankommer til Statt Hässleholm, BW Signature Collection, mødes du af en statelig bygning beliggende midt på Stortorget, som indbyder til en personlig og mindeværdig hoteloplevelse. Så snart du træder indenfor, mødes du af en varm og hyggelig indretning, der får enhver til at føle sig godt tilpas.

Bo på et unikt indrettet værelse

Alle hotellets værelser er indrettet i forskellige stilarter med særligt udvalgte indretningsdetaljer. Størstedelen af inventaret er fra Artwood of Sweden, hvilket giver en følelse af hyggelig og stilfuld luksus. Her kan du vælge mellem enkeltværelser og dobbeltværelser i forskellige standarder eller måske booke en ekstra mindeværdig hoteloplevelse i en af juniorsuiterne.


Mad og møder

Hotellets restaurant, Lobbybaren, tilbyder middag a la carte, diverse småretter og et stort udvalg af vine fra alle verdenshjørner. I tilknytning til Lobbybaren er der også en hyggelig veranda og et udeserveringsområde, som er åbent i sommerhalvåret. Hotellet har desuden seks moderne konferencelokaler med plads til op til 230 deltagere og et veludstyret fitnessrum ved navn TRAIN – Station. Navnet hentyder til hotellets placering tæt på togstationen i Hässleholm.


Knudepunktet Hässleholm

Hotellet har en central beliggenhed på Stortorget i Hässleholm, hvilket giver dig et perfekt udgangspunkt til at opleve alt, hvad byen har at byde på. Lige i nærheden finder du restauranter, caféer, butikker og seværdigheder. Desuden ligger togstationen, som har forbindelse til fem jernbanelinjer, kun 100 meter fra hotellet. Selvom du befinder dig i en by, er der heller aldrig langt til vandreruter, golf og andre naturoplevelser, når du besøger Hässleholm.

Kundbetyg: 4,4/5 (1 266 omdömen)
Statt Hässleholm, BW Signature Collection

Frykholmsgatan 13, 281 31 Hässleholm

Telefon: +46 45 189 00 0

E-post: info@statt.se

Tæt på både natur og byliv

Der er ikke mange, som kan prale af at have både natur og togstation lige om hjørnet. Når du bor på Statt Hässleholm, BW Signature Collection, ligger vandrestien Hovdalaleden lige uden for hoveddøren, og der er kun 1 km til den nærmeste golfbane. Togstationen ligger kun 100 m væk, og med en placering midt i byen er du også tæt på butikker og restauranter.

Välj rum

Mat & Dryck

Lobbybaren

Lobbybaren serverer en a la carte-menu og småretter med skånske smage lavet af lokale råvarer. Verandaen, som har plads til op til 12 personer, kan bookes separat. Restauranten tilbyder også catering og takeaway. På hverdage serveres forretningsfrokost mod forudbestilling. Kontakt hotellet for at få mere information herom.

Brunch

Morgenmadsbuffet er inkluderet

Morgenmaden er noget af det bedste ved at bo på hotel. Derfor er den altid inkluderet i prisen, når du bor på hotellet. Morgenmad er også et spørgsmål om personlige præferencer, og man vil helst nyde den på sin egen måde. Best Breakfast-konceptet indebærer, at du selv kan vælge blandt et stort udvalg af ordentlige råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!


Bra att veta

In-/utcheckning

Incheckning: kl. 15:00

Utcheckning: kl. 12:00


Barn

To børn på op til 12 år bor gratis sammen med en betalende voksen, hvis der ikke er behov for ekstraseng.


Husdjur

Kæledyr er tilladt mod et gebyr på 300 SEK pr. ophold.


Green Key

Hotellet er miljømærket med Green Key, turismens internationale miljømærkning.


Parkering

100 meter fra hotellet ligger Kulturhusets parkeringshus, som har 200 pladser. Du kan også parkere på de afmærkede parkeringspladser på gaden, hvilket er gratis i mellem kl.18 og 09, hvis intet andet er angivet.


Övriga tjänster

 • Receptionen er åben 24 timer
 • Tilgængelige faciliteter
 • Morgenmadsbuffet er inkluderet
 • Konferencelokaler
 • Fitnesscenter
 • Wi-fi
 • Restaurant
Gym Statt H ssleholm

TRAIN – Station

I hotellets fitnessrum finder du kettlebells, håndvægte, vægtstænger og maskiner. Dertil kommer mere funktionelle redskaber såsom yogamåtter og pilatesbolde. Fitnessrummet kan benyttes gratis af hotellets gæster.

Möten & Konferens

93

Hotellrum

6

Mötesrum

230

Biosittning

Hotellet har seks veludstyrede konferencelokaler med masser af dagslys, højt til loftet og vinduer, der kan åbnes for at skabe udluftning. I alle konferencepakker indgår kaffe, vand og frugt. Hässleholm er et af Skånes største knudepunkter med fem indgående toglinjer. Hvis I vælger at mødes i Hässleholm, kan deltagerne rejse miljøvenligt fra hele det sydlige Sverige. Hotellet ligger kun 100 meter fra stationen.

Konferensbokning

E-post: boka@statt.se

Telefon: +46 451 890 00

 • Grand Central

  Number of personsMax 170 gäster
  Area182 m2

  Grand Central er hotellets største lokale. Takket være en stor scene, lydanlæg og flere projektorer og mikrofoner er lokalet velegnet til større arrangementer såsom præsentationer, foredrag m.m. Deltagerne kan ud over nedenstående placeres i en halvmåne (70), sildebensmønster (60) eller en ring (75).

 • Hessle Wapen

  Number of personsMax 80 gäster
  Area100 m2

  Hessle Wapen er hotellets næststørste lokale, der egner sig bedst til mellemstore konferencer og arrangementer. Det har fleksibel møblering med syv opstillingsmuligheder. Deltagerne kan ud over nedenstående placeres i en halvmåne (20), sildebensmønster (30) eller en ring (20). Der er mulighed for mikrofon.

 • Gare du Nord

  Number of personsMax 60 gäster
  Area80 m2

  Gare du Nord er et stort lokale, der egner sig til konferencer og møder. Det har fleksibel møblering med syv opstillingsmuligheder. Deltagerne kan ud over nedenstående placeres i en halvmåne (30), sildebensmønster (30) eller en ring (35).

Varför BW Signature Collection?

Firestjernede designhoteller med et unikt indretningskoncept. Inspirerende ophold i bynære områder.