Spring til hovedindhold
Best Western logo

Hotell Frykenstrand, Sure Hotel Collection by Best Western

Sønært hotel i Värmland

Hvis du leder efter en naturnær hoteloplevelse med rolige gåture i skoven, varme saunaer og god mad, er Hotell Frykenstrand, Sure Hotel Collection by Best Western stedet for dig. I den värmlandske skov lige ved siden af søen Fryken er der gode forudsætninger for at koble af og finde ro.

Bekvemme værelser med søudsigt

Hotellet tilbyder bekvemme værelser i forskellige kategorier, og på visse værelser kan du vågne op med en fantastisk udsigt over søen Fryken. Som gæst på Hotell Frykenstrand, Sure Hotel Collection by Best Western har du adgang til wi-fi, motionsrum, sauna, morgenmad og parkering.


Finsk sauna og värmlandsk mad

Hvis du er til sauna, vil du ikke blive skuffet over saunaudbuddet på dette hotel. Der er nemlig fire saunaer, som alle er af den finske type: en til mænd, en til kvinder, Fryken-saunaen og den flydende sauna. Hotellets restaurant Fryken serverer retter med nøje udvalgte råvarer, der altid har en eller anden forbindelse til Värmland. Restauranten serverer både morgenmad og aftensmad, og restaurationslokalet kan også lejes til private arrangementer som bryllupper og fødselsdagsfester.


Selma Lagerlöf og Sunne

Søen Fryken, som ligger ved siden af hotellet, er et tilbagevendende indslag i Selma Lagerlöfs bøger og fortællinger. I det nærmeste tætbebyggede område, Sunne, er der også en statue af Lagerlöf og en gård kaldet Mårbacka Minnesgård, hvor man kan vandre rundt i hendes fodspor.


Rundt om hotellet er der gode muligheder for at tage på dejlige vandreture i skove og dale. Du kan også bade og fiske i søen eller tage en kølig dukkert og bagefter få varmen i saunaen. Hotellet udlejer også kanoer og kajakker, hvis du gerne vil se området fra vandsiden.

Kundevurderinger: 4,3/5 (730 anmeldelser)
Hotell Frykenstrand, Sure Hotel Collection by Best Western

By 80, 686 93 Sunne

Telefon: +46 56513300

E-mail: info@frykenstrand.se

Värmlands første feriehjem for husmødre

Når du besøger dette hotel, befinder du dig på et vigtigt sted i Sveriges historie. Her åbnede nemlig Värmlands første feriehjem for husmødre i 1940. Det skyldes rigsdagens beslutning om at give statsstøtte til foreninger, der gjorde det muligt for hårdtarbejdende kvinder at holde ferie. 

Vælg værelse

Mad og drikke

Restaurant Hotell Frykenstrand BW

Morgenmadsbuffet er inkluderet

Morgenmaden er noget af det bedste ved at bo på hotel. Derfor er den altid inkluderet i prisen, når du bor på hotellet. Morgenmad er også et spørgsmål om personlige præferencer, og man vil helst nyde den på sin egen måde. Best Breakfast-konceptet indebærer, at du selv kan vælge blandt et stort udvalg af ordentlige råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Restaurant Hotell Frykenstrand BW

Restaurant Fryken

I hotellets restaurant kan du nyde en middag med skandinavisk præg og värmlandske råvarer. Her er husmandskost i høj kurs, og det er altid muligt at bestille aftenens husmandsret.


Værd at vide

Ind-og udcheckning

Indcheckning: kl. 15:00

Udcheckning: kl. 12:00


Barn

To børn på op til 12 år bor gratis sammen med en betalende voksen, hvis der ikke er behov for ekstraseng.


Kæledyr

Kæledyr er tilladt mod et gebyr på 100 SEK pr. ophold og dyr.


Green Key

Hotellet er miljømærket med Green Key, turismens internationale miljømærkning.


Parkering

Hotellet har to store gratis parkeringspladser, hvoraf den ene har seks ladestationer til el- og hybridbiler.


Andre ydelser

 • Restaurant
 • Morgenmad er inkluderet
 • Morgenmadsbuffet er inkluderet
 • Lounge/bar
 • Sen udtjekning
 • Wi-fi
 • Konferencelokaler
 • Accessible parking
 • Gratis parkering
 • Udendørs parkering
Gym Hotell Frykenstrand BW

Motionsrum & relaxafdeling

Hotellets motionsrum har et bredt udvalg af udstyr med både konditions- og styrketræningsmaskiner. Derudover er der håndvægte og andre redskaber. Efter træningen kan man slappe af i separate saunaer til damer og herrer.

Egen brygga och vedeldad bastu Hotell Frykenstrand BW

Sauna ved søen

Ved vandet er der to dejlige saunaer, hvor du kan koble af. Fryken-saunaen ligger lige ved vandet og har plads til seks personer. Om sommeren kan man også leje den flydende sauna, som ligger på søen Fryken, og som har plads til otte personer.

Møder og konference

62

Hotelværelser

9

Mødelokale

140

Bio opstilling

Hotellet har seks lokaler, som kan bookes til møder og konferencer, hvoraf det ene er et mindre grupperum. Her kan I mødes i velindrettede lokaler i naturskønne omgivelser tæt på både sø og skov.

Konferencebooking

E-mail: info@frykenstrand.se

Telefon: 00565 - 133 00

 • Erlingssalen

  Number of personsMax 140 gæster
  Area260 m2

  Erlingsalen er hotellets største lokale med plads til flest personer i biografopstilling. Fleksibel møblering og moderne teknisk udstyr som eksempelvis mødekamera.

 • Kejsaren

  Number of personsMax 70 gæster
  Area100 m2

  Et rummeligt lokale, som er ideelt til forskellige konferencer og arrangementer.

 • Hildur

  Number of personsMax 25 gæster
  Area64 m2

  Et stort lokale, der gør sig bedst i skole- eller konferenceopstilling.

Hvorfor Sure Hotel Collection by Best Western?

En personlig hoteloplevelse, et skønt og behageligt sted med charme. Gode hoteller med fornemmelse for design til en overkommelig pris.