Spring til hovedindhold
Best Western logo

Sure Hotel by Best Western Centralhotellet

Personligt hotel i det hyggelige Västervik

Sure Hotel by Best Western Centralhotellet er Västerviks ældste familieejede hotel og åbnede i 1968. Her bor du bekvemt med en høj standard midt i byen og kun et stenkast fra havet.

Hotellets værelser

Hotellet har 37 enkelt- eller dobbeltværelser i forskellige størrelser og udførelser med plads til højst to personer. Alle værelser har minibar, pengeskab, hårtørrer, strygejern og skrivebord. Sengemulighederne er mange lige fra enkeltseng til dobbeltseng med justerbar hårdhed.


Hotellet

Hotellet har en hyggelig indergård og en mindre tagterrasse, som gæsterne kan benytte. Hver morgen serveres en velsmagende morgenbuffet, som indgår i prisen for dem, der bor på hotellet.  Hotellet har ikke elevator.


Ting at tage sig til i Västervik

Västervik er kendt for sin smukke skærgård, visefestivalen og de charmerende brostensbelagte gader i centrum. Her er det nemt at slentre langs strandpromenaden, drikke kaffe på en udendørs café eller shoppe i butikkerne. Besøger du byen om sommeren, er der daglige sejlture til Idö og Hasselö, hvor du blandt andet kan deltage i ørne- og sælsafari. Vil du spille golf, hjælper hotellet gerne med starttider hos Västerviks Golfklubb, en varieret 18-hullers bane med både skov og park, som ligger tæt på kysten.

Kundevurderinger: 4,6/5 (652 anmeldelser)
Sure Hotel by Best Western Centralhotellet

Brunnsgatan 23, 593 32 Vastervik

Telefon: +46 49089550

E-mail: info@centralhotellet.com

Smart indretning

I Västervik har visefestivalen fundet sted hver sommer siden 1966. Det afspejles hos Sure Hotel by Best Western Centralhotellet. På værelserne og gangene er der billeder af blandt andre Cornelis Vreeswijk, og på væggen er der indrammet en hilsen fra ham, som han har skrevet i hotellets gæstebog.

Vælg værelse

Mad og drikke

Breakfast area Sure Hotel by BW Centralhotellet

Morgenmadsbuffet er inkluderet

Morgenmaden er noget af det bedste ved at bo på hotel. Derfor er den altid inkluderet i prisen, når du bor på hotellet. Morgenmad er også et spørgsmål om personlige præferencer, og man vil helst nyde den på sin egen måde. Best Breakfast-konceptet indebærer, at du selv kan vælge blandt et stort udvalg af ordentlige råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Exterior view

Udendørs siddepladser

I årets varme måneder kan du nyde din morgenmad i den hyggelige indergård. Her kan du også medbringe kaffe eller te og kage, hvilket hotellet tilbyder gæsterne i lobbyen.


Værd at vide

Ind-og udcheckning

Indcheckning: kl. 15:00

Udcheckning: kl. 11:00


Barn

Kun 2 personer pr. værelse. Børn tæller som voksne.


Kæledyr

Kæledyr er tilladt på visse værelser og i de fleste fællesområder undtagen i restaurationslokalet. Kontakt hotellet for at få yderligere oplysninger og foretage booking. 200 SEK ekstra pr. ophold.


Green Key

Hotellet er miljømærket med Green Key, turismens internationale miljømærkning.


Parkering

Hotellet har 8 parkeringspladser, hvoraf de 4 har opladere til elbiler. Pladserne skal forudbestilles. Prisen er 100 SEK i døgnet (14:00-13:00). Betales på hotellet ved indtjekning. Pris for opladning af elbil: 5 SEK/kWh. Betales via appen Pair Recharge. 4 parkeringspladser til motorcykel.


Andre ydelser

  • Morgenmad er inkluderet
  • Morgenmadsbuffet er inkluderet
  • Ekspres udtjekning
  • Sen udtjekning
  • Skopudsning maskine
  • Udendørs parkering
Sauna Sure Hotel by BW Centralhotellet

Sauna

En trappe ned finder du en sauna og bruser, som må benyttes af hotellets gæster. Saunaen er gratis, unisex og kan ikke reserveres.

Rooftop Terrace

Tagterrasse

Som hotelgæst er du velkommen på tagterrassen, som der er adgang til fra 3. etage eller via en trappe fra indergården.

Hvorfor Sure Hotel by Best Western?

Personlige hoteller til en overkommelig pris hvor du får et behageligt ophold og overnatning.