Spring til hovedindhold
Best Western logo

Sure Hotel by Best Western Öjaby Herrgård

Herregårdshotel i Öjaby uden for Växjö

I et harmonisk miljø ved søen Helgasjön ca. otte kilometer uden for Växjö centrum bydes du velkommen på Sure Hotel by Best Western Öjaby Herrgård. Hotellet har en relaxafdeling med spabad og sauna, konferencelokaler og en hyggelig restaurant. Her kan du nyde et behageligt ophold på et hotel med en stille og naturnær beliggenhed.

Plads til afslapning  

Hotellet har 43 værelser, fordelt på enkeltværelser, dobbeltværelser og flersengsværelser. Derudover er der ekstra luksuriøse dobbeltværelser med separat stue og eget spabad på værelset. Takket være hotellets beliggenhed er det nemt at slappe af og få en god nats søvn her, uanset hvilket værelse du vælger at booke. 


Relaxafdeling, konference og restaurant  

Når du bor på Sure Hotel by Best Western Öjaby Herrgård, har du gratis adgang til hotellets relaxafdeling, som har spabad, dampbad, sauna og relaxområde med sofaer. Hotellet har otte forskellige lokaler beregnet til konferencer, møder og arrangementer. Det giver masser af muligheder for dig, der er på udkig efter et festlokale til en privat fest eller lokaler til arbejdsrelaterede arrangementer. I forbindelse med dit ophold kan du også nyde god og veltilberedt mad i hotellets restaurant eller blot tage et glas vin i den tilhørende bar.  


Öjaby og Växjö  

Öjaby er en bydel i Växjö, som ligger ca. otte kilometer fra centrum. Et stenkast fra hotellet ligger vandreområdet Dragåsen med naturreservat og dejlige omgivelser. Der er desuden kun tyve minutters gang til nærmeste badeområde. Hvis du gerne vil komme hurtigere derhen, kan du låne en cykel på hotellet. Du kan også cykle ind til Växjö centrum eller til Växjö golfklub på ca. tyve minutter. Hvis du har lyst til en længere tur, tager det ca. fyrre minutter at cykle til Kronobergs slotsruin, som byder på spændende historie og smuk omgivende natur.

Kundevurderinger: 3,7/5 (365 anmeldelser)
Sure Hotel by Best Western Öjaby Herrgård

Öjabyvägen 113, 352 50 Växjö

Telefon: +46 470701620

E-mail: info@ojabyherrgard.se

Vælg værelse

Mad og drikke

Restaurant BW jaby Herrg rd

Morgenmadsbuffet er inkluderet

Morgenmaden er noget af det bedste ved at bo på hotel. Derfor er den altid inkluderet i prisen, når du bor på hotellet. Morgenmad er også et spørgsmål om personlige præferencer, og man vil helst nyde den på sin egen måde. Best Breakfast-konceptet indebærer, at du selv kan vælge blandt et stort udvalg af ordentlige råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Restaurant BW jaby Herrg rd

Restaurant

Ud over morgenmad kan du også indtage både frokost og aftensmad i hotellets hyggelige restaurant og spisesal. Her serveres mad med påvirkninger fra såvel Sverige og Skandinavien som andre dele af Europa.

Restauranten er åben mandag-lørdag.


Værd at vide

Ind-og udcheckning

Indcheckning: kl. 15:00

Udcheckning: kl. 11:00


Barn

Et barn på op til 12 år bor gratis sammen med en betalende voksen, hvis der ikke er behov for ekstraseng.


Kæledyr

Kæledyr er ikke tilladt.


Green Key

Hotellet er miljømærket med Green Key, turismens internationale miljømærkning.


Parkering

Hotellet tilbyder gratis udendørs parkering.


Andre ydelser

 • Morgenmadsbuffet er inkluderet
 • Konferencelokaler
 • Ekspres udtjekning
 • Gratis parkering
 • Sen udtjekning
 • Udendørs parkering
 • Restaurant
 • Skopudsning maskine
Relaxation Area

Spabad

Som gæst på hotellet har du gratis adgang til den dejlige relaxafdeling. Her er blandt andet et varmt spabad, hvorfra du har udsigt over den flotte have. Ved siden af spabadet er der også en række liggestole.

Sauna BW jaby Herrg rd

Sauna

I relaxafdelingen er der både sauna og dampbad. Her kan du læne dig tilbage og bare nyde at blive varmet igennem efter en lang dag.

Møder og konference

43

Hotelværelser

8

Mødelokale

100

Bio opstilling

Sure Hotel by Best Western Öjaby Herrgård har otte lokaler beregnet til konferencer, møder og private arrangementer. Lokalerne er lyse, rummelige og udstyret med den teknologi, der er nødvendig for at gennemføre et arrangement. Der er også mulighed for at leje andet teknisk udstyr, og hotellet kan desuden være behjælpelig med forskellige aktiviteter i forbindelse med dit arrangement, hvis du ønsker det.

Konferencebooking

E-mail: bokning@ojabyherrgard.se

Telefon: +46 733 10 57 97

 • Kråkegård

  Number of personsMax 100 gæster
  Area94 m2

  Kråkegård er et rummeligt lokale, der egner sig til store konferencer, foredrag og møder med mange deltagere.

 • Stenhuset

  Number of personsMax 90 gæster
  Area89 m2

  Stenhuset er et stort lokale, som er beliggende i en helt separat bygning, og det er derfor velegnet til bryllupper, fester og andre private arrangementer. Lokalet er naturligvis også velegnet til konferencer og møder.

 • Torstorp, Gulhalla, Hansagård & Västragård

  Number of personsMax 70 gæster
  Area37-58 m2

  Torstorp, Gulhalla, Hansagård og Västragård er fire mellemstore lokaler med næsten ens kapacitet. Hansagård har plads til flest deltagere, men Gulhalla er størst rent arealmæssigt. Billedet viser lokalet Torstorp.

Hvorfor Sure Hotel by Best Western?

Personlige hoteller til en overkommelig pris hvor du får et behageligt ophold og overnatning.