Spring til hovedindhold
Best Western logo

Best Western Rådmannen

Hotel- og konferencecenter i Alvesta

Best Western Rådmannen er et dejligt hotel, som ligger i jernbaneknudepunktet Alvesta. Togstationen ligger kun omkring hundrede meter fra hotellet, hvilket gør det nemt for både feriegæster og konferencedeltagere at komme hertil med tog. Her tilbydes bekvemme hotelværelser og mange fleksible værelser til konferencer og møder.

Værelser til alle

Hotellet har 59 værelser med i alt 126 senge. Værelserne har forskellige størrelser og udførelser og har noget for alle slags gæster. Der er hyggelige enkeltværelser, bekvemme dobbeltværelser og rummelige familieværelser til fem personer. Hvis du skal fejre noget særligt, er der et værelse med egen jacuzzi, luksuriøse badekåber og egen minibar.


Restaurant og konferencelokaler

Som gæst på Best Western Rådmannen kan du hver morgen nyde en lækker morgenbuffet. Derudover kan du besøge hotellets restaurant, som serverer traditionel husmandskost til frokost og a la carte-middag med smålandske smagsoplevelser. Restauranten har et stærkt fokus på lokale råvarer og miljømærkede fødevarer. Ud over restauranten tilbyder hotellet elleve hyggelige konferencelokaler, hvis navne er inspireret af tog og industrien.


Oplev Alvesta og Småland

I Alvesta er du altid tæt på naturen og udendørs aktiviteter som golf, vandreture, cykling og fiskeri. Derudover er der mange hyggelige caféer og bagerier, som virkelig er et besøg værd. Alvesta er omgivet af flere søer og vandløb, hvilket giver adgang til mange badebroer og badesteder om sommeren. Når du besøger Småland, kan du benytte lejligheden til at besøge det berømte område med glasværker, Glasriket, hvor du kan prøve glaspustning og finde unikke glasting. Ved Glasriket finder du også shoppingcentret Kosta Outlet, som har flere butikker, restauranter og caféer.

Kundevurderinger: 4,1/5 (785 anmeldelser)
Best Western Rådmannen

Centralgatan 2, 342 30 Alvesta

Telefon: +46 47244800

E-mail: info@hotelradmannen.se

Detail BW R dmannen

En hyldest til industri- og jernbanebyen Alvesta

Da jernbanen kom til Alvesta i begyndelsen af 1900-tallet, blev den daværende landsby opdaget på flere måder. Industrier, godstog og rejsende kom til stedet, og der voksede en by frem. Denne vigtige epoke hyldes i Best Western Rådmannens restaurant, som er designet i industriel stil med flere elementer fra ældre togvogne. Læg især mærke til de smalle borde og sofaernes stramme, opretstående form.

Vælg værelse

Mad og drikke

Breakfast Area BW R dmannen

Morgenmadsbuffet er inkluderet

Morgenmaden er noget af det bedste ved at bo på hotel. Derfor er den altid inkluderet i prisen, når du bor på hotellet. Morgenmad er også et spørgsmål om personlige præferencer, og man vil helst nyde den på sin egen måde. Best Breakfast-konceptet indebærer, at du selv kan vælge blandt et stort udvalg af ordentlige råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Restaurant BW R dmannen

Majas Krog

Hotellets restaurant Majas Krog byder på en smålandsk smagsrejse med lokalt dyrkede og KRAV-mærkede ingredienser og produkter. Her serveres både dagens frokost og middag a la carte. Derudover er der en barmenu med lette retter.


Værd at vide

Ind-og udcheckning

Indcheckning: kl. 15:00

Udcheckning: kl. 12:00


Barn

To børn på op til 12 år bor gratis sammen med en betalende voksen, hvis der ikke er behov for ekstraseng.


Kæledyr

Kæledyr er tilladt på visse værelser mod et gebyr på 200 SEK i døgnet.


Green Key

Hotellet er miljømærket med Green Key, turismens internationale miljømærkning.


Parkering

Hotellet tilbyder gratis parkering for hotellets gæster og ladestandere til el- og hybridbiler.


Andre ydelser

 • Receptionen er åben 24 timer
 • Accessible parking
 • Morgenmadsbuffet er inkluderet
 • Konferencelokaler
 • Ekspres udtjekning
 • Wi-fi
 • Gratis parkering
 • Sen udtjekning
 • Lounge/bar
 • Udendørs parkering
 • Restaurant
 • Skopudsning maskine
Sauna BW R dmannen

Sauna

Som gæst på Best Western Rådmannen har du gratis adgang til hotellets hyggelige sauna. Her kan du koble af efter en lang dag med møder, aktiviteter eller andet.

Møder og konference

59

Hotelværelser

11

Mødelokale

150

Bio opstilling

Best Western Rådmannen har flere lokaler, der kan bookes til forskellige konferencer, møder og andre arrangementer. Fire af dem er større lokaler, og de andre syv er mindre rum.

Konferencebooking

E-mail: info@hotelradmannen.se

Telefon: +46 472 448 88

 • Knutpunkten

  Number of personsMax 150 gæster
  Area135 m2

  Hotellets største lokaler hedder Knutpunkten. Denne sal har store vinduer, hvilket giver en masse dagslys, og der er højt til loftet, så det føles rummeligt. Velegnet til store konferencer og arrangementer.

 • Allbo

  Number of personsMax 90 gæster
  Area76 m2

  Lokalet Allbo ligger i tilslutning til hotellets restaurant og har to lydisolerende døre. Lokalet har store vinduer og udsigt over Centralgatan og banegården.

 • Bulten

  Number of personsMax 50 gæster
  Area54 m2

  Bulten ligger på anden etage og har fleksibel møblering, men gør sig bedst i hesteskoopstilling. Værelset har god ventilation og et dejligt lysindfald.

Hvorfor Best Western?

Best Western er rygraden i vores hotellandskab. Tre-eller 4-stjernede hoteller, lige ulige overalt.