Spring til hovedindhold
Best Western logo

Nora Stadshotell, Sure Hotel Collection by Best Western

Byhotel i Nora i Bergslagen

På det smukke brostensbelagte torv i den maleriske og hyggelige by Nora i Bergslagen ligger Nora Stadshotell, Sure Hotel Collection by Best Western. Hotellet er et klassisk smukt byhotel med en lang og traditionsrig historie, der går helt tilbage til 1878. Her tilbydes bekvem indkvartering, god mad fra hotellets restaurant og lokaler til konferencer og fester med op til 170 gæster.

Klassiske værelser

Hotellet har 38 charmerende værelser i forskellige kategorier. Her kan du vælge mellem to typer enkeltværelser, dobbeltværelser i forskellige størrelser eller mere rummelige familieværelser. Desuden er der et særligt værelse til dig, der besøger Nora for at gå i Maria Langs fodspor. Hvis du ønsker et ekstra luksuriøst ophold, kan du booke et værelse i deluxe-kategorien, hvor du har egen sauna på værelset.  


Restaurant, pub og konference

På Nora Stadshotell, Sure Hotel Collection by Best Western kan du spise dagens frokost og middag a la carte. Hotellet tilbyder også fire fleksible lokaler til konferencer og andre begivenheder som bryllup, jubilæer og fester.  


Træbyen Nora i Bergslagen

Nora er en af Sveriges bedst bevarede træbyer med huse fra især 1700- og 1800-tallet, hvilket betyder, at byen i sig selv er en unik seværdighed. Her kan du tage på byvandring enten med guide eller på egen hånd for at lære mere om byens spændende historie. Der er mange historiske steder i Nora og Bergslagen – blandt andet Sveriges ældste jernbanestation fra 1854. Hvis du har læst Maria Langs krimibøger, vil du desuden hurtigt opdage, at den fiktive by Skog, der forekommer i hendes bøger, er baseret på Nora.

Kundevurderinger: 4,1/5 (507 anmeldelser)
Nora Stadshotell, Sure Hotel Collection by Best Western

Rådstugugatan 21, 731 31 Nora

Telefon: +46 587311435

E-mail: info@norastadshotell.se

Et litterært mord på Skoga Stadshotell

Nora Stadshotell, Sure Hotel Collection by Best Western er måske bedre kendt af folk uden for Nora som "Skoga Stadshotell" fra Maria Langs krimiserie. Dagmar Lange, som forfatteren egentlig hed, besøgte ofte hotellet for at få inspiration, og et af mordene i hendes populære bøger begås på værelse 111. Værelset er i dag indrettet i Maria Lang-stil med møbler fra 50'erne og bookes ofte af nysgerrige fans.

Vælg værelse

Mad og drikke

Breakfast area Nora Stadshotell BW

Morgenmadsbuffet er inkluderet

Morgenmaden er noget af det bedste ved at bo på hotel. Derfor er den altid inkluderet i prisen, når du bor på hotellet. Morgenmad er også et spørgsmål om personlige præferencer, og man vil helst nyde den på sin egen måde. Best Breakfast-konceptet indebærer, at du selv kan vælge blandt et stort udvalg af ordentlige råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Restaurant bar Nora Stadshotell BW

Restaurant og pub

I hotellets restaurant kan du spise dagens frokost fem dage om ugen, og der er fire alternativer at vælge imellem. Til middag serveres klassiske retter a la carte. Pubben serverer et stort udvalg af øl, whisky og drikkevarer samt en barmenu med enklere retter.


Værd at vide

Ind-og udcheckning

Indcheckning: kl. 15:00

Udcheckning: kl. 12:00


Barn

Et barn på op til 12 år bor gratis sammen med en betalende voksen, hvis der ikke er behov for ekstraseng.


Kæledyr

Kæledyr er tilladt mod et gebyr på 100 SEK pr. overnatning. Hotellet skal informeres om kæledyr i forbindelse med booking.


Green Key

Hotellet er miljømærket med Green Key, turismens internationale miljømærkning.


Parkering

På torvet over for hotellet er der gratis parkeringspladser, hvis der er plads. Der er ladestationer til elbiler.


Andre ydelser

 • Morgenmadsbuffet er inkluderet
 • Ekspres udtjekning
 • Wi-fi
 • Gratis parkering
 • Sen udtjekning
 • Lounge/bar
 • Udendørs parkering
 • Restaurant
 • Skopudsning maskine

Møder og konference

37

Hotelværelser

4

Mødelokale

170

Bio opstilling

Hotellet har fire smukke lokaler, som er velegnede til både store arrangementer og små møder. Her samles man i et historisk miljø med fine detaljer fra 1800-tallet, der skaber en særligt højtidelig stemning.

Konferencebooking

E-mail: info@norastadshotell.se

Telefon: +46 587 311 435

 • Bergmansalen

  Number of personsMax 170 gæster
  Area135 m2

  Et rummeligt og meget smukt lokale med mange fine detaljer. Værelset har et imponerende loft, sildebensparket, kakkelovn og krystallysekrone. Velegnet til store konferencer og højtidelige fester.

 • Damsalongen

  Number of personsMax 70 gæster
  Area45 m2

  Damesalonen er et mellemstort og lyst lokale med stribet tapet og en flot krystallysekrone. Velegnet til mellemstore møder og konferencer.

 • Herrsalongen

  Number of personsMax 70 gæster
  Area45 m2

  Herresalonen har samme kapacitet som damesalonen – et mellemstort lokale med stribet tapet til mellemstore møder og konferencer.

Hvorfor Sure Hotel Collection by Best Western?

En personlig hoteloplevelse, et skønt og behageligt sted med charme. Gode hoteller med fornemmelse for design til en overkommelig pris.