Spring til hovedindhold
Best Western logo

Åmåls Stadshotell, Sure Hotel Collection by Best Western

Klassisk byhotel i Åmål

Velkommen til Åmåls Stadshotell, Sure Hotel Collection by Best Western – en klassisk bygning fra 1900-tallet, der indbyder til et behageligt hotelophold i karakteristiske omgivelser fra århundredeskiftet. Hotellet ligger lige ved siden af Åmålsån på grænsen mellem den gamle træby og den moderne del af Åmål. Både turister og lokale kommer her for at overnatte, spise og fejre!

Værelser, man sover godt i  

Alle værelser på hotellet er indrettet med tidstypiske tapeter og detaljer samt møbler i stilen fra begyndelsen af 1900-tallet. Hotellet tilbyder enkeltværelser i kategorien standard og dobbeltværelser i enten standard eller superior.    


Restaurant, bar og festlokale 

I hotellets restaurant Bakfickan serveres morgenmad, frokost og aftensmad. Frokosten består af en lækker buffet, og aftensmaden bestilles fra menuen. Her er der en forkærlighed for husmandskost, men på menuen er der også retter med smage fra hele verden. Ud over restauranten er der en lobbybar og et stort festlokale, som er ideelt til forskellige fester og sammenkomster. Ved siden af festlokalet er der også en tagterrasse med skybar, som er bedst på en varm sommeraften i gode venners lag. 
Åmål og Vänern  

Lige neden for hotellet ligger den smukke lystbådehavn, hvor man kan tage på bådture på søen Vänern, lave hyggelige udflugter og hygge sig på stranden om sommeren. I den anden retning kan du opleve ægte provinsbycharme med smukke gamle bygninger, dejlige vandrestier og en hyggelig gågade. Længes du efter skoven og naturen, kan du besøge udflugtsmålet Örnäs, som byder på naturstier, boldsport og en dyrehave for de små.

Kundevurderinger: 4,3/5 (127 anmeldelser)
Åmåls Stadshotell, Sure Hotel Collection by Best Western

Kungsgatan 9, 66231 Åmål

Telefon: +46 53261610

E-mail: info@amalsstadshotell.se

Staircase

Åmåls mest kendte trappe

Når man træder ind på hotellet, bliver man mødt af en meget smuk og storslået trappe, som næsten alle Åmåls beboere kender. De fleste af dem er på et tidspunkt blevet fotograferet på netop denne trappe i forbindelse med forskellige fester og sammenkomster som studenterfester, bryllupper og jubilæer. Glem ikke selv at få taget et billede!

Vælg værelse

Mad og drikke

A la cart restaurang bakfickan

Bakfickan

Bakfickan serverer frokostbuffet på hverdage og middag tirsdag til lørdag. Til middag kan du vælge mellem forskellige små retter, hovedretter og det søde. Ud over restauranten er der en lobbybar, hvor du kan nyde en kop kaffe, et glas vin eller en øl.

Frukostbuff

Morgenmadsbuffet er inkluderet

Morgenmaden er noget af det bedste ved at bo på hotel. Derfor er den altid inkluderet i prisen, når du bor på hotellet. Morgenmad er også et spørgsmål om personlige præferencer, og man vil helst nyde den på sin egen måde. Best Breakfast-konceptet indebærer, at du selv kan vælge blandt et stort udvalg af ordentlige råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!


Værd at vide

Ind-og udcheckning

Indcheckning: kl. 15:00

Udcheckning: kl. 11:00


Barn

Et barn på op til 12 år bor gratis sammen med en betalende voksen, hvis der ikke er behov for ekstraseng.


Kæledyr

Kæledyr er tilladt efter aftale mod et gebyr på 120 SEK/booking.


Parkering

Som hotelgæst kan du få en parkeringstilladelse i receptionen, som gælder kommunal parkering på gaderne omkring hotellet.


Andre ydelser

 • Morgenmad er inkluderet
 • Morgenmadsbuffet er inkluderet
 • Receptionen er åben 24 timer
 • Ekspres udtjekning
 • Sen udtjekning
 • Skopudsning maskine
 • Wi-fi
 • Udendørs parkering

Møder og konference

29

Hotelværelser

2

Mødelokale

146

Bio opstilling

Hotellet har to lokaler, som kan bookes til konferencer, møder, fester og andre arrangementer. Her kan man samles i et smukt miljø fra århundredeskiftet og booke en enkelt dag eller flere dage sammen med overnatning.

Konferencebooking

E-mail: iia@amalsstadshotell.se

Telefon: +46 532 247 42

 • Festsalen

  Number of personsMax 146 gæster
  Area110 m2

  Hotellets festsal kan bruges til traditionelle konferencer eller mere formelle møder og banketter. Dette storslåede lokale har et flot stukloft og smukt tapet.

 • Klubben

  Number of personsMax 30 gæster
  Area40 m2

  Et mellemstort konferencelokale med klassisk indretning fra århundredskiftet. Lokalet har smukt sildebensparket og flot tapet.

Hvorfor Sure Hotel Collection by Best Western?

En personlig hoteloplevelse, et skønt og behageligt sted med charme. Gode hoteller med fornemmelse for design til en overkommelig pris.