icon

Sure Hotel by Best Western Focus

Terass

Centralt beliggende hotel i Örnsköldsvik

Sure Hotel by Best Western Focus er et fremragende hotel til dig, der kommer for at se en ishockeykamp i den bedste række i Hägglunds Arena eller planlægger en hel dag i badelandet Paradiset med familien. Hotellet har behagelige værelser, fitnessrum, relaxafdeling med spabad og sauna samt en skøn terrasse, hvor du kan nyde solens stråler om sommeren.

Værelser, man sover godt i  

Hotellet har 36 behagelige værelser i en velbevaret, ældre stil. Der findes dobbeltværelser med plads til en eller to personer og mere rummelige familieværelser med fire sengepladser. Efter behov kan der desuden stilles en ekstra seng eller en barneseng ind på værelset. 


Relaxafdeling og fitnessrum  

Når du bor på Sure Hotel by Best Western Focus har du gratis adgang til en hyggelig sauna med tilhørende relaxområde samt en dejlig jacuzzi med plads til op til fire personer. På hotellets tredje etage er der et veludstyret fitnessrum med alt, hvad du behøver for at holde træningen ved lige under dit besøg i Örnsköldsvik.  


Ting at tage sig til i nærheden af hotellet 

Takket være hotellets centrale beliggenhed er du tæt på stort set alt, hvad Örnsköldsvik har at byde på. Lige ved siden af hotellet ligger badelandet Paradiset, som rummer flere attraktioner og spamuligheder. Hvis du vil udforske byens shoppingtilbud, kan du besøge indkøbscentrene Port Nio og Oskarsgallerian. Byen har også et antal restauranter og caféer.   Når du besøger Örnsköldsvik, må du ikke gå glip af Hägglunds Arena, hvor ishockeyklubben Modo Hockeyklubb hører hjemme. Stedet har fostret mange legendariske ishockeyspillere såsom Peter Forsberg, brødrene Sedin, Markus Näslund og flere andre. I arenaen afholdes også koncerter, messer, fester og konferencer.

Kundevurderinger: 3,9/5 (204 anmeldelser)
Sure Hotel by Best Western Focus

Lasarettsgatan 9, 891 33 Örnsköldsvik

Telefon: +46 066082100

E-mail: info@hotellfocus.se

icon
Konst

Kunst af lokale talenter

På dette hotel kan du opleve forskellige værker skabt af tre lokale kunstnere fra Örnsköldsvik. Et af de yngre talenter fokuserer på elgmotiver i sine værker, mens en anden skaber kunst inden for fantasygenren. Den tredje kunstner fylder hotellets gange med abstrakte malerier, og værkerne på dette billede er skabt af hende.

Vælg værelse

Mad og drikke

Frukost

Morgenmadsbuffet er inkluderet

Morgenmaden er noget af det bedste ved at bo på hotel. Derfor er den altid inkluderet i prisen, når du bor på hotellet. Morgenmad er også et spørgsmål om personlige præferencer, og man vil helst nyde den på sin egen måde. Best Breakfast-konceptet indebærer, at du selv kan vælge blandt et stort udvalg af ordentlige råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Reception Desk

Lobbybar

I hotellets reception kan du bestille et glas vin, en øl, snacks eller en bid mad fra en enkel menu. Maden kan spises i lobbyen, i loungen eller på værelset.


Værd at vide

icon
Ind-og udcheckning

Indcheckning: kl. 15:00

Udcheckning: kl. 11:00


icon
Barn

Et barn på op til 12 år bor gratis sammen med to betalende voksne, hvis der ikke er behov for ekstraseng.


icon
Kæledyr

Kæledyr er tilladt på ét af hotellets værelser mod et gebyr på 200 SEK pr. nat.


icon
Green Key

Hotellet er miljømærket med Green Key, turismens internationale miljømærkning.


icon
Parkering

Hotellet tilbyder parkering i opvarmet garage mod et gebyr på 150 SEK pr. døgn samt gratis parkeringspladser udendørs. Der er også en ladestander til elbil med 230-V-udtag (motorvarmerstik). Tesla Destination-oplader findes i garagen.


Andre ydelser

  • Morgenmad er inkluderet
  • Morgenmadsbuffet er inkluderet
  • Ismaskine
  • Parkering ved hotellet
Spabad

Relaxafdeling

Hotellets relaxafdeling består af en sauna designet til socialt samvær med bænke i to niveauer på hver sin side. Uden for saunaen er der et dejligt relaxområde med lænestole. Desuden er der en jacuzzi med plads til fire personer og en tilhørende bruser.

Gym

Fitnessrum

På hotellets tredje etage ligger et veludstyret fitnessrum med løbebånd, motionscykler, håndvægte, træningsbænke og forskellige styrketræningsmaskiner. Som gæst på hotellet har du gratis adgang til fitnessrummet.

Møder og konference

Hotellet tilbyder ikke traditionelle konferencelokaler, men det er fint at holde møder for op til ti personer i hotellets lounge. Der er også en projektor og et fjernsyn.

    icon

    Hvorfor Sure Hotel by Best Western?

    Personlige hoteller til en overkommelig pris hvor du får et behageligt ophold og overnatning.