Spring til hovedindhold
Best Western logo

Hotel Ullinge, Sure Hotel Collection by Best Western

Sønær perle i hjertet af Småland

Smukt beliggende ved søen Södra Wixen. Hotel Ullinge, Sure Hotel Collection by Best Western har i snart 100 år dannet rammen om givende møder, glædelige begivenheder og skønt fællesskab.

Her bor du i en harmonisk atmosfære med en fantastisk udsigt over søen Södra Wixens glitrende vand. Den smålandske natur indbyder til både saunabesøg og et dyp i søens klare vand.
Det er nemt at komme hertil med både bil og tog. Hotellet ligger i landlige omgivelser, men tæt på byerne Eksjö, Nässjö og Jönköping, hvis lufthavn ligger 40 minutter væk.


Bo på Hotel Ullinge, Sure Hotel Collection by Best Western  Hotellet har 33 lyse og hyggelige værelser beliggende i en separat hotelbygning blot et stenkast fra hovedbygningen og restauranten. I 18 af værelserne kan man nyde den fantastiske søudsigt. Alle værelser har eget badeværelse, gratis wi-fi, smart-tv og skrivebord. Husdyr er tilladt, men skal registreres ved booking. Der er også allergivenlige værelser.


I restauranten serveres omhyggeligt tilberedte retter baseret på råvarer fra regionen. Køkkenet byder på alt fra klassisk svensk husmandskost til retter med nye spændende smagskombinationer og fantastiske festmenuer.


Konferencer og møder på Ullinge

Forlad kontoret for en stund, og spark kreativiteten i gang i Ullinges naturskønne omgivelser. Hotellet tilbyder lyse og rummelige konference- og mødelokaler med forskellige møbleringsmuligheder og moderne teknologi. Hotellet er det perfekte mødested til konferencer, ledergruppemøder og forretningsfrokoster.


Ting at tage sig til i nærheden af Hotel Ullinge, Sure Hotel Collection by Best Western

Hotellet er med sin smukke beliggenhed en destination i sig selv og byder på afslapning i form af søbad, udendørs sauna og smuk natur. Men hotellet er også et godt udgangspunkt, hvis du skal besøge forskellige seværdigheder rundt omkring i Småland. Træbyen Eksjö, vandrestierne gennem Skuruhatt og Skurugata og Skullaryds Älgpark ligger alle i nærheden, og Astrid Lindgrens Värld ligger en times kørsel væk. Eller hvorfor ikke besøge nogle af Smålands mange glasværker som Kosta, Boda eller Orrefors? 

Kundevurderinger: 4,3/5 (462 anmeldelser)
Hotel Ullinge, Sure Hotel Collection by Best Western

Orrarp Ullinge 1, 575 96 Eksjö

Telefon: +46 381 81060

E-mail: info@ullinge.se

Best Western Ullinge simple gazebo

Da Ulla og Inga blev til Ullinge

Historien om Ullinge begynder med oberst i flyvevåbnet Gösta von Porat, som i 1930'erne blev så betaget af stedet, at han byggede en stor villa til sin familie. Som en hyldest til døtrene Ulla og Inga fik villaen navnet Ullinge.


Von Porats karriere inden for flyindustrien indebar, at familien flyttede rundt. Ullinge blev deres faste holdepunkt og et sted, hvor de kunne samle venner og forretningsforbindelser. Den gæstfrihed, familien lagde grunden til, er hotellet i dag stolt over at forvalte og videreføre.

Vælg værelse

Mad og drikke

Best Western Ullinge breakfast buffet

Morgenmadsbuffet er inkluderet

Morgenmaden er noget af det bedste ved at bo på hotel. Derfor er den altid inkluderet i prisen, når du bor på hotellet. Morgenmad er også et spørgsmål om personlige præferencer, og man vil helst nyde den på sin egen måde. Best Breakfast-konceptet indebærer, at du selv kan vælge blandt et stort udvalg af ordentlige råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Best Western Ullinge Restaurant

Restaurant

Restauranten byder på alt fra klassisk svensk husmandskost til retter med nye spændende smagskombinationer og fantastiske festmenuer. Her serveres omhyggeligt tilberedte retter baseret på råvarer fra regionen og et bredt udvalg af drikkevarer til de gæster, der ønsker et passende glas vin eller øl til maden.

Best Western Ullinge Restaurant Bar

Bar

I hotellets bar er der altid et hav af friske og spændende drinks at vælge imellem.


Værd at vide

Ind-og udcheckning

Indcheckning: kl. 15:00

Udcheckning: kl. 11:00


Barn

Et barn på op til 12 år bor gratis sammen med to betalende voksne, hvis der ikke er behov for ekstraseng.


Kæledyr

Hund og kat tilladt, 300 SEK.


Parkering

Der er parkering uden for hotellet. For elbiler er der otte pladser.


Andre ydelser

 • Morgenmadsbuffet er inkluderet
 • Gratis parkering
 • Lounge/bar
 • Restaurant
Best Western Ullinge Restaurant Grottan Cave Valvet

Fest på Ullinge

Planlægger du et bryllup eller en fest for dine nære og kære? På Ullinge får du hjælp til at planlægge og arrangere din fest. Hotellet har plads til 130 gæster og tilbyder alt fra romantiske vielsessteder, tømmerflådesejlads på søen, dans og underholdning, bryllupskage og naturligvis overnatning med en god morgenmad.

Best Western Ullinge Sea Sauna

Udendørs sauna

Hvad med en hyggelig tur i saunaen inden dyppet i søen? Saunaen på badebroen tilbyder en dejlig kontrast mellem varmt og koldt hele året rundt! Når vejret er godt, er det skønt at nyde roen og stilheden på saunahusets terrasse.

Best Western Ullinge Restaurant Grottan Cave Valvet

Valvet

Den hyggelige kælder under hotellets restaurant udgør den perfekte ramme om private arrangementer og sammenkomster. Udsigten over vandet er prikken over i'et. De store glaspartier udvisker grænsen mellem inde og ude.

Best Western Ullinge Gillestuga

Gillestugan

Ullinges egen stue, et hyggeligt miljø med plads til hele virksomheden eller den store fest. Her kan du hygge dig med dart og billard.

Møder og konference

33

Hotelværelser

10

Mødelokale

100

Bio opstilling

Hotellet har ti mødelokaler med forskellige atmosfærer. Fra det lille personlige rum til det store lyse lokale. Hotel Ullinge tilbyder forskellige konference- og mødepakker, der er skræddersyet til netop dit selskab og formål. Konferencelokalerne er udstyret med ny, moderne teknologi.

Konferencebooking

E-mail: info@ullinge.se

Telefon: +46381-810 60

 • Eken

  Number of personsMax 100 gæster
  Area100 m2

  Eken er hotellets største lokale med højt til loftet og en lys og luftig fornemmelse.

 • Boken

  Number of personsMax 50 gæster
  Area50 m2

  Hotellets næststørste lokale, som er rummeligt og har et godt lysindfald.

 • Kapellet

  Number of personsMax 60 gæster
  Area64 m2

  Et luftigt lokale med mange vinduer og udsigt over søen.

Hvorfor Sure Hotel Collection by Best Western?

En personlig hoteloplevelse, et skønt og behageligt sted med charme. Gode hoteller med fornemmelse for design til en overkommelig pris.