Spring til hovedindhold
Best Western logo

Sure Hotel by Best Western City Hotel Jönköping

Familieejet hotel i det centrale Jönköping

Lige over for tændstikområdet i den smålandske by Jönköping finder du Sure Hotel by Best Western City Hotel Jönköping. Hotellet tilbyder hyggelige værelser, samt vaffelbuffet hver aften. Her bor du tæt på både hovedbanegården og Sveriges næststørste sø Vättern.

Bekvemme værelser

På Sure Hotel by Best Western City Hotel Jönköping er der mange forskellige værelser at vælge imellem. Her kan du booke både enkelt- og dobbeltværelser i forskellige kategorier og mere rummelige familieværelser eller suiter. Nogle af værelserne har egen altan og milevid udsigt over søen.


Morgenmad og vaffelbuffet

Som gæst på dette hotel kan du hver morgen nyde en lækker morgenbuffet i hotellets morgenmadslokale. Morgenmaden er inkluderet. Om aftenen kan du bage dine egne vafler i hotellets spisestue – helt gratis.


Ting at tage sig til i Jönköping

Jönköping er en hyggelig by med meget at byde på. Lige ved siden af hotellet ligger det velkendte tændstikområde, hvor de første tændstikfabrikker blev bygget i 1847. Ud over tændstikmuseet kan du besøge restauranter, caféer og butikker. Fra Gränna kan du tage færgen ud til den historiske ø Visingsö, som ligger i Vättern, og opleve den smukke natur. Der er også ruiner efter Sveriges første kongeborg. Inden du hopper på færgen i Gränna, må du ikke gå glip af et besøg på et af de dejlige bolsjekogerier.

Kundevurderinger: 3,7/5 (285 anmeldelser)
Sure Hotel by Best Western City Hotel Jönköping

Västra Storgatan 25, 553 15 Jönköping

Telefon: +46 36 719280

E-mail: info@cityhotel.se

Vælg værelse

Mad og drikke

Breakfast Area

Morgenmadsbuffet er inkluderet

Morgenmaden er noget af det bedste ved at bo på hotel. Derfor er den altid inkluderet i prisen, når du bor på hotellet. Morgenmad er også et spørgsmål om personlige præferencer, og man vil helst nyde den på sin egen måde. Best Breakfast-konceptet indebærer, at du selv kan vælge blandt et stort udvalg af ordentlige råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Hotel Lobby Restaurant

Gratis vaffelbuffet

Mellem klokken 16 og 21 har du som hotelgæst mulighed for at bage dine egne vafler helt gratis. Perfekt, hvis du bliver småsulten inden middagen eller vil afslutte dagen med et luksuriøst aftensmåltid!


Værd at vide

Ind-og udcheckning

Indcheckning: kl. 15:00

Udcheckning: kl. 11:00


Barn

Et barn på op til 12 år bor gratis sammen med en betalende voksen, hvis der ikke er behov for ekstraseng.


Kæledyr

Kæledyr er tilladt mod et gebyr på 250 SEK pr. ophold.


Parkering

Hotellet tilbyder parkering i aflåst garage mod et gebyr på 110 SEK pr. nat.


Andre ydelser

  • Morgenmadsbuffet er inkluderet
  • Wi-fi
  • Ismaskine
  • Parkering ved hotellet
Play Room

Legerum

Til hotellets yngre gæster er der et spændende legerum med bøger, legetøj, tv og andet sjov.

Møder og konference

Sure Hotel by Best Western City Hotel Jönköping har ingen traditionelle konferencerum, men det er muligt at holde møder i hotellets morgenmadslokale. Lokalet kan lukkes helt af for andre gæster, og der er et tv til præsentationer og rullegardiner til mørklægning.

    Hvorfor Sure Hotel by Best Western?

    Personlige hoteller til en overkommelig pris hvor du får et behageligt ophold og overnatning.