Spring til hovedindhold
Best Western logo

Best Western Plus Västerviks Stadshotell

Byhotel i skærgårdsbyen Västervik

Når du bor på Best Western Plus Västerviks Stadshotell, kan du forvente dig en skøn hoteloplevelse med et hyggeligt værelse og gratis adgang til hotellets spa. Her kan du hoppe i både jacuzzi og pool eller slappe af for en stund i en varm sauna. Derudover har hotellet en meget populær restaurant. Velkommen!

Flotte og moderne værelser

Her bor du i hyggelige og behagelige værelser med en moderne indretning. Du kan vælge mellem enkeltværelser, dobbeltværelser eller suiter, som har alle tænkelige bekvemmeligheder. Hvis du vælger at bo i en af suiterne, kan du desuden glæde dig over luksuriøse designermøbler og smukke tekstiler.


Gustawas Kök och Bar

Hotellets restaurant, Gustawas Kök och Bar, er en fortolkning af Gustawa Sandbergs hjem i Västervik i midten af 1800-tallet. Gustawa var en af de første kvinder i sin tid, som fik lov til at drive egen virksomhed, da hun overtog sin eksmands bryggeri, og den nuværende restaurant er en hyldest til hende. Her blandes smage fra forskellige madkulturer med klassiske svenske råvarer.


Spaafdeling og fitnessrum

Hotellets dejlige spaafdeling omfatter jacuzzi, pool og sauna. Den er desuden møbleret med behagelige lænestole, hvor du kan slå dig ned og slappe af. Afdelingen indeholder også et veludstyret fitnessrum til dig, der ønsker at træne under dit ophold.


Aktiviteter i Västervik

Västervik har en smuk skærgårdsbeliggenhed i Småland. Her er masser af aktiviteter for både børn og voksne, såvel udendørs som indendørs. Du kan blandt andet sejle i kajak, cykle, vandre, klatre, dykke og fiske. Derudover er der restauranter, butikker, museum, indendørs gokartbane, bowlinghal og meget mere.

Kundevurderinger: 4,4/5 (2.163 anmeldelser)
Best Western Plus Västerviks Stadshotell

Storgatan 3, 593 30 Vastervik

Telefon: +46 49082000

E-mail: info@stadshotellet.nu

Vælg værelse

Mad og drikke

Lounge

Morgenmadsbuffet er inkluderet

Morgenmaden er noget af det bedste ved at bo på hotel. Derfor er den altid inkluderet i prisen, når du bor på hotellet. Morgenmad er også et spørgsmål om personlige præferencer, og man vil helst nyde den på sin egen måde. Best Breakfast-konceptet indebærer, at du selv kan vælge blandt et stort udvalg af ordentlige råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Gustawas Kitchen & Bar

Gustawas kök och bar

I Gustawas Kök och Bar kan du nyde mange lækkerier såsom ost og charcuteri med et godt glas vin til. Du kan også vælge mellem små, mellemstore og større retter eller en fast trerettersmenu. Gå ikke glip af muligheden for at prøve Gustawas egen øl, kaldet "Godt Dricka" efter hendes ølannoncer i den lokale avis.

Breakfast area/Lounge

Vinterträdgården

I vinterhaven serveres både morgenbuffet og dagens frokost, hvor du kan vælge mellem seks forskellige retter. Hen ad eftermiddagen kan du desuden nyde en øl eller et glas vin her.


Værd at vide

Ind-og udcheckning

Indcheckning: kl. 15:00

Udcheckning: kl. 12:00


Barn

To børn på op til 12 år bor gratis sammen med en betalende voksen, hvis der ikke er behov for ekstraseng.


Kæledyr

Hunde er tilladt mod et gebyr på 300 SEK pr. booking.


Svanen

Hotellet er miljømærket med Svanen, hvilket betyder at det opfylder ambitiøse miljøkrav.


Parkering

Hotellet tilbyder parkering i garagen for SEK 130/nat. Om sommeren er det 150 SEK/nat på grund af højsæson. Hvis du har booket parkering, modtager du en kode og garagebillet ved check-in.


Andre ydelser

 • Restaurant
 • Morgenmadsbuffet er inkluderet
 • Lounge/bar
 • Spa
 • Sauna
 • Receptionen er åben 24 timer
 • Safety boks
 • Konferencelokaler
 • Print-service tilgængelig
 • Parkering ved hotellet
Pool BW Plus V sterviks Stadshotell

Spa og slappe af

Hotellets spaafdeling tilbyder jacuzzi, sauna og pool samt et relaxområde. Saunaen er udformet som et rødmalet sommerhus, hvilket skaber en fornemmelse af et maritimt skærgårdsmiljø. Hotellets gæster har gratis adgang til spaen!

Gym BW Plus V sterviks Stadshotell

Motionsrum

I fitnessrummet er der maskiner til både styrke- og konditionstræning. Derudover er der håndvægte og andre redskaber, som hjælper dig med at holde træningen ved lige under dit ophold.

Møder og konference

101

Hotelværelser

10

Mødelokale

200

Bio opstilling

Hotellet har flere konferencelokaler og grupperum, som egner sig til forskellige typer møder, konferencer og arrangementer. Her kan både små og store grupper mødes på stedet, digitalt eller i hybridform.

Konferencebooking

E-mail: info@stadshotellet.nu

Telefon: +46 490 820 00

 • Kungsgrundet

  Number of personsMax 350 gæster
  Area400 m2

  Kungsgrundet er hotellets gamle natklub, som i dag er blevet renoveret og ombygget. Både bar og scene er dog bevaret, og lokalet egner sig derfor til mange forskellige typer arrangementer, konferencer og fester. Lokalet kan rumme op til 350 stående gæster.

 • Utsikten

  Number of personsMax 150 gæster
  Area200 m2

  På hotellets sjette etage finder du lokalet Utsikten. Som navnet afslører, har lokalet en fantastisk udsigt over havet og byen. Det har desuden en stor altan, som er velegnet, når deltagerne skal mingle i pauserne.

 • Skansholmen

  Number of personsMax 100 gæster
  Area84 m2

  Et rummeligt og fleksibelt lokale, som kan indrettes på flere måder. Det er velegnet til traditionelle møder og konferencer.

Hvorfor Best Western Plus?

Plusset står for det der lille ekstra. Firestjernede, moderne hoteller med lækkert design og god beliggenhed, ofte i større byer.