icon

Best Western Plus John Bauer Hotel

Best Western John Bauer Restaurant Patio Terrace

Boutiquehotel med John Bauer-tema i Jönköping

Velkommen til Best Western Plus John Bauer Hotel og John Bauers eventyrverden! Her bor du på et moderne hotel med flot indrettede værelser, en populær restaurant og gode konferencefaciliteter. Den centrale beliggenhed i Jönköping gør, at du er tæt på byens underholdning og har gode forbindelser til byerne Stockholm, Malmø og Göteborg.

John Bauer-inspirerede værelser

Hotellets værelser har en smagfuld og moderne indretning holdt i neutrale farver blandet med indslag af mønstre og farver fra John Bauers eventyr. Værelserne har behagelige senge og kunst på væggene af ovennævnte kunstner. Hvis du ønsker et ekstra luksuriøst ophold, kan du booke den elegante suite eller en af juniorsuiterne, som ligger på hotellets øverste etage. Suiten er indrettet af designbureauet Levande Lejon og byder på en beroligende udsigt over den nærliggende sø, Munksjön, samt egen sauna.


Restaurant, bar og konference

I direkte tilknytning til hotellet ligger restauranten Ester Kök och Bar, som serverer både dagens frokost og middag a la carte. Restauranten følger også hotellets tema, da den er opkaldt efter John Bauers kone, Ester Ellqvist. I loungen er der desuden en hyggelig bar, som serverer mad fra en bistromenu og tilbyder både livemusikaftener og fyraftensdrinks. Best Western Plus John Bauer Hotel er beliggende i knudepunktet Jönköping, hvilket gør det ekstra velegnet til konferencer med deltagere, som ankommer med bil, tog, bus eller fly fra andre dele af landet. Hotellet har seks fleksible lokaler, hvoraf det ene er velegnet som festlokale ved bryllupper og andre større begivenheder.


Oplev Jönköping

I Jönköping og omegn er der masser af spændende ting at se og tage sig til. I centrum er der over 200 butikker at gå på opdagelse i, og på Västra Torget kan du hver lørdag besøge byens torvemarked. En kort gåtur fra hotellet ligger Tändsticksområdet, som fortæller om tændstikkens historie og rummer butikker, restauranter og forskellige aktivitetsmuligheder. Nord for Jönköping kan du også besøge det hyggelige bolsjeværksted i Gränna eller tage færgen over til den historiske ø, Visingsö.

Kundevurderinger: 4,4/5 (4.244 anmeldelser)
Best Western Plus John Bauer Hotel

Södra Strandgatan 15, 553 20 Jönköping

Telefon: +46 36 349000

E-mail: hotellet@johnbauer.se

icon

"Blandt nisser og trolde"

Da hotellet åbnede i 1986, var temaet en hyldest til kunstneren John Bauer og hans smukke illustrationer i eventyrbogen "Blandt nisser og trolde". Dengang kunne man se prinsesse Tuvstarr ridende på elgtyren Skutt indvævet i hotellets gulvtæpper. I dag fremstår temaet mere afdæmpet, f.eks. i valget af træsorter og farver, som leder tankerne hen på en magisk skov i Småland.

Vælg værelse

Mad og drikke

Mitt projekt

Morgenmadsbuffet er inkluderet

Morgenmaden er noget af det bedste ved at bo på hotel. Derfor er den altid inkluderet i prisen, når du bor på hotellet. Morgenmad er også et spørgsmål om personlige præferencer, og man vil helst nyde den på sin egen måde. Best Breakfast-konceptet indebærer, at du selv kan vælge blandt et stort udvalg af ordentlige råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Restaurant

Ester Kök & Bar

I hotellets restaurant serveres morgenmad, frokostbuffet og aftensmad. Der er også mulighed for at vælge "Ugens smålænding", som er en traditionel treretters menu til en fast pris. Ester Kök och Bar deler familien Bauers forkærlighed for naturen, hvilket restauranten ønsker at formidle gennem den mad og de drikkevarer, der serveres. Menuen følger årstidernes gang, og råvarerne er både lokalt producerede og økologiske. For eksempel stammer alt oksekød, der serveres, fra Ebbarps Norrgård, som ligger 20 minutters kørsel fra hotellet.

Lounge bar

Loungebar

I loungen er der en neonoplyst bar med en behagelig atmosfære og en følelse af dagligstue og hygge. Her serveres et stort udvalg af vin og øl samt Esters bistromenu. Om sommeren er det også muligt at slå sig ned på den tilhørende altan. Baren er designet af designbureauet Levande Lejon.


Værd at vide

icon
Ind-og udcheckning

Indcheckning: kl. 15:00

Udcheckning: kl. 12:00


icon
Barn

Et barn på op til 12 år bor gratis sammen med to betalende voksne, hvis der ikke er behov for ekstraseng.


icon
Kæledyr

Hunde er tilladt i udvalgte dobbeltværelser og et af familieværelserne. Det koster SEK 450 ekstra at medbringe hunden, som inkluderer en hundeseng, skåle og et "very important dog" kit. Kontakt hotellet inden du ankommer med hund.


icon
Svensk Miljöbas

Hotellet er miljømærket med Svensk Miljöbas, hvilket betyder at det kan fremvise et struktureret, dokumenteret og fungerende miljøarbejde.


icon
Parkering

Hotellet tilbyder parkering i parkeringshus mod et gebyr på 225 SEK pr. nat. Der er ladestandere til elbil, som kan benyttes mod betaling. Kontakt hotellet før ankomst for at booke en plads.


Andre ydelser

 • Restaurant
 • Morgenmadsbuffet er inkluderet
 • Sauna
 • Lounge/bar
 • Fitnesscenter
 • Safety boks
 • Ismaskine
 • Konferencelokaler
 • Renseri
 • Skopudsning maskine
 • Wi-fi
 • Print-service tilgængelig
Best Western John Bauer Gym

Fitnessrum

Hotellets gratis fitnessrum har maskiner til både styrke- og konditionstræning. Derudover er der håndvægte, TRX-bånd og andre redskaber, som hjælper dig med at holde træningen ved lige under dit ophold.

Sauna

Sauna

Som gæst på Best Western Plus John Bauer Hotel har du gratis adgang til hotellets relaxafdeling med sauna. Det er perfekt, hvis du har brug for at slappe af efter en lang dag i byen eller som afslutning på konferencen!

Møder og konference

icon

106

Hotelværelser

icon

6

Mødelokale

icon

70

Bio opstilling

Hotellet har lokaler til forskellige typer af arrangementer såsom traditionelle møder og konferencer, men også fester og bryllupper. Hotellet kan også arrangere aktiviteter såsom madlavningskurser og vinsmagninger i forbindelse med konferencen. Ved større arrangementer med flere end 70 deltagere samarbejder hotellet med Jönköpings Stadsbibliotek, som har plads til op til 170 deltagere.

Konferencebooking

E-mail: hotellet@johnbauer.se

Telefon: +46 36 34 90 00

 • Best Western John Bauer Conference Meeting Skutt

  Skutt

  iconMax 70 gæster
  icon113 m2

  Skutt er hotellets største lokale, som også går under navnet Esters festlokale. Ved fester og festmiddage er der plads til 60 siddende middagsgæster. Lokalet indeholder også en bar.

 • Best Western John Bauer Conference Meeting Humpe

  Humpe

  iconMax 50 gæster
  icon55 m2

  Humpe er et fleksibelt lokale, der egner sig til mellemstore møder og konferencer.

 • Best Western John Bauer Conference Meeting Bergakungen

  Bergakungen

  iconMax 20 gæster
  icon54 m2

  Bergakungen er et stort konferencelokale med fast møblering i konferenceopstilling. Det egner sig til små og mellemstore møder.

icon

Hvorfor Best Western Plus?

Plusset står for det der lille ekstra. Firestjernede, moderne hoteller med lækkert design og god beliggenhed, ofte i større byer.