Spring til hovedindhold
Best Western logo

Best Western Plus Grand Hotell Elektra

Centralt beliggende hotel i Ludvika

Velkommen til Dalarna og Ludvikas største hotel! Her tilbydes en komplet hoteloplevelse med hyggelige værelser, relaxafdeling, bistro, bar, konferencerum og et 1.500 kvm stort fitnesscenter. Hotellet ligger centralt og i gåafstand til byens udvalg af butikker, restauranter, caféer, attraktioner samt busser og tog.

Rummelige værelser

Hotellet har 103 værelser i form af dobbeltværelser, familieværelser og en rummelig suite med separat soveværelse og stue. Mange af værelserne har en beroligende udsigt over Väsman, som er Dalarnas femtestørste sø. Nogle værelser har også badekar, hvor man kan slappe af i et varmt bad efter en hård dag.


Restaurant, konferencerum og relaxafdeling

I hotellets bistro serveres aftenbuffet og middag a la carte. Ved siden af bistroen kan du slå dig ned i den hyggelige lobbybar eller foran brændeovnen i lobbyen. Til konferencer og møder er der fire funktionelle lokaler med plads til 75 siddende deltagere. Derudover tilbyder hotellet adgang til en dejlig relaxafdeling med sauna og boblebad. I samme bygning ligger også fitnesscentret Gymmet, som hotellets gæster kan benytte gratis.


Oplev Ludvika og Dalarna

Da Ludvika kommune fejrede sit 100-års jubilæum i 2019, fik kunstneren Shai Dahan til opgave at skabe Dalarnas første vægmaleri. Gå ikke glip af maleriet med denne fantastiske Dalahest, når du besøger Ludvika. Derudover byder Ludvika og hele Dalarne på mindeværdige naturoplevelser med dybe skove og mange søer med fine badesteder. Lidt mod nord kan du for eksempel besøge reservatet Malingarna, hvor vejen snor sig meget tæt på vandet langs odder, vige, øer og klipper.

Kundevurderinger: 4,3/5 (1.456 anmeldelser)
Best Western Plus Grand Hotell Elektra

Eriksgatan 6, 771 31 Ludvika

Telefon: +46 24018220

E-mail: info@ghe.se

Et hotelnavn, der afspejler Ludvika

Ludvika er kendt for sine mange innovationer inden for elektricitet, såsom det trefasede vekselstrømssystem, verdens mest effektive transformatorer og miljøeffektive højspændingsanlæg. Da Best Western Plus Grand Hotel Elektra blev bygget i 1972, afholdt den lokale avis en konkurrence om, hvad hotellet skulle hedde, og i lyset af Ludvikas historie var vinderforslaget Elektra.

Vælg værelse

Mad og drikke

Breakfast Area BW Plus Grand Hotell Elektra

Morgenmadsbuffet er inkluderet

Morgenmaden er noget af det bedste ved at bo på hotel. Derfor er den altid inkluderet i prisen, når du bor på hotellet. Morgenmad er også et spørgsmål om personlige præferencer, og man vil helst nyde den på sin egen måde. Best Breakfast-konceptet indebærer, at du selv kan vælge blandt et stort udvalg af ordentlige råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Restaurant BW Plus Grand Hotell Elektra

Bistro

I hotellets bistro kan du nyde en god middag i form af aftenbuffet med forret og hovedret eller en ret fra menuen. Der kan også forudbestilles frokost til konferencedeltagere eller andre større grupper.

Lobbybar BW Plus Grand Hotell Elektra

Lobbybar

I lobbybaren kan du og dit selskab slå jer ned omkring et rundt bord og nyde en kold drink og salte snacks. Den perfekte afslutning på dagen!


Værd at vide

Ind-og udcheckning

Indcheckning: kl. 15:00

Udcheckning: kl. 12:00


Barn

To børn på op til 12 år bor gratis sammen med en betalende voksen, hvis der ikke er behov for ekstraseng.


Kæledyr

Kæledyr er tilladt mod et gebyr på 250 SEK pr. ophold. Højst to kæledyr pr. booking.


Svanen

Hotellet er miljømærket med Svanen, hvilket betyder at det opfylder ambitiøse miljøkrav.


Parkering

Hotellet har 19 gratis parkeringspladser, hvoraf fire er ladepladser.


Andre ydelser

 • Restaurant
 • Morgenmadsbuffet er inkluderet
 • Lounge/bar
 • Konferencelokaler
 • Festlokaler
Gym BW Plus Grand Hotell Elektra

Gymmet

I samme bygning som hotellet ligger det velkendte fitnesscenter Gymmet – et 1500 kvadratmeter stort træningsanlæg med et stort udvalg af håndvægte, udstyr og maskiner. Du kan enten træne på egen hånd eller tilmelde dig holdtræning.

Møder og konference

Hotellet har fire konferencerum, hvoraf to er større lokaler og to er mindre grupperum. Takket være hotellets centrale beliggenhed er det nemt at komme hertil med tog, bus og bil. Her tilbydes flere forskellige pakker med eller uden indkvartering til forskellige typer møder.

Konferencebooking

E-mail: info@ghe.se

Telefon: +46 240 182 20

 • Transformatorn

  Number of personsMax 75 gæster
  Area100 m2

  Transformatorn er hotellets største lokale og er ideelt til konferencer og større møder. Lokalet kan møbleres med enten skole- eller biografopstilling.

 • Kondensatorn

  Number of personsMax 25 gæster
  Area45 m2

  Et mellemstort lokale til mindre konferencer eller større gruppemøder. Lokalet er lyst og behageligt, og deltagerne kan sidde i biograf- eller hesteskoopstilling.

 • Frekvens

  Number of personsMax 10 gæster
  Area24 m2

  Frekvens er et rummeligt mødelokale til mindre grupper. Lokalet har fast møblering i konferenceopstilling.

Hvorfor Best Western Plus?

Plusset står for det der lille ekstra. Firestjernede, moderne hoteller med lækkert design og god beliggenhed, ofte i større byer.