Spring til hovedindhold
Best Western logo

Best Western Plaza Hotel

Konferencehotel i det centrale Eskilstuna

Midt i centrum af Eskilstuna bydes du velkommen på det hyggelige konferencehotel Best Western Plaza Hotel. Hotellet har flere veludstyrede lokaler til konferencer og møder, en restaurant med stort fokus på vin, adgang til fitnessrum og sauna døgnet rundt samt hyggeligt indrettede værelser, som man sover godt i.

Hyggelige værelser

Best Western Plaza Hotel har 88 værelser fordelt på forskellige typer enkeltværelser og dobbeltværelser i varierende størrelser og design. Værelserne er udstyret med behagelige senge og har også et skrivebord til dig, der skal arbejde lidt. Hvis du ønsker et ekstra stort værelse, som også har en sofagruppe, kan du booke et af hotellets Business-værelser.


Restaurant, konferencelokaler, fitnessrum og relaxafdeling

Hotellets restaurant og bar ved navn Vinäger serverer både dagens frokost og middag a la carte. Desuden har de over to hundrede vinsorter samt lækre anretninger med ost og charcuteri. Til konferencer og møder har hotellet fem rummelige lokaler, hvoraf det største har plads til op til 150 deltagere. Dertil kommer et veludstyret fitnessrum og en skøn relaxafdeling med spabad, sauna og dampbad. Du kan også booke en behandling såsom massage, peeling og dybderensning.


Oplevelser i Eskilstuna

I Eskilstuna finder du aktiviteter og oplevelser for hele familien. Et populært besøgsmål er Parken Zoo, som er en af Sveriges første dyreparker. Her er også tivoli, camping og restaurant. Eskilstuna har desuden flere museer og kirker samt et unikt kulturhistorisk miljø i den gamle bydel. Du kan for eksempel besøge Eskilstuna bymuseum eller Klosters kyrka, som er den nyligst opførte domkirke i Sverige. Du må heller ikke snyde dig selv for et besøg i Retuna, et indkøbscenter, hvor der kun sælges genbrugsvarer. Her finder du butikker med alt fra tøj til boligindretning.

Kundevurderinger: 3,8/5 (822 anmeldelser)
Best Western Plaza Hotel

Drottninggatan 9, 632 20 Eskilstuna

Telefon: +46 16 15 00 00

E-mail: info@plazahotel.nu

Hotell Smeden

Eskilstunas historie har siden 1600-tallet været præget af smedjer. Best Western Plaza Hotel er en del af denne historie, idet bygningen har rødder tilbage til smedjernes storhedstid og af mange gæster forbindes med navnet "Hotell Smeden". På hotellet kan du blandt andet se malerier fra dengang, bygningen var en smedje. Der er også et fototapet med Smeden fra den del af byen, der går under navnet Rademachersmedjorna og i dag er et frilandsmuseum.

Vælg værelse

Mad og drikke

Restaurant Vinager breakfast area BW Plaza hotel Eskilstuna

Morgenmadsbuffet er inkluderet

Morgenmaden er noget af det bedste ved at bo på hotel. Derfor er den altid inkluderet i prisen, når du bor på hotellet. Morgenmad er også et spørgsmål om personlige præferencer, og man vil helst nyde den på sin egen måde. Best Breakfast-konceptet indebærer, at du selv kan vælge blandt et stort udvalg af ordentlige råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Restaurant Vinager BW Plaza hotel Eskilstuna

Restaurang Vinäger

På hotellets restaurant, Vinäger, serveres både frokost og aftensmad. Menuen består af nøje udvalgte retter, hvor svenske smage blandes med både asiatiske og italienske indslag. Her kan du nyde snacks, charcuteri, oste, mindre retter, hovedretter og søde desserter. Vinäger har en sofistikeret, men afslappet atmosfære og en stor passion for vin, hvilket også fremgår, hvis du læser navnet som to ord – vin og ejer – i stedet for ét.


Værd at vide

Ind-og udcheckning

Indcheckning: kl. 15:00

Udcheckning: kl. 12:00


Barn

Et barn på op til 3 år bor gratis sammen med en betalende voksen, hvis der ikke er behov for ekstraseng. Hvis du ønsker en barneseng eller en ekstra seng, pålægges et gebyr på 250 SEK pr. seng.


Kæledyr

Kæledyr er tilladt på visse værelser mod et gebyr på 200 SEK pr. dyr og ophold.


Svanen

Hotellet er miljømærket med Svanen, hvilket betyder at det opfylder ambitiøse miljøkrav.


Parkering

Hotellet tilbyder parkering i parkeringshus mod et gebyr på 90 SEK pr. døgn. Betal og hent din parkeringstilladelse i receptionen.


Andre ydelser

 • Restaurant
 • Receptionen er åben 24 timer
 • Morgenmadsbuffet er inkluderet
 • Lounge/bar
 • Ismaskine
 • Sauna
 • Konferencelokaler
 • Bagageopbevaring
 • Fitnesscenter
 • Omklædning
 • Skopudsning maskine
 • Wi-fi
 • Festlokaler
 • Tilgængelige faciliteter
 • Banktjenester
Relax BW Plaza hotel Eskilstuna

Relaxafdeling

I hotellets relaxafdeling bydes du inden for i en stille og rolig oase. Her kan du synke ned i et spabad eller nyde en skøn tur i enten saunaen eller dampbadet. Ved poolen er der desuden nogle behagelige relaxstole, hvor du kan nyde noget koldt at drikke, når du har brug for en pause.

Gym BW Plaza hotel Eskilstuna

Fitnessrum

Hvis du vil træne under dit ophold, har du som gæst på hotellet gratis adgang til fitnessrummet døgnet rundt. Fitnessrummet er udstyret med maskiner, håndvægte og andre redskaber, som giver mulighed for et rigtig godt træningspas. Det er muligt at booke en personlig træner mod betaling – spørg i receptionen.

Møder og konference

88

Hotelværelser

5

Mødelokale

150

Bio opstilling

Hotellet har fem lokaler til møder, konferencer og andre arrangementer. To af lokalerne kan desuden lægges sammen til ét større lokale. Her kan I nemt kombinere konferencen med forskellige aktiviteter, frokost, middag, eftermiddagskaffe, eller hvad I ellers ønsker.

Konferencebooking

E-mail: konferens@plazahotel.nu

Telefon: +46 76 050 88 75

 • Maneten

  Number of personsMax 150 gæster
  Area202 m2

  Maneten er hotellets største lokale, som har plads til op til 150 personer i biografopstilling. Lokalet har en sofagruppe og et markeret område forrest til oplægsholderen eller konferenceværten.

 • Pantern

  Number of personsMax 40 gæster
  Area50 m2

  Pantern er et fleksibelt lokale, som efter behov kan lægges sammen med lokalet Zebran. Alene er Pantern et mellemstort lokale, og når det lægges sammen med Zebran, er det samlede areal 81 kvadratmeter med plads til 65 deltagere i biografopstilling.

 • Zebran

  Number of personsMax 25 gæster
  Area30 m2

  Zebran er et noget mindre lokale end Pantern. Det kan benyttes separat til møder med op til 25 deltagere eller i kombination med Pantern.

Hvorfor Best Western?

Best Western er rygraden i vores hotellandskab. Tre-eller 4-stjernede hoteller, lige ulige overalt.