Spring til hovedindhold
Best Western logo

Best Western Plus Edward Hotel

Hyggeligt hotel i det centrale Lidköping

Best Western Plus Edward Hotel ligger i den gamle bydel på østsiden af åen Lidan i Lidköping. Hotellet tilbyder en venlig atmosfære og hyggelige værelser. Den centrale beliggenhed betyder, at du er tæt på alt, hvad byen har at byde på. Lidköpings beliggenhed ved søen betyder, at du også har mulighed for at bade, fiske og andet.

Hjemlige værelser

Hotellet tilbyder lyse, hyggelige værelser med behagelige senge og badeværelser med gulvvarme. Mange af værelserne har skrå vinkler og smukke bjælkelofter, der bidrager til en hyggelig atmosfære. Her kan du vælge mellem enkeltværelse, dobbeltværelse eller en mere rummelig suite.  


Sauna, motionsrum og nærliggende restaurant

Når du bor på Best Western Plus Edward Hotel, har du gratis adgang til både en dejlig sauna og hotellets motionsrum. Derudover samarbejder hotellet med STC Training Club, som ligger fem minutters gang væk. Her kan du træne gratis. I den bygning, hvor hotellet ligger, er der også en restaurant ved navn FeelingLkp, som både har en afslappet bistro og et finere restaurationslokale med faste menuer.


Lidköping og Rörstrand Center

Byen Lidköping er delt i to dele, der ligger på hver sin side af åen Lidan, som løber ud i søen Vänern. Der er seks broer over åen, som forbinder de to bydele. Byen har et væld af hyggelige butikker, caféer og restauranter samt torvehandel hver onsdag og lørdag. I den gamle porcelænsfabrik ligger Rörstrand Center med Rörstrand Museum, der fortæller historien om en af Europas ældste porcelænsfabrikker med samlinger helt tilbage fra 1726.

Kundevurderinger: 4,4/5 (1.370 anmeldelser)
Best Western Plus Edward Hotel

Skaragatan 7, 531 32 Lidköping

Telefon: +46 510 79 00 00

E-mail: info@edwardhotel.se

Kong Edward VII's buksepresse

Storbritanniens Kong Edward VII fik ved et uheld folder på bukserne, da en kvinde på et værtshus strøg hans fugtige bukser. Deraf opstod idéen til buksepressen.   Hvad har det med et hotel i Lidköping at gøre? Da Jan Hemberg grundlagde hotellet i 1984, havde han en nebengeschæft, hvor han købte buksepresser, som han videresolgte eller beholdt på hotellet. Hemberg blev inspireret af historien om Kong Edward og apparatet, da han navngav hotellet.

Vælg værelse

Mad og drikke

Breakfast Area BW Plus Edward Hotel

Morgenmadsbuffet er inkluderet

Morgenmaden er noget af det bedste ved at bo på hotel. Derfor er den altid inkluderet i prisen, når du bor på hotellet. Morgenmad er også et spørgsmål om personlige præferencer, og man vil helst nyde den på sin egen måde. Best Breakfast-konceptet indebærer, at du selv kan vælge blandt et stort udvalg af ordentlige råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

BW Plus Edward Hotel Restaurang

Restaurang FeelingLkp

Hotellet har en restaurant, der drives af restauratør Stephen Rowe. Der er to restaurantkoncepter under samme tag. Bistroen Casual er uprætentiøs uden at give afkald på den gode mad og drikke. I restaurationen Fine er ambitionsniveauet højere, og her tilbydes faste menuer med nøje udvalgte drikkevarer.


Værd at vide

Ind-og udcheckning

Indcheckning: kl. 15:00

Udcheckning: kl. 11:00


Barn

To børn på op til 12 år bor gratis sammen med en betalende voksen, hvis der ikke er behov for ekstraseng.


Kæledyr

Kæledyr er ikke tilladt.


Green Key

Hotellet er miljømærket med Green Key, turismens internationale miljømærkning.


Parkering

Hotellet tilbyder 4 parkeringspladser i gården for SEK 195 per nat. Samtlige pladser har også ladefaciliteter mod en tillægspris. Der er gratis parkeringspladser to gader væk.


Andre ydelser

  • Restaurant
  • Kontinental morgenmad inkluderet
  • Fitnesscenter
  • Wi-fi
Sauna BW Plus Edward Hotel

Sauna

På hotellet er der en dejlig sauna med tilhørende brusere, hvor du kan koble af efter en lang dag. Saunaen kan frit benyttes af hotellets gæster.

Gym BW Plus Edward Hotel

Mindre motionsrum

Hvis du gerne vil træne under dit ophold, er der et mindre motionsrum på hotellet, som er gratis at benytte. Her er der nogle konditionsmaskiner, en bænk, lettere håndvægte og yogamåtter.

Hvorfor Best Western Plus?

Plusset står for det der lille ekstra. Firestjernede, moderne hoteller med lækkert design og god beliggenhed, ofte i større byer.