Spring til hovedindhold
Best Western logo

Best Western Malmia Hotel

Hotel i det centrale Skellefteå

Midt på torvet i den norrlandske by Skellefteå finder du Best Western Hotel Malmia. Her får du et behageligt ophold med hyggelige værelser, god morgenmad og sauna. Takket være den centrale placering er du tæt på alt, hvad byen har at byde på inden for shopping, underholdning og seværdigheder. Den omgivende natur består af dybe skove, utæmmet vildmark og bjerge, hvilket giver mulighed for forskellige aktiviteter året rundt.

Værelser med moderne indretning

Hotellet har 100 værelser i forskellige størrelser og udførelser. Der er enkeltværelser, dobbeltværelser og en elegant suite i klassisk stil. Suiten kan også bookes til møder og mindre konferencer. Enkelt- og dobbeltværelserne er holdt i en neutral farveskala, som gør det nemt at slappe af og falde til ro. Nogle af dobbeltværelserne ligger på hotellets øverste etage og har egen altan.  


Morgenbuffet, relaxafdeling og nærliggende restaurant

Som gæst på Best Western Hotel Malmia vågner du hver morgen op til en lækker morgenbuffet med både varme og kolde retter. Hotellet har også en dejlig relaxafdeling med sauna, hvor du kan slappe af efter en lang dag. En kort gåtur fra hotellet finder du restaurant Verandan, som hotellet har et nært samarbejde med. Her serveres middag a la carte, snacks og forskellige drikkevarer.  


Oplev Skellefteå

I Skellefteå er der meget at se og tage sig til, både for dig, der er interesseret i natur og kultur, og for dig, der kan lide at mærke byens puls. Inde i selve centrum er der både restauranter og caféer, kendte kædeforretninger og lokale butikker at gå på opdagelse i. Du kan også besøge Bonnstan, som er en gammel hytteby beregnet til udenbys kirkegængere, der har rødder helt tilbage til 1600-tallet. Her er størst aktivitet om sommeren med midsommerfest og markeder. Skellefteå er også en ægte snescooterkommune, hvor du kan komme vidt omkring på de ca. 1.700 km snescooterstier. Du kan desuden besøge vildmarkscenteret, ride på islandske heste i skoven, stå på ski, tage på elgsafari og meget andet.

Kundevurderinger: 3,9/5 (858 anmeldelser)
Best Western Malmia Hotel

Torget 2, 931 31 Skellefteå

Telefon: +46 910 73 25 00

E-mail: reception@malmia.se

Vælg værelse

Mad og drikke

Breakfast area BW Malmia Hotel

Morgenmadsbuffet er inkluderet

Morgenmaden er noget af det bedste ved at bo på hotel. Derfor er den altid inkluderet i prisen, når du bor på hotellet. Morgenmad er også et spørgsmål om personlige præferencer, og man vil helst nyde den på sin egen måde. Best Breakfast-konceptet indebærer, at du selv kan vælge blandt et stort udvalg af ordentlige råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!


Værd at vide

Ind-og udcheckning

Indcheckning: kl. 15:00

Udcheckning: kl. 12:00


Barn

To børn på op til 12 år bor gratis sammen med en betalende voksen, hvis der ikke er behov for ekstraseng.


Kæledyr

Kæledyr er tilladt på visse værelser mod et gebyr på 100 SEK pr. booking pr. nat.


Green Key

Hotellet er miljømærket med Green Key, turismens internationale miljømærkning.


Parkering

Hotellet tilbyder parkering i parkeringshus mod et gebyr på 160 SEK pr. døgn.


Andre ydelser

  • Morgenmadsbuffet er inkluderet
  • Renseri
  • Ekspres udtjekning
  • Wi-fi
  • Ismaskine
  • Sen udtjekning
  • Lounge/bar
  • Print-service tilgængelig
  • Skopudsning maskine
  • Spa
  • Sauna
  • Handicapvenlige værelser
Sauna

Sauna og relaxafdeling

Hotellet har en relaxafdeling, hvor du kan blive varmet igennem i saunaen efter en intensiv dag og slappe af med en forfriskende drink i stolene uden for saunaen.

Møder og konference

Ønsker I at booke en konference i forbindelse med jeres ophold? Hotellet samarbejder med Comfort Hotel Skellefteå vedrørende konferencelokaler. Konferencelokalerne er kun et par minutters gang fra Best Western Malmia Hotel. Kontakt hotellet for at lave en pakke.

Konferencebooking

E-mail: reception@malmia.se

Telefon: +46 910 73 25 00

    Hvorfor Best Western?

    Best Western er rygraden i vores hotellandskab. Tre-eller 4-stjernede hoteller, lige ulige overalt.