Spring til hovedindhold
Best Western logo

Best Western Princess Hotel

Centralt hotel i Norrköping

Velkommen til Best Western Princess Hotel og den hyggelige industriby Norrköping! På dette centralt beliggende hotel mødes du af en indbydende lobby, og som gæst har du adgang til et stort fitnessrum samt sauna. Hotellet har en god beliggenhed kun ca. et kvarters gang fra hovedbanegården og 30 minutters kørsel i bil fra dyreparken Kolmården.

Stilfulde værelser

Hotellet har 119 værelser, som alle har en stilfuld indretning og vinduer, der lukker masser af dagslys ind. Her er både enkeltværelser, større hotellejligheder og suiter. Mange af værelserne har storblomstret tapet bag sengen, hvilket skaber en varm og hyggelig atmosfære.

Sauna, fitnessrum og legerum 

Når du bor på Best Western Princess Hotel, har du gratis adgang til både sauna og fitnessrum. Saunaen har en glasvæg på den ene side, og der er et tilhørende relaxområde med flere lænestole, hvor du kan hænge ud og slappe af, når du tager en pause fra saunaen. Fitnessrummet er stort og veludstyret med mange forskellige typer af maskiner og redskaber. For de mindste er der et spændende legerum med masser af legetøj og kreative aktiviteter.

I og uden for Norrköping

Hvis du vil opleve Norrköping, har byen et stort udvalg af museer, gallerier og seværdigheder, du kan besøge. Norrköping er kendt for sine gule sporvogne, alle de smukke gamle industribygninger og floden, som løber gennem byens centrum. Hvis du er interesseret i industrihistorie, kan du besøge Arbetets museum, som har til huse i en bygning, der er formet som et strygejern. Lige uden for Norrköping ligger Nordens største dyrepark, Kolmården, som er et populært udflugtsmål for børnefamilier. Her finder du desuden porten til Götakanalen, som forbinder byen med Østersøen, i den lille by Mem.

Kundevurderinger: 4,3/5 (1.659 anmeldelser)
Best Western Princess Hotel

Skomakaregatan 8, 602 32 Norrköping

Telefon: +46 11 28 58 40

E-mail: info@princesshotel.se

The Princess of Princess

Da Best Western Princess Hotel blev indviet i 1982, var det journalisten Ulrika Nilsson, som på det tidspunkt gik i gymnasiet og havde et fritidsjob på hotellet, der var værtinde for selve ceremonien. Det førte til, at Ulrika blev hotellets ansigt udadtil, og hun har siden da haft tilnavnet The Princess of Princess. Dette maleri af hende kan ses i hotellets lobby.

Vælg værelse

Mad og drikke

Frukostbuff

Morgenmadsbuffet er inkluderet

Morgenmaden er noget af det bedste ved at bo på hotel. Derfor er den altid inkluderet i prisen, når du bor på hotellet. Morgenmad er også et spørgsmål om personlige præferencer, og man vil helst nyde den på sin egen måde. Best Breakfast-konceptet indebærer, at du selv kan vælge blandt et stort udvalg af ordentlige råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Restaurang Poco Mas

Restaurant Poco Mas

Hotellet samarbejder med Poco Mas. En lokal restaurant der serverer spansk tapas. Udover god mad er de specialister i gin og tilbyder et stort udvalg fra alle verdenshjørner. Poco Mas kan nås direkte fra hotellet.


Værd at vide

Ind-og udcheckning

Indcheckning: kl. 15:00

Udcheckning: kl. 12:00


Barn

To børn på op til 12 år bor gratis sammen med en betalende voksen, hvis der ikke er behov for ekstraseng.


Kæledyr

Kæledyr er tilladt mod et gebyr på 200 SEK pr. booking.


Svanen

Hotellet er miljømærket med Svanen, hvilket betyder at det opfylder ambitiøse miljøkrav.


Parkering

Hotellet tilbyder pladser i parkeringshuset Spiran, som kan forudbestilles mod et gebyr på 175 SEK pr. døgn.


Andre ydelser

 • Morgenmadsbuffet er inkluderet
 • Lounge/bar
 • Safety boks
 • Forretningscenter
 • Sauna
 • Fitnesscenter
 • Omklædning
 • Renseri
 • Sen udtjekning
 • Skopudsning maskine
 • Wi-fi
 • Ismaskine
Bastu relax

Sauna og relaxafdeling

Hotellet har en elopvarmet unisexsauna, som har en glasvæg ud mod det tilstødende relaxområde. Her kan du slappe af i den varme sauna og hænge ud i lænestolene, når du tager en pause fra saunaen. I tilknytning til saunaen er der separate omklædningsrum til kvinder og mænd.

Gym

Fitnessrum

På Best Western Princess Hotel har du adgang til et usædvanligt stort og veludstyret fitnessrum. Her er maskiner til styrke- og konditionstræning samt masser af andre redskaber, som hjælper dig med at holde træningen ved lige under dit ophold.

Lekrum

Legerum

Til hotellets yngste gæster er der et kreativt legerum, hvor børnene kan spille videospil og slippe fantasien løs med legetøj og kreative aktiviteter.

Møder og konference

Hotellet har ingen traditionelle konferencelokaler, men det er muligt at afholde mindre møder og konferencer i en af lejlighederne med deltagelse af op til 12 personer. Hotellets suiter kan også bookes til møder med op til seks deltagere.  Et stenkast fra hotellet findes både Louis de Geer koncert- og kongreshus samt Arbetets museum, som tilbyder lokaler med plads til op til tusind deltagere.

  Hvorfor Best Western?

  Best Western er rygraden i vores hotellandskab. Tre-eller 4-stjernede hoteller, lige ulige overalt.