icon

Vi opdaterer vor hjemmeside. Gjør din reservation på bestwestern.com hvis du får problemer.

icon

Best Western Plus Kalmarsund Hotell

Fasad

Byhotel i det centrale Kalmar

Tilbring nogle dage i den smålandske kystby Kalmar på Best Western Plus Kalmarsund Hotell. Hotellet har lyse og behagelige værelser og en central beliggenhed i byen.

Lyse og behagelige værelser

Best Western Plus Kalmarsund Hotell har 106 værelser i forskellige kategorier. Her er dobbeltværelser, familieværelser og juniorsuiter. Desuden er der en større suite med separat soveværelse og stue, som er velegnet til dig, der ønsker en hoteloplevelse ud over det sædvanlige.


Morgenmad, aftenbuffet og barmenu

På hotellet kan du hver morgen nyde en lækker morgenbuffet. Derudover serveres aftenens varme ret mandag til torsdag aften. På andre tidspunkter og ugedage tilbydes en enkel barmenu i receptionen. I receptionen/baren kan du også nyde et glas vin, en øl eller forskellige alkoholfri drikkevarer. I sommermånederne kan du desuden slå dig ned på hotellets terrasse, hvor du kan nyde solens stråler med noget kølende i glasset.


Seværdigheder og oplevelser i Kalmar

I Kalmar mærker du historiens vingesus, næsten uanset hvor i byen du befinder dig. Rundt om Kvarnholmen, som rummer de centrale dele af byen, er der en mur, som blev bygget i 1600-tallet for at beskytte byen mod eventuelle fjender. Kvarnholmen har også mange gamle huse, hvis historie du kan høre om på en af de mange byvandringer, der tilbydes. Du kan desuden besøge flere andre seværdigheder såsom Kalmar Slot og byparken. Du må heller ikke snyde dig selv for at opleve Larmtorget, som er fyldt med restauranter og om sommeren ofte byder på livemusik.

Kundevurderinger: 4,4/5 (1.915 anmeldelser)
Best Western Plus Kalmarsund Hotell

Fiskaregatan 5, 392 32 Kalmar

Telefon: +46 480 480 380

E-mail: info@kalmarsundhotel.se

icon

Trappe af Maciej Gorski

Som en del af den historiske by Kalmar bidrager Best Western Plus Kalmarsund Hotell også med et unikt indslag. I hotellets foyer findes denne smukke trappe, der er designet af Maciej Gorski, som også står bag andre bygninger i byen. Han er for eksempel arkitekten bag tilbygningen til Kalmar brandstation og hovedtribunen på stadionet Fredriksskans IP.

Vælg værelse

Mad og drikke

Breakfast

Morgenmadsbuffet er inkluderet

Morgenmaden er noget af det bedste ved at bo på hotel. Derfor er den altid inkluderet i prisen, når du bor på hotellet. Morgenmad er også et spørgsmål om personlige præferencer, og man vil helst nyde den på sin egen måde. Best Breakfast-konceptet indebærer, at du selv kan vælge blandt et stort udvalg af ordentlige råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Bar BW Plus Kalmarsund Hotell

Aftenens ret og barmenu

Hotellet serverer aftenens varme ret som buffet mandag til torsdag. Hvis du ønsker en let ret, er der også en barmenu. Barmenuen serveres frem til kl. 01.00 alle ugens dage.


Værd at vide

icon
Ind-og udcheckning

Indcheckning: kl. 15:00

Udcheckning: kl. 11:00


icon
Barn

Kæledyr er tilladt på hotellets økonomiværelser mod et gebyr på 250 SEK pr. ophold.


icon
Kæledyr

Et barn på op til 12 år bor gratis sammen med en betalende voksen, hvis der ikke er behov for ekstraseng.


icon
Green Key

Hotellet er miljømærket med Green Key, turismens internationale miljømærkning.


icon
Parkering

Hotellet tilbyder parkering i opvarmet parkeringshus mod et gebyr på 150 SEK pr. døgn. Antallet af pladser er begrænset. Uden for hotellet er der desuden offentlig parkering, som kan benyttes mod betaling.


Andre ydelser

  • Morgenmad er inkluderet
  • Morgenmadsbuffet er inkluderet
  • Safety boks
  • Wi-fi
  • Print-service tilgængelig
icon

Hvorfor Best Western Plus?

Plusset står for det der lille ekstra. Firestjernede, moderne hoteller med lækkert design og god beliggenhed, ofte i større byer.