Spring til hovedindhold
Best Western logo

Best Western Nya Star Hotel

Forretnings- og konferencehotel i Avesta

Best Western Nya Star Hotel er beliggende i byen Avesta i Dalarna, midt i indkøbscenteret Avesta Galleria. Hotellet er kendetegnet ved en charmerende 70'er-stil og et unikt design, som skaber en hyggelig atmosfære. Her kan du afholde konferencer og møder med op til 60 deltagere eller blot nyde et ophold i Avesta med familien!

Rummelige værelser   Hotellet har 79 værelser, fordelt på enkeltværelser, dobbeltværelser og familieværelser. Værelserne har en generøs størrelse og et fuldt flisebelagt badeværelse med bruser. I dobbeltværelserne er der mulighed for at stille en ekstra seng ind mod et gebyr. Alle værelser er beliggende i samme plan, hvilket gør hotellet ekstra tilgængeligt. 


Relaxafdeling og konferencelokaler  

Som gæst på Best Western Nya Star Hotel har du gratis adgang til hotellets relaxafdeling, som har en infrarød sauna og et antal behagelige lænestole, hvor du kan slappe af, når du tager en pause fra saunaen. Desuden har hotellet fire konferencelokaler og fem grupperum, som kan bookes til forskellige møder og arrangementer. I lobbyen er der mulighed for at tage et glas vin eller en øl sammen med en let ret fra barmenuen. 


Avesta og Dalarna  

Den tidligere fabriksby Avesta beskrives ofte som en miniatureudgave af Sverige. Her er en varieret natur med ferskvandssøer, åbne sletter, dybe skove og den smukke flod Dalälven. Og så naturligvis de klassiske røde træhuse. Byens gamle jernværk er i dag et interaktivt oplevelsesmuseum ved navn Verket, som byder på historie, teknologi, kunst og kultur, og som i den grad er et besøg værd. I Avesta kan du også se den berømte Dalahest i kæmpeformat.

Kundevurderinger: 3,9/5 (1.105 anmeldelser)
Best Western Nya Star Hotel

Markustorget 1, 774 30 Avesta

Telefon: +46 226 560 00

E-mail: info@nyastarhotel.com

En original 70'er-lobby

Når du kommer ind ad døren på Best Western Nya Star Hotel, bliver du mødt af en markant stilmæssig kontrast til det moderne indkøbscenter, som hotellet er en del af. Her træder du direkte ind i en charmerende 70'er-lobby med rødt marmorgulv, mørkebrunt interiør og en receptionsdisk i grøn marmor. Over pejsen hænger dette billede, som viser, at lobbyen ser ud på præcis samme måde i dag, som da den blev bygget i 1973.

Vælg værelse

Mad og drikke

Breakfast Area BW Nya Star Hotel

Morgenmadsbuffet er inkluderet

Morgenmaden er noget af det bedste ved at bo på hotel. Derfor er den altid inkluderet i prisen, når du bor på hotellet. Morgenmad er også et spørgsmål om personlige præferencer, og man vil helst nyde den på sin egen måde. Best Breakfast-konceptet indebærer, at du selv kan vælge blandt et stort udvalg af ordentlige råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!


Værd at vide

Ind-og udcheckning

Indcheckning: kl. 15:00

Udcheckning: kl. 11:00


Barn

Et barn på op til 12 år bor gratis sammen med en betalende voksen, hvis der ikke er behov for ekstraseng.


Kæledyr

Kæledyr er tilladt mod et gebyr på 300 SEK pr. ophold og værelse.


Green Key

Hotellet er miljømærket med Green Key, turismens internationale miljømærkning.


Parkering

I tilknytning til hotellet er der en stor, gratis parkeringsplads. Hotellet tilbyder også seks pladser i en opvarmet garage, som kan benyttes mod et gebyr på 120 SEK pr. døgn.


Andre ydelser

 • Restaurant
 • Morgenmadsbuffet er inkluderet
 • Sauna
 • Safety boks
 • Konferencelokaler
 • Ismaskine
Relax BW Nya Star Hotel

Relaxafdeling

Hotellet har en relaxafdeling med lænestole, bruser og en behagelig infrarød sauna. Denne type sauna kaldes også en lavtemperatursauna, fordi temperaturen er 40-60 grader.

Møder og konference

79

Hotelværelser

8

Mødelokale

60

Bio opstilling

Der er otte konferencelokaler, hvoraf tre er store lokaler og fem er grupperum. Hotellet har også mulighed for at arrangere forskellige aktiviteter i forbindelse med konferencen såsom rideture og byorienteringsløb. Frugt og vand er inkluderet ved heldagskonferencer.

Konferencebooking

E-mail: info@nyastarhotel.com

Telefon: +46 226 560 00

 • Cassiopeia

  Number of personsMax 60 gæster
  Area72 m2

  Cassiopeia er hotellets største lokale, som er velegnet til store konferencer og møder. Lokalet er lyst og fleksibelt og er desuden udstyret med projektor, hvilket kan være nyttigt til f.eks. foredrag

 • Orion

  Number of personsMax 40 gæster
  Area60 m2

  Et stort lokale med fleksibel møblering og masser af dagslys. Her er også mulighed for projekter som supplement til nedenstående udstyr.

 • Stora Björn

  Number of personsMax 30 gæster
  Area40 m2

  Et mellemstort lokale, der er velegnet til undervisning, foredrag og møder.

Hvorfor Best Western?

Best Western er rygraden i vores hotellandskab. Tre-eller 4-stjernede hoteller, lige ulige overalt.