Spring til hovedindhold
Best Western logo

Best Western Hotel Corallen

Hotel med stor relaxafdeling ved havet i Oskarshamn

Best Western Hotel Corallen er et komplet forretnings- og fritidshotel i Oskarshamn. Dette er et sted i Småland, hvor du kan slappe af, spise god mad, nyde hyggeligt socialt samvær og ordne vigtige forretninger. Som gæst på hotellet ønsker du sikkert ikke at gå glip af den store relaxafdeling med flere saunaer og bademuligheder både inde og ude.

Hotelværelse med udsigt over søen

Her kan du tjekke ind på moderne, friske og hyggelige hotelværelser, mange med søudsigt og enten balkon eller terrasse. Du kan vælge mellem alt lige fra enklere dobbeltværelser til familieværelser eller en af de forskellige suiter, hvoraf den ene har jacuzzi med udsigt over søen. 


Relaxafdeling inde og ude

På Best Western Hotel Corallen er der en udendørs relaxafdeling med store panoramavinduer, der vender ud mod havet. Den udsprængte pool i klipperne indbyder til et opfriskende bad i fredfyldte omgivelser. Du kan også koble af i en af hotellets saunaer eller træne i fitnessrummet. 


Mad og møder 

Hotellets restaurant har en dejlig atmosfære ved havet. Om morgenen serveres en stor og gennemtænkt morgenbuffet, som altid er inkluderet for hotellets gæster. Du kan sætte dig ned på den dejlige terrasse i årets varme måneder. Om aftenen serveres en a la carte-menu. Nyd et veltilberedt måltid med panoramaudsigt over Østersøen og øen samt nationalparken Blå Jungfrun. For dig, der er på forretningsrejse, tilbyder Best Western Hotel Corallen rigtig gode konferencefaciliteter med moderne konferenceudstyr og lyse, friske lokaler i forskellige størrelser.  


Ting at tage sig til i Oskarshamn 

Med hotellet som udgangspunkt er du tæt på den vidunderlige natur, havet og nationalparken Blå Jungfrun, samtidig med at du bor kun et stenkast fra Oskarshamns bymidte. Oskarshamn er en hyggelig og fredelig by, der har noget for enhver smag – fra badeture i saltvand til shopping i centrum. Den historieinteresserede kan besøge Döderhultarmuseet, som ligger tre kilometer væk.

Kundevurderinger: 4,5/5 (2.010 anmeldelser)
Best Western Hotel Corallen

Gröndalsgatan 35 , 572 35 Oskarshamn

Telefon: +46 491 76 81 81

E-mail: info@hotelcorallen.se

Best Western Corallen Relax Spa Outdoor Jacuzzi

Tre nuancer af blå

På Best Western Hotel Corallen kan du nyde vandet på hele tre forskellige måder: jacuzzi, pool og hav. Du kan bade i jacuzzien indenfor, nyde det udendørs vildmarksbad eller svømme i den udendørs pool, som er fyldt med havvand. Samtidig kan du kigge ud over havet. Du kan selvfølgelig også tage en dukkert fra broen. Måske tør du endda vinterbade på årets kolde årstid?

Vælg værelse

Mad og drikke

DSC

Morgenmadsbuffet er inkluderet

Morgenmaden er noget af det bedste ved at bo på hotel. Derfor er den altid inkluderet i prisen, når du bor på hotellet. Morgenmad er også et spørgsmål om personlige præferencer, og man vil helst nyde den på sin egen måde. Best Breakfast-konceptet indebærer, at du selv kan vælge blandt et stort udvalg af ordentlige råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Best Western Corallen Restaurant View

Corallens Restaurant

Sæt dig ned i restauranten med den slående udsigt over Østersøen. Om morgenen indtages morgenmaden her. Om aftenen serveres både a la carte og bistromad.


Frokost kan bestilles i forbindelse med konferencefrokoster eller større selskaber.


Værd at vide

Ind-og udcheckning

Indcheckning: kl. 15:00

Udcheckning: kl. 11:00


Barn

To børn på op til 12 år bor gratis sammen med en betalende voksen, hvis der ikke er behov for ekstraseng.


Kæledyr

Dyr er tilladt på visse værelser mod et gebyr på 150 SEK pr. nat. Kontakt hotellet vedrørende tilgængelighed.


Svanen

Hotellet er miljømærket med Svanen, hvilket betyder at det opfylder ambitiøse miljøkrav.


Parkering

Hotellet tilbyder gratis parkering og har en del pladser under tag i en carport. Der er også parkeringspladser til busser og lastbiler. Der er 14 ladestandere til elbiler lige ved siden af hotellet. Disse kan benyttes via appen Chargenode. Det er ikke nødvendigt at reservere pladserne.


Andre ydelser

 • Restaurant
 • Morgenmadsbuffet er inkluderet
 • Lounge/bar
 • Udendørspool
 • Sauna
 • Receptionen er åben 24 timer
 • Forretningscenter
 • Ismaskine
 • Tilgængelige faciliteter
 • Safety boks
 • Gratis parkering
Best Western Corallen Relax Spa Outdoor Pool

Udendørspool

Kig ud over havet, mens du bader i en pool. Hotellet har udnyttet det vand, der er i nærheden, hvilket giver en følelse af at tage en dukkert i havet.

Inkluderet for hotellets gæster.

Best Western Corallen Relax Spa Outdoor Jacuzzi

Varmt vildmarksbad

Læn dig tilbage i det varme vand i vildmarksbadet. Det er en dejlig kontrast til en dukkert i den køligere pool!  Inkluderet for hotellets gæster.

Best Western Corallen Relax Spa Jacuzzi

Indendørs jacuzzi

Denne jacuzzi finder du i den indendørs relaxafdeling. Træd ned i det varme boblende vand, og nyd udsigten. Inkluderet for hotellets gæster.

Best Western Corallen Relax Spa Sauna

Saunaer

Ud over vores infrarøde sauna i den udendørs relaxafdeling er der også et dampbad og en infrarød sauna i den indendørs del.  Det siges, at et besøg i en infrarød sauna forbedrer immunsystemet, hjælper mod stive muskler og renser kroppen for affaldsstoffer. Inkluderet for hotellets gæster.

Best Western Corallen Outdoor seating Patio

Terrasser og badebro

Hotellet har gjort alt, for at du kan nyde dit ophold ved havet lidt mere. Der er siddegrupper både på terrassen og ved græsset. Du kan også slentre ned til badebroen, der ligger neden for hotellet.

Best Western Corallen Gym

Fitnessrum

Hotellets fitnessrum ligger på første sal. Her finder du alt lige fra løbebånd, crosstrainer og håndvægte til multigym-udstyr.

Møder og konference

75

Hotelværelser

5

Mødelokale

70

Bio opstilling

Best Western Hotel Corallen stiller moderne konferenceudstyr til rådighed, og her kan du holde møder i lyse og friske lokaler, hvoraf flere har søudsigt. Hvis I ønsker mad, drikke og aktiviteter, hjælper hotellet gerne med at finde noget, der passer til jer.

Konferencebooking

E-mail: info@hotelcorallen.se

Telefon: +46 491-76 81 81

 • Snäckan

  Number of personsMax 70 gæster
  Area73,5 m2

  Hotellets største mødelokale er lyst og luftigt.

 • Sjöstjärnan

  Number of personsMax 20 gæster
  Area32 m2

  Sjöstjärnan er et stort konferencerum, hvor der er plads til 20 personer omkring langbordet. Her kan deltagerne nyde udsigten over søen.

 • Sjöhästen

  Number of personsMax 12 gæster
  Area19 m2

  Et lyst og moderne mødelokale med udsigt over søen. Der er plads til 12 deltagere om konferencebordet.

Hvorfor Best Western?

Best Western er rygraden i vores hotellandskab. Tre-eller 4-stjernede hoteller, lige ulige overalt.