Spring til hovedindhold
Best Western logo

Best Western Hotel Tranås Statt

Information

Kontakt venligst hotellet for indtjekning om søndagen eller efter kl. 22.00.

Uformelt hotel i det centrale Tranås

Velkommen til den hyggelige smålandsidyl Tranås og Best Western Hotel Tranås Statt. Med en fremragende beliggenhed midt i centrum på byens hovedgade er du tæt på alt, hvad Tranås har at byde på. Ud over behagelige værelser har hotellet restaurant, relaxafdeling og lokaler til fester og møder.

Værelser i en neutral farveskala

Best Western Hotel Tranås Statt har 52 værelser i form af enkeltværelser, dobbeltværelser og en mere luksuriøs suite med separat soveværelse og stue samt egen sauna og jacuzzi. Værelserne er fordelt på anden og tredje etage i bygningen og har vinduer enten mod gaden eller mod gårdhaven. Alle enkelt- og dobbeltværelse er holdt i en neutral farveskala.


Restaurant, bar, konferencelokaler og relaxafdeling

Hotellet har en restaurant ved navn Biz Brasserie, som serverer både dagens frokost og middag a la carte. Restauranten afholder desuden forskellige events såsom quizaftener og fyraftensdrinks. I Biz Sportbar kan du også slå dig ned og få en bid mad eller udfordre dit selskab i billard og shuffleboard.  


Til konferencer og arrangementer har hotellet to lokaler i forskellige størrelser. Det ene er en festsal med plads til op til 150 gæster, og det andet er et mindre grupperum. Også Biz Brasserie kan lejes til fester og andre arrangementer. Som gæst på hotellet har du desuden gratis adgang til en relaxafdeling med sauna og spabad.


Ting at tage sig til i Tranås

I samme gade som hotellet kan du besøge Eriksbergs museum, som fortæller Tranås' historie. Storgatan byder også på hyggelige butikker at gå på opdagelse i samt flere caféer og restauranter. I omegnen af byen er der desuden flere lokale kunstnere og kunsthåndværkere, som sælger deres værker i egne gårdbutikker. Hvis du er mere interesseret i at opleve naturen, kan du besøge naturreservaterne Romanäs og Illern.

Kundevurderinger: 4,1/5 (593 anmeldelser)
Best Western Hotel Tranås Statt

Storgatan 22, 573 32 Tranås

Telefon: +46 0140 566 00

E-mail: info@tranasstatt.se

Vælg værelse

Mad og drikke

Breakfast BW Hotel Tranas Statt

Morgenmadsbuffet er inkluderet

Morgenmaden er noget af det bedste ved at bo på hotel. Derfor er den altid inkluderet i prisen, når du bor på hotellet. Morgenmad er også et spørgsmål om personlige præferencer, og man vil helst nyde den på sin egen måde. Best Breakfast-konceptet indebærer, at du selv kan vælge blandt et stort udvalg af ordentlige råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Restaurant Biz BW Hotel Tranas Statt

Biz Brasserie

På hotellets restaurant, Biz Brasserie, serveres klassiske retter, som varierer alt efter årstiden. Her kan du sammensætte en treretters menu efter eget ønske eller vælge kokkens variant.

Sports bar BW Hotel Tranas Statt

Biz Sportbar

På Biz Sportbar kan du få noget godt at spise og drikke i kombination med forskellige aktiviteter såsom billard og shuffleboard. Her vises også vigtige ligakampe for dig, der følger med i for eksempel SHL, Premier League og Champions League.


Værd at vide

Ind-og udcheckning

Indcheckning: kl. 15:00

Udcheckning: kl. 12:00


Barn

To børn på op til 12 år bor gratis sammen med en betalende voksen, hvis der ikke er behov for ekstraseng.


Kæledyr

Kæledyr er ikke tilladt.


Parkering

Ved Parkhallen, som ligger fem minutters gang fra hotellet, er der en stor gratis parkeringsplads, som også tilbyder ladestandere til elbil.


Andre ydelser

 • Restaurant
 • Morgenmad er inkluderet
 • Morgenmadsbuffet er inkluderet
 • Lounge/bar
 • Sauna
 • Jacuzzi
 • Konferencelokaler
 • Ismaskine
Spa BW Hotel Tranas Statt

Relaxafdeling

I hotellets relaxafdeling er der en sauna, et spabad og en sofagruppe, hvor du kan hænge ud, når du tager en pause. Som gæst på hotellet har du gratis adgang til relaxafdelingen.

Møder og konference

52

Hotelværelser

2

Mødelokale

100

Bio opstilling

Best Western Hotel Tranås Statt har to lokaler til konferencer, møder og andre arrangementer. Det største lokale er en festsal med plads til op til 100 siddende gæster, og det lille er et mødelokale med plads til op til 12 deltagere. Hotellet kan stå for alt fra enkel eftermiddagskaffe til storslåede aftenbuffeter i forbindelse med dit arrangement.

Konferencebooking

E-mail: info@tranasstatt.se

Telefon: +46 140 566 00

 • Festsal

  Number of personsMax 100 gæster
  Area105 m2

  Et lyst lokale med mange vinduer og højt til loftet. Lokalet eger sig til såvel virksomhedsarrangementer som bryllupper og andre private fester.

 • Konferencelokale

  Number of personsMax 12 gæster
  Area26 m2

  Et lille konferencelokale beliggende på fjerde etage med vinduer mod to verdenshjørner og udsigt over Tranås. Egner sig til små konferencer og møder.

Hvorfor Best Western?

Best Western er rygraden i vores hotellandskab. Tre-eller 4-stjernede hoteller, lige ulige overalt.