icon

Vi opdaterer vor hjemmeside. Gjør din reservation på bestwestern.com hvis du får problemer.

icon

Best Western Gustaf Wasa Hotel

Hotel Lobby

Personligt hotel i det centrale Borlänge

Best Western Gustaf Wasa Hotel ligger lige i byens centrum, et stenkast fra togstationen. Her bliver du mødt af en høj, rummelig og indbydende lobby og bor på et hyggeligt hotelværelse. På hotellet finder du også den populære restaurant Broken Dreams.

Best Western Gustaf Wasa Hotel er et moderne og personligt firestjernet hotel, som ligger i Borlänges forretningsområde ved siden af togstationen og 8 km fra Dala Airport. Se op, når du nærmer dig morgenmadslokalet, for her er der smukke loftsmalerier i klassisk dalastil.


Book et af de hyggelige værelser, som alle er udstyret med wi-fi, TV og kaffe/te. Bor du i suiten, har du egen jacuzzi og sauna. Uanset hvilket værelse du bor på, har du adgang til hotellets sauna, relaxafdeling og fitnessrum.


Hotellets yngre gæster bliver helt sikkert glade for at høre, at der ikke bare er et legerum, men også et gamingrum.


Rock'n'roll og amerikansk på Broken Dreams

Hotellets restaurant Broken Dreams med omkring 1.000 slags øl er en destination i sig selv. Her kan man få spændende og stærkt krydret mad i den amerikanske bar og bistro. Du kan booke en ølsmagning eller overvære en af de koncerter, stand-up-shows med mere, som restauranten arrangerer.


Seværdigheder og eventyr i nærheden af Gustaf Wasa Hotel

Gustaf Wasa Hotels centrale beliggenhed gør det til det perfekte udgangspunkt for mange aktiviteter. En populær destination for hotellets gæster er Romme Alpin, som er ca. 15 minutters biltur væk. Kobberminen Falu Gruva ligger blot 20 km væk. Vandlandet Aqua Nova er populært, især blandt børnefamilier. Hvis du er til museer, ligger eksperimentmuseet 2047 Science Center, Jussi Björling-museet, Geologisk Museum og Fremtidsmuseet mindre end en kilometer væk.

Kundevurderinger: 4,3/5 (1.756 anmeldelser)
Best Western Gustaf Wasa Hotel

Tunagatan 1, 784 34 Borlänge

Telefon: +46 243 217400

E-mail: info@gustafwasa.se

icon
BW Gustaf Wasa Broken Dreams Bar

1.000 slags øl

Baren i Broken Dreams er mildest talt velkendt i ølkredse. Med omkring 1.000 forskellige slags øl er der noget for enhver smag. Her møder du kyndige medarbejdere og måske Broken Dreams-legenden Frippe.

Vælg værelse

Mad og drikke

BW Gustaf Wasa Breakfast buffet

Morgenmadsbuffet er inkluderet

Morgenmaden er noget af det bedste ved at bo på hotel. Derfor er den altid inkluderet i prisen, når du bor på hotellet. Morgenmad er også et spørgsmål om personlige præferencer, og man vil helst nyde den på sin egen måde. Best Breakfast-konceptet indebærer, at du selv kan vælge blandt et stort udvalg af ordentlige råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Dining area Gustaf Wasa hotel

Frokost

Velkommen til dagens frokost på Broken Dreams. Frokosten inkluderer en gedigen salatbuffet, hjemmelavet brød, smør, kaffe og en hel masse lækre småkager.

BW Gustaf Wasa Broken Dreams restaurant

Broken Dreams

Gå ikke glip af den populære Broken Dreams – en amerikansk bar og bistro. Her kan man spise spændende stærkt krydret mad i et miljø fyldt med nostalgi, romantik og rock'n'roll.


Værd at vide

icon
Ind-og udcheckning

Indcheckning: kl. 15:00

Udcheckning: kl. 12:00


icon
Barn

Et barn på op til 12 år bor gratis sammen med en betalende voksen i samme seng.


icon
Kæledyr

Kæledyr er tilladt på visse værelser.


icon
Green Key

Hotellet er miljømærket med Green Key, turismens internationale miljømærkning.


icon
Parkering

Gratis udendørs parkering. Garage til 150 kr./døgnet. Elbil: Der er 6 udendørs pladser med ladestander. Man betaler med en app via firmaet Pair.


Andre ydelser

  • Restaurant
  • Morgenmadsbuffet er inkluderet
  • Ekspres udtjekning
  • Gratis parkering
BW Gustaf Wasa gaming room

Legerum og spillerum

I lobbyen er der både et legerum og et spillerum. Lad de mindste lege i legerummet, mens de gaming-interesserede kan bruge spil i rummet ved siden af.

BW Gustaf Wasa gym

Fitnessrum

Hotellet har et stort fitnessrum med løbebånd, styrkemaskiner og håndvægte. Aldersgrænsen i fitnessrummet er 18 år. Hvis du er under 18 år, må du træne i selskab med en voksen.

BW Gustaf Wasa relax

Sauna og relax

Hotellet har en relaxafdeling med sauna, brusere og siddegrupper. Der er en fælles sauna i klassisk finsk stil og rolige omgivelser. Øl og chips forefindes i receptionen på vej til saunaen. Gratis for hotellets gæster.

Møder og konference

Hotellets konferenceafdeling er under ombygning. Stay tuned! Her kommer noget nyt i 2023!

    icon

    Hvorfor Best Western?

    Best Western er rygraden i vores hotellandskab. Tre-eller 4-stjernede hoteller, lige ulige overalt.