Spring til hovedindhold
Best Western logo

Best Western Hotel Anno 1937

Hotel i historisk bygning i Kristianstad

Lige ved siden af Heliga Trefaldighetskyrkan i den skånske by Kristianstad finder du et toetagershus med en facade af røde mursten og rundbuede vinduer. I dette historiske hus, som formentlig kan dateres til 1700-tallet, bydes du velkommen på Best Western Hotel Anno 1937. Her får du et behageligt ophold på et hotel med en god beliggenhed i byen, hvor du bor roligt og afsondret, men stadig er tæt på alting.

Værelser med unik stil  

Best Western Hotel Anno 1937 har 33 værelser, som alle har deres helt egen stil takket være tapeter og tekstiler. Her er både enkeltværelser og dobbeltværelser samt en mere luksuriøs suite med spabad og smukke loftsbjælker til dig, der ønsker en ekstra særlig hoteloplevelse. Nogle af dobbeltværelserne er ekstra rummelige og har en sofagruppe, der kan omdannes til soveplads efter behov.  


Morgenbuffet og sauna

Når du bor på dette hotel, serveres der hver morgen en vidunderlig morgenbuffet i hotellets morgenmadslokale, hvilket er inkluderet i prisen. I sommermånederne, når vejret tillader det, kan du indtage din morgenmad i den hyggelige gårdhave. I hotellets underetage er der også en sauna, som hotellets gæster har gratis adgang til. Her kan du læne dig tilbage efter en lang dag og nyde den intense varme samtidig med at du får noget koldt at drikke.  


Oplev Kristianstad

En af Kristianstads måske største seværdigheder er Heliga Trefaldighetskyrkan, som ligger lige ved siden af hotellet. Få minutters gang væk ligger også Tivoliparken og Kristianstads teater. I byens centrum er der et antal butikker at gå på opdagelse i samt mange spændende restauranter og caféer at prøve. Du må heller ikke gå glip af Naturum Vattenriket, som er et besøgscenter på den anden side af Helge å.

Kundevurderinger: 4,1/5 (488 anmeldelser)
Best Western Hotel Anno 1937

Västra Storgatan 17, 291 32 Kristianstad

Telefon: +46 44 126150

E-mail: info@hotelanno.se

Vælg værelse

Mad og drikke

Breakfast BW Hotel Anno

Morgenmadsbuffet er inkluderet

Morgenmaden er noget af det bedste ved at bo på hotel. Derfor er den altid inkluderet i prisen, når du bor på hotellet. Morgenmad er også et spørgsmål om personlige præferencer, og man vil helst nyde den på sin egen måde. Best Breakfast-konceptet indebærer, at du selv kan vælge blandt et stort udvalg af ordentlige råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!


Værd at vide

Ind-og udcheckning

Indcheckning: kl. 16:00

Udcheckning: kl. 11:00


Barn

Hotellet er børnefrit. Børn fra 14 år og opefter er velkomne. De betaler samme pris som en voksen.


Kæledyr

Kæledyr er ikke tilladt.


Parkering

Uden for hotellet er der offentlig parkering, som kan benyttes mod betaling.


Andre ydelser

 • Receptionen er åben 24 timer
 • Renseri
 • Morgenmadsbuffet er inkluderet
 • Wi-fi
 • Ismaskine
 • Lounge/bar
 • Safety boks
 • Sauna

Møder og konference

Best Western Hotel Anno 1937 har ingen lokaler på stedet, der kan bookes, men samarbejder med Restaurang Kvarnen, som har lokaler med plads til op til 80 siddende deltagere. Kvarnen ligger ca. fem minutters gang fra hotellet.

  Hvorfor Best Western?

  Best Western er rygraden i vores hotellandskab. Tre-eller 4-stjernede hoteller, lige ulige overalt.