Spring til hovedindhold
Best Western logo

Vimmerby Stadshotell, WorldHotels Crafted

Historisk byhotel i Vimmerby

Ved Stora Torget i den maleriske smålandske by Vimmerby finder du Vimmerby Stadshotell, WorldHotels Crafted. Det smukke hotel med rødder tilbage til 1860'erne tilbyder et historisk hotelmiljø med luksuriøse møbler i victoriansk stil. Her bor du i gåafstand fra Astrid Lindgrens Värld og Astrid Lindgrens barndomshjem, Näs.

Moderne værelser og spa

Selvom hotellet har eksisteret i to hundrede år, bor du her på moderne værelser med behagelige senge og andre bekvemmeligheder. Værelserne har et personligt og hyggeligt præg. Hotellet har både enkeltværelser og dobbeltværelser samt større familieværelser. Hvis du ønsker et ekstra luksuriøst ophold, kan du booke hotellets deluxe-værelse eller suite, kaldet Direktören. For at gøre det endnu mere luksuriøst, kan du besøge hotellets vidunderlige spa-afdeling.


Konferencelokaler og restaurant

Hvis du har brug for konferencelokaler, har Vimmerby Stadshotell, WorldHotels Crafted både et dejligt fest- og konferencelokale til større arrangementer og grupperum til mindre møder. Lokalerne er flot indrettet med spor fra 1800-tallet. I hotellets restaurant serveres både frokost og aftensmad i form af klassiske retter med et moderne tvist.


Astrid Lindgrens Vimmerby

Takket være hotellets centrale beliggenhed i Vimmerby er du tæt på byens butikker, restauranter og caféer. På Stora Torget lige uden for hotellet står der en statue af en skrivende Astrid Lindgren, og den opsummerer meget godt stemningen i den hyggelige provinsby Vimmerby. Her blev Astrid Lindgren født, og mange af hendes eventyr er inspireret af byen eller området omkring Vimmerby.


Vimmerby byder også på mange skønne naturoplevelser. I den nordlige del af kommunen ligger for eksempel Norra Kvills Nationalpark, hvor skoven har fået lov til at vokse frit i 150 år. Derudover er der flere fine vandrestier såsom Djursdalarundan og naturstien Smé-åna, som byder på både beroligende natur og spændende historie.


Du kan også leje cykler, tage på arrangerede gåture rundt i Mariannelund eller booke en fiskedag med guide ved søerne omkring Vimmerby. Virum Älgpark, Astrid Lindgrens Värld og Astrids barndomshjem, Näs, er også et besøg værd.

Kundevurderinger: 4,3/5 (1.575 anmeldelser)
Vimmerby Stadshotell, WorldHotels Crafted

Stora Torget 9, 598 37 Vimmerby

Telefon: +46 49 21 21 00

E-mail: info@vimmerbystadshotell.se

En smålandsk hotelmaskot

Når du besøger Vimmerby Stadshotell, WorldHotels Crafted, vil du hurtigt opdage, at hotellet prydes af en tilbagevendende figur, som også indgår i Vimmerbys kommunevåben, nemlig et egern. Den repræsenterer smålændingens flid, foretagsomhed og sparsommelighed og betoner samtidig hotellets betydning for handel og forretningsliv i Vimmerby. Den lille maskot optræder i flere forskellige sammenhænge på hotellet.

Vælg værelse

Mad og drikke

photo print

Morgenmadsbuffet er inkluderet

Morgenmaden er noget af det bedste ved at bo på hotel. Derfor er den altid inkluderet i prisen, når du bor på hotellet. Morgenmad er også et spørgsmål om personlige præferencer, og man vil helst nyde den på sin egen måde. Best Breakfast-konceptet indebærer, at du selv kan vælge blandt et stort udvalg af ordentlige råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Restaurang p f gelrum

Restaurant

Hotellets restaurant serverer god mad lavet af råvarer fra nærområdet. Her kan du indtage dagens frokost og middag a la carte, hvor du kan vælge mellem forskellige forretter, hovedretter og desserter eller måske en charcuteriplatte til at dele. Book gerne bord på forhånd!


Værd at vide

Ind-og udcheckning

Indcheckning: kl. 15:00

Udcheckning: kl. 11:00


Barn

To børn på op til 12 år bor gratis sammen med en betalende voksen, hvis der ikke er behov for ekstraseng.


Kæledyr

Dyr er tilladt med visse restriktioner.


Green Key

Hotellet er miljømærket med Green Key, turismens internationale miljømærkning.


Parkering

Parkering i parkeringshus tilbydes, så længe pladser haves. Der er dog ingen garanti for en plads, og forudbestilling er ikke mulig.


Andre ydelser

 • Restaurant
 • Wi-fi
Spa - Ingång

Vimmerby Stadshotell Spa

Velkommen til Vimmerby Stadshotell Spa. Stedet, hvor personlig service møder luksuriøse omgivelser. Her finder du veluddannede og professionelle hudplejeterapeuter og massører, som sørger for, at du bliver taget hånd om på bedste vis.


Hotellet tilbyder gæsterne mulighed for at besøge hotellets spa i den gældende åbningstid. Som hotelgæst betaler du 375 SEK og får dermed adgang til spaen i to timer.

Møder og konference

87

Hotelværelser

4

Mødelokale

120

Bio opstilling

Hotellet har fire flotte konferencelokaler med rødder tilbage til 1800-tallet, men med moderne udstyr. Her er der gode forudsætninger for at holde møde både med deltagere på stedet og med eksterne deltagere. Den store sal er desuden perfekt som festsal til f.eks. bryllupper og jubilæumsfester.

 • Stora salen

  Number of personsMax 120 gæster
  Area140 m2

  Hotellets største lokale er smukt og luksuriøst med mange bevarede detaljer fra 1860. Lokalet har meget fleksibel møblering samt teknisk udstyr til både konferencer og fester. Ved siden af Stora salen ligger der en foyer.

 • Lilla salen

  Number of personsMax 60 gæster
  Area80 m2

  Lilla salen er et lyst og luftigt lokale, som er velegnet til mellemstore konferencer og møder. Også denne sal har fine bevarede detaljer fra 1860.

 • Sömmerskan

  Number of personsMax 8 gæster
  Area30 m2

  Et luksuriøst, men også hyggeligt lokale, der egner sig til mindre møder, hvor deltagerne kan sidde omkring ét bord. Her er også en sofagruppe, der er velegnet til kaffepauser.

Hvorfor World Hotels Crafted?

Hoteller som, udover en førsteklasses service, tilbyder noget unikt indenfor arkitektur, design, kunst eller musik.