icon

Best Western Hotel City Gävle

Superior Deluxe guest room

Charmerende byhotel i Gävle

Bo midt i det centrale Gävle i moderne indrettede værelser med den bedste beliggenhed. Nyd den store morgenbuffet, eller spis godt i restauranten. Shopping, parker, museer og byliv findes lige uden for døren.

Best Western Hotel City Gävle er et hyggeligt hotel med den absolut bedste centrale beliggenhed ved siden af indkøbscenteret Gallerian Nian og Stortorget. Hvis du ankommer med tog, ligger hotellet 800 meter fra stationen.  


Bo og hold møder på Best Western Hotel City Gävle

Hotellet har 100 lyse og pæne værelser, som alle har kabel-tv og wi-fi. Ved siden af hotellets reception finder du lobbybaren og restauranten, som har en hyggelig og varm atmosfære med hele to pejse. Hotellet har desuden konference- og selskabslokaler med plads til op til 140 personer.  


Ting at tage sig til i nærheden af Best Western Hotel City Gävle

I området lige omkring hotellet finder du masser af butikker, restauranter, barer og biografer. I nærheden finder du også koncerthuset, hovedbiblioteket, fængselsmuseet, dyre- og forlystelsesparken Furuvik, Mackmyra whiskydestilleri, Sveriges jernbanemuseum, byparken Bolougnerskogen samt badelandet Fjärran Höjder, der byder på såvel indendørs som udendørs svømmebassiner, spa- og relaxafdeling, sauna og fitnesscenter.

Kundevurderinger: 3,9/5 (2.347 anmeldelser)
Best Western Hotel City Gävle

Nygatan 8, 803 20 Gävle

Telefon: +46 26 612600

E-mail: reception@hotelcity.nu

icon

Vælg værelse

Mad og drikke

Breakfast Area

Morgenmadsbuffet er inkluderet

Morgenmaden er noget af det bedste ved at bo på hotel. Derfor er den altid inkluderet i prisen, når du bor på hotellet. Morgenmad er også et spørgsmål om personlige præferencer, og man vil helst nyde den på sin egen måde. Best Breakfast-konceptet indebærer, at du selv kan vælge blandt et stort udvalg af ordentlige råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Restaurant

Restaurant

Restauranten har en varm og hyggelig atmosfære. Den centrale beliggenhed gør, at restauranten besøges af både hotellets gæster og andre, der ønsker et godt måltid. Restauranten har en lidt større aftenmenu mandag til fredag. På de øvrige tidspunkter kan du bestille mad fra en lidt enklere menu.

Reception Bar

Lobbybar

Ved siden af receptionen ligger den hyggelige lobbybar, og i tilknytning til denne finder du hotellets restaurant. Her bliver du mødt af hyggelige møbler, moderne indretning og to pejse. Få noget godt at drikke i en hyggelig og varm atmosfære.


Værd at vide

icon
Ind-og udcheckning

Indcheckning: kl. 15:00

Udcheckning: kl. 12:00


icon
Barn

To børn på op til 12 år bor gratis sammen med en betalende voksen, hvis der ikke er behov for ekstraseng.


icon
Kæledyr

Hunde er tilladt på visse værelser. Kontakt hotellet for at booke.


icon
Green Key

Hotellet er miljømærket med Green Key, turismens internationale miljømærkning.


icon
Parkering

Hotellet har parkeringspladser i en opvarmet garage. De kan bookes i receptionen mod et gebyr på 175 SEK pr. døgn. Busparkering findes på Kaplansgatan 7, ca. 50 meter fra hotellet.


Andre ydelser

 • Restaurant
 • Lounge/bar
 • Renseri
 • Wi-fi

Møder og konference

icon

99

Hotelværelser

icon

2

Mødelokale

icon

140

Bio opstilling

Best Western Hotel City Gävle tilbyder en hyggelig atmosfære med moderne digital teknologi, som giver garanti for vellykkede møder. Konferencelokalerne er udstyret med projektor, og hotellet kan på anmodning også stille andre tekniske løsninger til rådighed, så konferencen forløber problemfrit. Hotellet kan også servere kaffe, lette forfriskninger og mad til konferencedeltagerne. Hvis lokalerne lægges sammen, er der plads til 140 deltagere.

Konferencebooking

E-mail: reception@hotelcity.nu

Telefon: +46 26 612600

 • Meeting Room

  Lilla Salen – hovedlokale

  iconMax 70 gæster
  icon72 m2

  Lyst og hyggeligt lokale, der egner sig bedst til skoleopstilling.

 • Meeting Room

  Lilla Salen – sidelokalet

  icon38 m2

  Sidelokalet egner sig bedst til gruppearbejde eller servering.

icon

Hvorfor Best Western?

Best Western er rygraden i vores hotellandskab. Tre-eller 4-stjernede hoteller, lige ulige overalt.