Best Western Hotell Lerdalshöjden

Oplevelseshotel i Rättvik

Best Western Hotel Lerdalshöjden er et godt valg for dig, der skal besøge det naturskønne Dalarna og gerne vil bo tæt på aktiviteter og oplevelser. Med en smuk beliggenhed lige ned til søen Siljan og en kort gåtur til skibakken er der masser at tage sig til både vinter og sommer. Ud over behagelige værelser har hotellet restaurant, bar, relaxafdeling, fitnessrum og konferencelokaler.

Værelser med søudsigt

Hotellet har 90 værelser og i alt 176 senge. Du kan vælge mellem enkeltværelser, dobbeltværelser eller et familieværelse i form af to dobbeltværelser med en forbindelsesdør imellem. Mange af værelserne har en skøn udsigt over Siljan. Desuden er der to suiter, hvis du har noget særligt at fejre eller blot ønsker at gøre dit ophold ekstra luksuriøst. Suiterne har separat soveværelse og stue og enten sauna eller spabad.


Restaurant, konferencelokaler og relaxafdeling

I hotellets restaurant kan du indtage både morgenbuffet og middag a la carte. Om sommeren kan du tage morgenmaden med ud på hotellets terrasse og nyde udsigten over Rättvik og Siljan. Restauranten har plads til 300 siddende gæster og kan nemt laves om til festsal ved større arrangementer. Derudover er der flere lokaler beregnet til konferencer og møder. Som gæst på hotellet har du desuden gratis adgang til relaxafdelingen med fitnessrum, sauna og spabad.


Aktiviteter året rundt i Rättvik

Rättvik byder på et stort udvalg af aktiviteter, der skifter alt efter årstid. Om vinteren kan du snøre både skistøvler og skøjter og tage en tur på skibakken, langrendsløjpen eller isen. Om sommeren kan du vandre, cykle, sejle en tur med saunabåd eller besøge Leksand Sommarland med badeland, klatrebaner i trætoppene, minigolf og gokart. Der er også flere andre udflugtsmål for hele familien såsom eventyrparken Tomteland, Dalahestfabrikken i Nusnäs, kobberminen Falu Gruva og Karl Tövåsens åbne sæterhytte og gårdmejeri.

Kundbetyg: 4,5/5 (1 727 omdömen)
Best Western Hotell Lerdalshöjden

Mickelsgatan, 795 35 Rättvik

Telefon: +46 248 51150

E-post: info@lerdalshojden.se

I Wilhelmina Skoghs fodspor

Dette hotel har haft stor historisk betydning for turisterhvervets udvikling i Rättvik. Da direktør Wilhelmina Skogh i sin tid lagde hotellet sammen med det daværende Engelska Hotellet, skabte hun et af landets på det tidspunkt største bygningskomplekser. Skogh var på forkant med udviklingen, idet hun installerede telefonlinjer, varme, elektricitet og meget andet, og hun anses i dag som den største pioner inden for hotel- og turistbranchen i Sverige.

Välj rum

Mat & Dryck

Breakfast

Morgenmadsbuffet er inkluderet

Morgenmaden er noget af det bedste ved at bo på hotel. Derfor er den altid inkluderet i prisen, når du bor på hotellet. Morgenmad er også et spørgsmål om personlige præferencer, og man vil helst nyde den på sin egen måde. Best Breakfast-konceptet indebærer, at du selv kan vælge blandt et stort udvalg af ordentlige råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Restaurant

Restaurant

I hotellets restaurant serveres middag a la carte. Til større grupper ved for eksempel konferencer kan frokost forudbestilles. Menuen består af forretter, hovedretter og desserter, som er tilberedt med stor omhu. Til de yngste hotelgæster er der også en børnemenu, hvor desserten består af is.

Outside bar Lerdalshojden

Bar

Om sommeren kan du slå dig ned i hotellets udendørs bar, som serverer et stort udvalg af gin og tonic-drinks. Om vinteren flytter ginbaren ind i hotellets restaurant. Der serveres naturligvis også andre drikkevarer såsom vin, øl og alkoholfri alternativer.


Bra att veta

In-/utcheckning

Incheckning: kl. 15:00

Utcheckning: kl. 11:00


Barn

To børn på op til 12 år bor gratis sammen med en betalende voksen, hvis der ikke er behov for ekstraseng. Ekstra opredning for børn op til 12 år - 150 SEK/nat. Ekstra opredning for gæster på 13 år og derover - 300 SEK/nat. Kontakt venligst hotellet direkte via telefon eller e-mail for at tilføje en ekstra seng.


Husdjur

Kæledyr er tilladt på visse værelser mod et gebyr på 275 SEK pr. dyr og ophold. Kontakt hotellet for at booke.


Green Key

Hotellet er miljømærket med Green Key, turismens internationale miljømærkning.


Parkering

Hotellet tilbyder gratis parkering lige uden for hotelbygningen. Der er også tre ladestandere (uden kabel).


Övriga tjänster

 • Morgenmadsbuffet er inkluderet
 • Wi-fi
 • Jacuzzi
 • Sen udtjekning
 • Restaurant
 • Sauna
Spa BW Hotell Lerdalshojden

Relaxafdelingen

I hotellets relaxafdeling er der både sauna og spabad. Du kan også slappe af i en af de behagelige kurvestole, når du har brug for en pause. Forudbestil en tid til dig og dit selskab i receptionen.

Gym BW Hotell Lerdalshojden

Fitnessrum

Hvis du vil holde træningen ved lige under dit hotelophold, er du velkommen i hotellets fitnessrum. Her er maskiner til både konditions- og styrketræning samt flere andre redskaber. Det er muligt at booke en personlig træner eller træning for en gruppe. Om foråret og efteråret er der holdtræning mandag til torsdag, som er gratis for hotellets gæster.

Möten & Konferens

91

Hotellrum

7

Mötesrum

200

Biosittning

Til konferencer og møder har hotellet lokaler i forskellige størrelser, og sammen med hotellets beliggenhed giver det gode forudsætninger for at afholde kickoffmøder, foredrag, bestyrelsesmøder og andet. Her kan I nemt kombinere arbejdet med uformelle teambuildingaktiviteter både indendørs og udendørs. Kontakt hotellet for at få flere oplysninger om de konferencepakker, der tilbydes.

Konferensbokning

E-post: info@lerdalshojden.se

Telefon: +46 248 511 50

 • Rättvikssalen

  Number of personsMax 200 gäster
  Area220 m2

  Rättvikssalen er hotellets største lokale. Her er plads til op til 200 personer i biografopstilling, og lokalet kan også møbleres i andre opstillinger.

 • Vita havet

  Number of personsMax 90 gäster
  Area115 m2

  Vita havet er et lyst, mellemstort lokale med fleksibel møblering og væg til væg-tæppe. Det er velegnet til konferencer og møder i mellemstørrelse med op til 90 deltagere.

 • Bodasalen

  Number of personsMax 50 gäster
  Area85 m2

  Bodasalen er et fleksibelt lokale med lydabsorberende væg til væg-tæppe og store vinduer, som lukker masser af dagslys ind.

Varför Best Western?

Best Western er rygraden i vores hotellandskab. Tre-eller 4-stjernede hoteller, lige ulige overalt.