Spring til hovedindhold
Best Western logo

Best Western Hotell Karlshamn

Spa- og konferencehotel i Karlshamn

Best Western Hotel Karlshamn er et familieejet hotel beliggende lige uden for den charmerende kystby Karlshamn i Blekinge. Hotellet byder på et afslappende og varmt miljø. Her er en fantastisk spa, to restauranter, konferencelokaler, fitnessrum og behagelige værelser.

Rummelige værelser

Hotellet har 97 forskellige værelser, som har godt med plads og en moderne indretning. Her finder du alt fra rummelige enkeltværelser og dobbeltværelser til familieværelser og en hyggelig suite i New England-stil. Hvis det skal være lidt ekstra luksuriøst, kan du booke et superior-værelse, som inkluderer adgang til hotellets spa.


Restaurant, konference og fitnessrum

I hotellets spa kan du nyde varme bade, oplevelsesbrusere og velgørende behandlinger i en fredfyldt atmosfære. Hotellet har desuden to restauranter, som serverer morgenmad, frokost og aftensmad. Restaurant Ankaret tilbyder a la carte-middag med nøje udvalgte retter, og restaurant 149° serverer en to- eller treretters middag.

Hotellet har fire mødelokaler, som kan bookes separat eller åbnes op til ét stort lokale med plads til næsten hundrede deltagere.

Hvis du vil træne under dit ophold, er du velkommen til at benytte hotellets fitnessrum.


Kystbyen Karlshamn

Karlshamn er en charmerende by med hyggelige brostensbelagte gader, interessante seværdigheder, butikker og masser af steder, hvor du kan få noget godt at spise og drikke. I omegnen af byen er der flere smukke naturområder med flotte vandrestier og naturreservater. Karlshamn har desuden en glitrende skærgård, hvor du kan bade i havet, sole dig på de varme klipper og gå tur langs stenstrandene. Fra skærgårdsterminalen i centrum kan du tage en bådtur ud til de største af øerne såsom Tärnö og Tjärö.

Kundevurderinger: 4,2/5 (1.904 anmeldelser)
Best Western Hotell Karlshamn

Jannebergsvägen 2, 374 32 Karlshamn

Telefon: +46 454588700

E-mail: info@bestwesternkarlshamn.se

Spa BW Hotell Karlshamn

Fra lille relaxområde til luksuriøs spa

Inden Best Western Hotel Karlshamn fik opført den nuværende spa, var der en lille relaxafdeling med sauna og en lille pool – som blev ødelagt af en kendt kunstner under en turné i 80'erne. I dag har hotellet en komplet arkitekttegnet spa, som er inspireret af det skønne Italien. Her kan du lade dig omgive af bobler i jacuzzien, svede alle giftstofferne ud i saunaen, forkæle fødderne i de specialbyggede fodbade og meget mere.

Vælg værelse

Mad og drikke

Breakfast Area BW Hotell Karlshamn

Morgenmadsbuffet er inkluderet

Morgenmaden er noget af det bedste ved at bo på hotel. Derfor er den altid inkluderet i prisen, når du bor på hotellet. Morgenmad er også et spørgsmål om personlige præferencer, og man vil helst nyde den på sin egen måde. Best Breakfast-konceptet indebærer, at du selv kan vælge blandt et stort udvalg af ordentlige råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Restaurant Ankaret BW Hotell Karlshamn

Ankaret

Restaurant Ankaret serverer dagens frokost alle hverdage og middag a la carte fra mandag til lørdag. Om søndagen serveres en mindre menu. Maden laves fra bunden af råvarer, som er udvalgt med stor omhu. Menuen består af klassikere såsom cæsarsalat og moules frites samt stenovnsbagte pizzaer i forskellige varianter.

Restaurant grader BW Hotell Karlshamn

149°

På restaurant 149° kan du forvente en mere luksuriøs oplevelse med en to- eller treretters middag til en fast pris. Hvis du booker en spapakke med middag på hotellet, er det her, middagen indtages. Du kan vælge enten en forret og en hovedret eller en hovedret og en dessert eller flotte dig med både forret, hovedret og dessert.


Værd at vide

Ind-og udcheckning

Indcheckning: kl. 15:00

Udcheckning: kl. 11:00


Barn

To børn på op til 12 år bor gratis sammen med en betalende voksen, hvis der ikke er behov for ekstraseng.


Kæledyr

Kæledyr er tilladt mod et gebyr på 250 SEK pr. ophold.


Parkering

Hotellet tilbyder gratis parkering lige uden for bygningen, og der er også mulighed for opladning af elbil.


Andre ydelser

 • Receptionen er åben 24 timer
 • Tilgængelige faciliteter
 • Morgenmadsbuffet er inkluderet
 • Konferencelokaler
 • Renseri
 • Fitnesscenter
 • Ekspres udtjekning
 • Wi-fi
 • Gratis parkering
 • Ismaskine
 • Lounge/bar
 • Udendørs parkering
 • Print-service tilgængelig
 • Restaurant
 • Spa
Spa BW Hotell Karlshamn

Spa

I hotellets spa kan du nyde japanske bade, jacuzzi både indendørs og udendørs, sauna, dampbad og oplevelsesbrusere med duft og lys eller blot opholde dig i det stille afslapningsrum.

Entré: 395 SEK (hvis du ikke har booket en spapakke)

Entréprisen inkluderer lån af håndklæde, badekåbe og tøfler.

Aldersgrænse: 16 år

Gym BW Hotell Karlshamn

Fitnessrum

Som gæst på Best Western Hotel Karlshamn har du gratis adgang til hotellets fitnessrum. Her er både konditions- og styrketræningsmaskiner, som hjælper dig med at holde træningen ved lige under dit ophold.

Møder og konference

99

Hotelværelser

4

Mødelokale

145

Bio opstilling

Hotellet har fire fleksible lokaler til møder, konferencer og andre arrangementer. Lokalerne kan benyttes separat som fire små lokaler, åbnes op til to større lokaler eller åbnes helt op til ét stort lokale.

Konferencebooking

E-mail: info@bestwesternkarlshamn.se

Telefon: +46 454 58 87 00

 • Tjärö, Tärnö, Ekö och Bokö

  Number of personsMax 145 gæster
  Area140 m2

  Hvis alle fire lokaler lægges sammen, kan det samlede lokale rumme op til 145 deltagere i biografopstilling. Denne løsning er velegnet til større arrangementer såsom foredrag og virksomhedskonferencer.

 • Ekö + Bokö eller Tjärö + Tärnö

  Number of personsMax 50 gæster
  Area70 m2

  Som et mellemstort alternativ ved møder og arrangementer med op til 50 deltagere er det muligt at leje to af lokalerne: Ekö og Bokö (vist på billedet) eller Tjärö og Tärnö.

 • Tjärö, Tärnö eller Ekö

  Number of personsMax 25 gæster
  Area35 m2

  Til mindre møder eller små konferencer er det også muligt at leje Tjärö, Tärnö eller Ekö separat (men ikke Bokö). Lokalerne har da plads til 25 deltagere i biografopstilling.

Hvorfor Best Western?

Best Western er rygraden i vores hotellandskab. Tre-eller 4-stjernede hoteller, lige ulige overalt.