Gå til hovedinnhold
Best Western logo

Best Western Plus Hotell Savoy

Moderne hotel centralt i Luleå

På Luleås hovedgade, midt i byens puls, bydes du velkommen til Best Western Plus Hotell Savoy. Her bor du på et fullservice-hotel med gennemtænkt indretning og flere restauranter. Med konferencelokaler til 100 deltagere og en dejlig spa er der gode muligheder for at kombinere arbejde og afslapning.

Spændende værelser i forskellige størrelser

Best Western Plus Hotell Savoy tilbyder 76 moderne værelser, som er indrettet med rolige farver og fine detaljer. Her kan du overnatte i et rummeligt dobbeltværelse eller en af hotellets suiter. De større suiter har egen sauna og eget badekar. På de varme dage er der komfortkøling på alle værelser.


Restauranter og barer, der holder åbent alle årets dage

Hotellet har to restauranter, to barer, en cocktailbar og en vinbar, som tilbyder alt fra en lille mundsmag til smagsmenu, vinsmagninger og alt derimellem. Ud over morgenmad tilbyder Ego Bar & Restaurang portionsanrettet frokost og middag i form af mindre, mellemstore og større retter. I weekenden er Ego en oplevelse, der starter med frokost om fredagen, hvor DJ'en sørger for beatet, hvorefter vi fortsætter med fyraftensdrinks og efterfølgende middag. Lørdagen starter med brunch, også med DJ, hvorefter der er en barmenu frem til aftenens spisning. Om søndagen tilbyder vi en barmenu og forskellige temamenuer. På Trattoria Montecchio kan du nyde italiensk mad og drikke både eftermiddag og aften. Her er hotellets vinbar med kyndigt personale. Du er velkommen på det italienske trattoria, når det passer dig. Det bliver ikke nemmere.


Ting at tage sig til i Luleå

Luleå er en smuk by, der byder på mindeværdige oplevelser året rundt. Sommeren byder på midnatssol, en smuk skærgård og et pulserende byliv. Om vinteren kan du opleve byens isvej til fods, med sparkstøtting eller på skøjter eller få andre naturoplevelser i sneen med gode chancer for at se det smukke nordlys. I Luleå kan du klatre, ro, vandre, cykle, fiske, ride, bade og køre på snescooter, ski og hundeslæde. Du kan også besøge forskellige museer, Teknikens Hus, Luleå Domkirke og verdensarvsstedet Gammelstad kirkeby. Eller hvorfor ikke gå på shopping i bymidten eller på handelsområdet Storheden.

Kundevurderinger: 4,3/5 (2 070 anmeldelser)
Best Western Plus Hotell Savoy

Storgatan 59, 972 31 Luleå

Telefon: +46 92019500

E-post: info@hotellsavoy.se

Savoy Art

I hotellets bar finder du Savoy Art – en kunstudstilling, hvor både etablerede kunstnere og amatører inviteres til at udstille deres kunst i to måneder hver. Savoy Art byder på alt fra fotokunst til malerier, og med en ny udstilling hver anden måned skabes et unikt og foranderligt miljø på Ego Bar & Restaurang, hvor kunsten forgylder rummet. Kunsterne tilbydes at holde fernisering i lokalerne i forbindelse med deres udstilling, og al kunst udbydes til salg.

Velg rom

Mat og drikke

Restaurant Ego chambre separee BW Plus Hotell Savoy Lulea

Ego Bar & Restaurang

Ego er et sted til alle anledninger – lørdagsbrunch med vennegruppen, forretningsfrokost, middag med fødselsdagsbarnet eller efter fyraftenshygge med kollegerne. Her serveres velkomponerede mindre, mellemstore og større retter, der kan kombineres ud fra dine ønsker.

Bar Trattoria BW Plus Hotell Savoy Lulea

Trattoria Montecchio

Mad- og vinbaren Trattoria Montecchio serverer det bedste fra det italienske køkken: pizza og pasta. Derudover kan du nyde snacks, is og udvalgte vine. Det italienske trattoria ligger i lobbyen på hotellet og er åben eftermiddag og aften.

Breakfast Area BW Plus Hotell Savoy Lulea

Morgenmadsbuffet er inkluderet

Morgenmaden er noget af det bedste ved at bo på hotel. Derfor er den altid inkluderet i prisen, når du bor på hotellet. Morgenmad er også et spørgsmål om personlige præferencer, og man vil helst nyde den på sin egen måde. Best Breakfast-konceptet indebærer, at du selv kan vælge blandt et stort udvalg af ordentlige råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Restaurant trattoria BW Plus Hotell Savoy Lulea

Afternoon tea

Om søndagen tilbyder hotellet afternoon tea, hvis du vil holde en pause under shoppingturen, forkæle dig selv lidt ekstra i weekenden eller fejre den, du holder af.


Greit å vite

Inn-og utsjekking

Innsjekking: kl. 15:00

Usjekking: kl. 12:00


Barn

Et barn på op til 5 år bor gratis sammen med en betalende voksen, hvis der ikke er behov for ekstraseng.


Kjæledyr

Kæledyr er tilladt på visse værelser mod et gebyr på 200 SEK pr. ophold.


Green Key

Hotellet er miljømærket med Green Key, turismens internationale miljømærkning.


Parkering

Et barn på op til 5 år bor gratis sammen med en betalende voksen, hvis der ikke er behov for ekstraseng.


Øvrige tjenester

 • Receptionen er åben 24 timer
 • Festlokaler
 • Morgenmadsbuffet er inkluderet
 • Konferencelokaler
 • Renseri
 • Fitnesscenter
 • Ekspres udtjekning
 • Wi-fi
 • Ismaskine
 • Jacuzzi
 • Omklædning
 • Lounge/bar
 • Parkering ved hotellet
 • Restaurant
 • Safety boks
 • Skopudsning maskine
 • Spa
 • Sauna
Spa BW Plus Hotell Savoy Lulea

Spa

I hotellets spaafdeling kan du både læne dig tilbage i en varm sauna og synke ned i et stort, dejligt spabad. Mellem badene kan du spise og drikke noget godt i de behagelig lænestole ved siden af poolene.

Gym BW Plus Hotell Savoy Lulea

Fitnessrum

Hvis du vil træne under dit ophold, er du mere end velkommen til at benytte hotellets moderne fitnessrum. Her er der maskiner til både styrke- og konditionstræning samt håndvægte. Derudover er der andre redskaber, såsom bænke, strækmåtter og medicinbolde.

Møte & konferanse

76

Hotellrom

8

Møterom

100

Teater

Hotellet tilbyder otte fleksible lokaler med moderne udstyr, der passer til både det lille møde og den større konference. Her kan deltagerne mødes både fysisk og digitalt. Konferencen kan eventuelt kombineres med vin-, øl- eller ginsmagning, en god middag på Ego Bar & Restaurant eller afslapning i hotellets spa.   Når du lejer et lokale på Best Western Plus Hotel Savoy, er adgang til den tilhørende konferencelounge, hvor der er frugt, slik, vand, kaffe og te, inkluderet.

Konferansebooking

E-post: konferens@hotellsavoy.se

Telefon: +46 920 195 00

 • Connecting People

  Number of personsMaks 100 gjester
  Area117 m2

  Connecting People er egentlig to lokaler adskilt af en foldevæg. Tilsammen har lokalerne plads til 100 deltagere i biografopstilling, hvilket er velegnet til større arrangementer som foredrag og events.

 • Move Your Mind

  Number of personsMaks 60 gjester
  Area121 m2

  Move Your Mind er et stort lokale, som kan møbleres på forskellige måder alt efter behov. Der er godt teknisk udstyr og mulighed for videokonferencer.

 • Connecting

  Number of personsMaks 40 gjester
  Area63 m2

  Connecting er et fleksibelt lokale med plads til 40 fysiske deltagere, som også kan mødes med andre online via videolink. Connecting kan slås sammen med lokalet People.

Hvorfor Best Western Plus?

Plusset står for det der lille ekstra. Firestjernede, moderne hoteller med lækkert design og god beliggenhed, ofte i større byer.