Spring til hovedindhold
Best Western logo

Best Western Hotel Trollhättan

Charmerende hotel i det centrale Trollhättan

Vi byder varmt velkommen til et hyggeligt hotel i hjertet af Trollhättan. Her sover du godt i behagelige værelser, tæt på alt, hvad byen har at byde på. Trollhättan er stedet for dig, der elsker at spille golf, være ude i naturen eller ganske enkelt ønsker at besøge Sveriges svar på Hollywood – Trollywood.

Hyggelige værelser

Hotellet har 49 værelser i forskellige kategorier. Her er både enkeltværelser og dobbeltværelser i kategorierne standard og superior samt større familieværelser. Værelserne er indrettet i en neutral og varm farveskala, hvilket gør det let at slappe af og falde til ro.


Morgenmad, konferencelokaler og sauna

Når du bor på Best Western Hotel Trollhättan, får du hver morgen en dejlig morgenbuffet, som er inkluderet i prisen og kan indtages i hotellets morgenmadslokale. Til møder og konferencer tilbyder hotellet to fleksible lokaler, som egner sig til grupper på mellem to og tyve personer. Der er også en skøn sauna, hvor du kan slappe af. I tilknytning til hotellet ligger desuden restauranten Kök & Bar 93, som serverer god mad med fokus på gode råvarer.


Oplev Trollhättan

Trollhättan er en by, som byder på en righoldig historie og mange skønne naturoplevelser. Du kan for eksempel se, hvordan det ser ud, når 300.000 liter vand i sekundet strømmer ned i de mægtige vandfald, eller vandre på Kärlekens Stig (kærlighedsstien) i naturområdet Älvrummet. I Älvrummet kan du også tage en tur op til Kopparklinten, hvor du kan nyde den bedste udsigt over Trollhättan og Göta-elven.


Hvis du rejser med børn, har byen fire unikke legepladser med forskellige temaer, som knytter sig til byens historie og er meget populære blandt såvel yngre lokale som turister. Du kan også få indblik i Saabs historie på Saab Car Museum og besøge byens Walk of Fame.


Kundevurderinger: 4,1/5 (852 anmeldelser)
Best Western Hotel Trollhättan

Polhemsgatan 6, 461 30 Trollhättan

Telefon: +46 52012565

E-mail: info@hoteltrollhattan.se

Fra varehus til bank til hotel

Den bygning, som Best Western Hotel Trollhättan ligger i, har huset mange virksomheder, siden den blev opført i 1948. Oprindeligt lå der et varehus i stue- og kælderetagen, mens der var hotel på anden og tredje etage. Med tiden bredte hotellet sig til stadig flere lokaler. Da hotellet til slut også overtog stueetagen, var det efter en bank, hvilket ikke mindst mærkes ved boksrummet, som er bevaret.

Vælg værelse

Tilbud

15 % rabatt i Kök & Bar 93

Som hotelgæst tilbydes du 15% rabat i vores restaurant Kök & Bar 93 mod forevisning af nøgle. Bestil venligst bord via nedenstående link og angiv "Hotelgæst" i din reservation.

Sådan booker du

Book her

Mad og drikke

Breakfast

Morgenmadsbuffet er inkluderet

Morgenmaden er noget af det bedste ved at bo på hotel. Derfor er den altid inkluderet i prisen, når du bor på hotellet. Morgenmad er også et spørgsmål om personlige præferencer, og man vil helst nyde den på sin egen måde. Best Breakfast-konceptet indebærer, at du selv kan vælge blandt et stort udvalg af ordentlige råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Restaurang NY

Kök & Bar 93

Restaurantens vision er at skabe en atmosfære, hvor enhver gæst føler sig velkommen, og hvor råvarerne er af exceptionel høj kvalitet. Restauranten stræber efter at tilbyde noget, der appellerer til alle smagsløg, mens de holder fast ved målet om kvalitet.


Åbningstider: mandag-lørdag 17.00-22.00


Værd at vide

Ind-og udcheckning

Indcheckning: kl. 15:00

Udcheckning: kl. 12:00


Barn

To børn på op til 12 år bor gratis sammen med en betalende voksen, hvis der ikke er behov for ekstraseng.


Kæledyr

Kæledyr er ikke tilladt.


Svanen

Hotellet er miljømærket med Svanen, hvilket betyder at det opfylder ambitiøse miljøkrav.


Parkering

Hotellet tilbyder parkering i parkeringshuset på Österlånggatan 45 til en rabatpris på 195 SEK pr. døgn for hotellets gæster.


Andre ydelser

 • Forretningscenter
 • Morgenmadsbuffet er inkluderet
 • Ekspres udtjekning
 • Wi-fi
 • Print-service tilgængelig
 • Skopudsning maskine
 • Sauna
Sauna

Sauna

Efter en dag, der har været tæt pakket med arbejde, møder, naturoplevelser, vandreture eller andet, kan det være skønt at slappe lidt af i en varm sauna. Som gæst på Best Western Hotel Trollhättan har du gratis adgang til saunaen.

Møder og konference

49

Hotelværelser

2

Mødelokale

20

Bio opstilling

Hotellet har to konferencelokaler: et stort lokale og et lidt mindre grupperum. Lokalerne er velegnede til ledergruppe- eller bestyrelsesmøder eller andre mindre møder.

Konferencebooking

E-mail: info@hoteltrollhattan.se

Telefon: +46 520 125 65

 • Konferencelokale

  Number of personsMax 20 gæster
  Area20 m2

  Det store lokale er lyst og pænt og egner sig til forskellige typer møder med op til 20 deltagere. Her kan du nemt oprette forbindelse til en tv-skærm efter behov.

 • Grupperum

  Number of personsMax 8 gæster
  Area15 m2

  Det lille lokale egner sig til møder med færre deltagere. Rummet er lyst og pænt og forsynet med godt teknisk udstyr.

Hvorfor Best Western?

Best Western er rygraden i vores hotellandskab. Tre-eller 4-stjernede hoteller, lige ulige overalt.