icon

Vi opdaterer vor hjemmeside. Gjør din reservation på bestwestern.com hvis du får problemer.

icon

Best Western Hotel Trollhättan

Reception

Charmerende hotel i det centrale Trollhättan

Vi byder varmt velkommen til et hyggeligt hotel i hjertet af Trollhättan. Her sover du godt i behagelige værelser, tæt på alt, hvad byen har at byde på. Trollhättan er stedet for dig, der elsker at spille golf, være ude i naturen eller ganske enkelt ønsker at besøge Sveriges svar på Hollywood – Trollywood.

Hyggelige værelser

Hotellet har 49 værelser i forskellige kategorier. Her er både enkeltværelser og dobbeltværelser i kategorierne standard og superior samt større familieværelser. Værelserne er indrettet i en neutral og varm farveskala, hvilket gør det let at slappe af og falde til ro.


Morgenmad, konferencelokaler og sauna

Når du bor på Best Western Hotel Trollhättan, får du hver morgen en dejlig morgenbuffet, som er inkluderet i prisen og kan indtages i hotellets morgenmadslokale. Til møder og konferencer tilbyder hotellet to fleksible lokaler, som egner sig til grupper på mellem to og tyve personer. Der er også en skøn sauna, hvor du kan slappe af. I tilknytning til hotellet ligger desuden restauranten Majo Bar & Restaurang, som serverer lækre tapasretter og drinks.


Oplev Trollhättan

Trollhättan er en by, som byder på en righoldig historie og mange skønne naturoplevelser. Du kan for eksempel se, hvordan det ser ud, når 300.000 liter vand i sekundet strømmer ned i de mægtige vandfald, eller vandre på Kärlekens Stig (kærlighedsstien) i naturområdet Älvrummet. I Älvrummet kan du også tage en tur op til Kopparklinten, hvor du kan nyde den bedste udsigt over Trollhättan og Göta-elven.


Hvis du rejser med børn, har byen fire unikke legepladser med forskellige temaer, som knytter sig til byens historie og er meget populære blandt såvel yngre lokale som turister. Du kan også få indblik i Saabs historie på Saab Car Museum og besøge byens Walk of Fame.


Kundevurderinger: 4,0/5 (822 anmeldelser)
Best Western Hotel Trollhättan

Polhemsgatan 6, 461 30 Trollhättan

Telefon: +46 52012565

E-mail: info@hoteltrollhattan.se

icon

Fra varehus til bank til hotel

Den bygning, som Best Western Hotel Trollhättan ligger i, har huset mange virksomheder, siden den blev opført i 1948. Oprindeligt lå der et varehus i stue- og kælderetagen, mens der var hotel på anden og tredje etage. Med tiden bredte hotellet sig til stadig flere lokaler. Da hotellet til slut også overtog stueetagen, var det efter en bank, hvilket ikke mindst mærkes ved boksrummet, som er bevaret.

Vælg værelse

Mad og drikke

Breakfast area BW Hotel Trollh ttan

Morgenmadsbuffet er inkluderet

Morgenmaden er noget af det bedste ved at bo på hotel. Derfor er den altid inkluderet i prisen, når du bor på hotellet. Morgenmad er også et spørgsmål om personlige præferencer, og man vil helst nyde den på sin egen måde. Best Breakfast-konceptet indebærer, at du selv kan vælge blandt et stort udvalg af ordentlige råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Restaurang

Majo Bar & Restaurant

I hotellets morgenmadslokale er der desuden en tapasrestaurant ved navn Majo, som serverer mad og drikke fra sidst på eftermiddagen. Her kan du dele velsmagende retter med venner og familie eller smutte forbi til en hyggelig drink før maden.


Værd at vide

icon
Ind-og udcheckning

Indcheckning: kl. 15:00

Udcheckning: kl. 12:00


icon
Barn

To børn på op til 12 år bor gratis sammen med en betalende voksen, hvis der ikke er behov for ekstraseng.


icon
Kæledyr

Kæledyr er ikke tilladt.


icon
Svanen

Hotellet er miljømærket med Svanen, hvilket betyder at det opfylder ambitiøse miljøkrav.


icon
Parkering

Hotellet tilbyder parkering i parkeringshuset på Österlånggatan 45 til en rabatpris på 195 SEK pr. døgn for hotellets gæster.


Andre ydelser

 • Morgenmadsbuffet er inkluderet
 • Sauna
 • Ekspres udtjekning
 • Skopudsning maskine
 • Wi-fi
 • Forretningscenter
 • Print-service tilgængelig
Sauna

Sauna

Efter en dag, der har været tæt pakket med arbejde, møder, naturoplevelser, vandreture eller andet, kan det være skønt at slappe lidt af i en varm sauna. Som gæst på Best Western Hotel Trollhättan har du gratis adgang til saunaen.

Møder og konference

icon

49

Hotelværelser

icon

2

Mødelokale

icon

20

Bio opstilling

Hotellet har to konferencelokaler: et stort lokale og et lidt mindre grupperum. Lokalerne er velegnede til ledergruppe- eller bestyrelsesmøder eller andre mindre møder.

Konferencebooking

E-mail: info@hoteltrollhattan.se

Telefon: +46 520 125 65

 • Conference stora BW Hotel Trollh ttan

  Konferencelokale

  iconMax 20 gæster
  icon20 m2

  Det store lokale er lyst og pænt og egner sig til forskellige typer møder med op til 20 deltagere. Her kan du nemt oprette forbindelse til en tv-skærm efter behov.

 • Conference lilla BW Hotel Trollh ttan

  Grupperum

  iconMax 8 gæster
  icon15 m2

  Det lille lokale egner sig til møder med færre deltagere. Rummet er lyst og pænt og forsynet med godt teknisk udstyr.

icon

Hvorfor Best Western?

Best Western er rygraden i vores hotellandskab. Tre-eller 4-stjernede hoteller, lige ulige overalt.