Spring til hovedindhold
Best Western logo

Best Western Royal Star Hotel

Forretnings- og konferencehotel ved Stockholmsmässan

Best Western Royal Star Hotel er beliggende i den hyggelige bydel Älvsjö lige uden for Stockholm. Fra hotellet er der kun få minutters gang til Stockholmsmässan, hvilket gør det velegnet til dig, der skal på messe, kongres eller konference. Eller til dig, der foretrækker at bo lidt på afstand af storbyens puls, men med mulighed for hurtigt at kunne komme ind til centrum.

Rummelige værelser

Hotellet har 103 rummelige værelser, som alle har en behagelig seng og en fransk altan. Der er desuden familieværelser med plads til op til fem personer. I visse værelser er husdyr også velkomne mod et ekstra gebyr.


Middag, konference og træning

I hotellets restaurant serveres a la carte-middag med en varieret menu. Derudover har baren en enkel menu med små lette retter. Om sommeren kan du desuden nyde både morgenmad og middag i hotellets udeserveringsområde. Ud over restaurant og bar har hotellet tre konferencelokaler med en kapacitet på op til 100 deltagere. Hotellet har desuden et af Stockholms største hotel-fitnessrum, hvor du finder et stort udvalg af redskaber og maskiner.


Älvsjö og Stockholms indre by

Bydelen Älvsjö består hovedsageligt af boliger og grønne parker, men den har også et lille bycentrum med restauranter og caféer. Hvis du vil ind til Stockholms centrum, er der blot få minutters gang til togstationen, hvor du kan komme med et tog ind til hovedbanegården på kun ti minutter. Her venter et endnu større udvalg af restauranter, shopping, aktiviteter og seværdigheder.

Kundevurderinger: 4,3/5 (1.169 anmeldelser)
Best Western Royal Star Hotel

Mässvägen 1, 125 30 Stockholm

Telefon: +46 8 990220

E-mail: info@royalstar.se

Exterior BW Royal Star

50 år som nabo til Stockholmsmässan

Best Western Royal Star Hotel har været nabo til Stockholmsmässan i over et halvt århundrede og har gennem årene budt mange forventningsfulde messedeltagere velkommen. Her har alle mulige mennesker lige fra tandlæger og haveentusiaster til hundeelskere og modeinteresserede overnattet med fem minutters gåafstand til messehallerne. Du er også meget velkommen!

Vælg værelse

Mad og drikke

Restaurant and breakfast area BW Royal Star

Morgenmadsbuffet er inkluderet

Morgenmaden er noget af det bedste ved at bo på hotel. Derfor er den altid inkluderet i prisen, når du bor på hotellet. Morgenmad er også et spørgsmål om personlige præferencer, og man vil helst nyde den på sin egen måde. Best Breakfast-konceptet indebærer, at du selv kan vælge blandt et stort udvalg af ordentlige råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Bar BW Royal Star

Restaurant og bar

Hotellets restaurant serverer a la carte-middag med en varieret menu. Hotellet har også en bar med et stort udvalg af øl, vin, drinks og alkoholfri drikkevarer. Der er også en barmenu med lette retter.

Uteservering BW Royal Star

Udendørs siddepladser

Om sommeren åbner hotellet sit hyggelige udeserveringsområde, hvor du kan nyde både mad og kolde drikkevarer. Her er både borde med stole og behagelige loungemøbler, som du kan nyde solens stråler i.


Værd at vide

Ind-og udcheckning

Indcheckning: kl. 15:00

Udcheckning: kl. 12:00


Barn

Et barn på op til 6 år bor gratis sammen med en betalende voksen, hvis der ikke er behov for ekstraseng. Hvis der ønskes en separat seng, pålægges et gebyr.


Kæledyr

Husdyr er tilladt mod et gebyr på 295 SEK pr. booking.


Parkering

Hotellet tilbyder gratis udendørs parkering.


Andre ydelser

  • Festlokaler
  • Forretningscenter
  • Morgenmadsbuffet er inkluderet
  • Konferencelokaler
  • Fitnesscenter
  • Gratis parkering
  • Sen udtjekning
  • Lounge/bar
  • Udendørs parkering
  • Print-service tilgængelig
  • Restaurant
Gym BW Royal Star

Fitnessrum og sauna

Fitnessrummet på Best Western Royal Star Hotel er et af Stockholms største hotel-fitnessrum. Her finder du stort set alt, hvad du er vant til fra dit sædvanlige fitnesscenter, såsom håndvægte, løbebånd, motionscykler, styrketræningsmaskiner, vægtstænger og vægtskiver. I tilknytning til fitnessrummet er der desuden separat dame- og herresauna.

Play room BW Royal Star

Legerum

Til hotellets yngste gæster er der et stort legerum, hvor de kan løbe rundt og finde på sjove aktiviteter. Her er telte, tæpper, kravletunnel, legemåtter og masser af andre ting, der sætter gang i børnenes kreativitet!

Møder og konference

103

Hotelværelser

3

Mødelokale

100

Bio opstilling

Hotellet har tre flotte mødelokaler, hvoraf det ene kan rumme op til 100 personer, og de øvrige to er lidt mindre, men ligner hinanden. Kontakt hotellet for at få oplysninger om konferencepakker og bespisning til konferencen.

Konferencebooking

E-mail: konferens@royalstar.se

Telefon: +46 899 02 20

  • Skytten

    Number of personsMax 100 gæster
    Area100 m2

    Skytten er hotellets største lokale. Her strømmer lyset ind fra flere sider, men der er også mulighed for mørklægning, hvis det ønskes.

  • Saturnus

    Number of personsMax 25 gæster
    Area35 m2

    Saturnus er et mellemstort lokale, der er velegnet som grupperum eller udstillingslokale.

  • Jupiter

    Number of personsMax 25 gæster
    Area35 m2

    Jupiter har samme størrelse som Saturnus og har samme dejlige lysindfald.

Hvorfor Best Western?

Best Western er rygraden i vores hotellandskab. Tre-eller 4-stjernede hoteller, lige ulige overalt.